- 22 Şubat 2016
- 4.513
- 4.201
- 53
- Konu Sahibi Donusunboylemiolacakti
-
Tesekkur ederim mutlaka bakicam2. el satan yok demişsin, nadirkitap diye bir site var. ikinci el kitap satımı yapıyor. incelemeni öneririm
Iyi dilekleriniz icin tesekkur ederim bende suan konulari daha tam bitirmedigim icin sorulari bos yere tuketmemek adina netten dgs nin turkce sorularini cozuyorum cunku hepsi parafOncelikle basarilar dilerim.
Ben kpss'ye hazirlandigim donem, soru bankalarini hep internetten indirdim, ayrica hic almadim.
Osym'deki butun sinavlarin sorularini cozdum als'yi bile :)
Cunku asil onemli olan osym'deki soru tipleri, coze coze soru tipine alisiyorsun.
Kolay gelsin.
Neden gizli çalışıyorsunuz?
Benim çevremde değil ama bir komşumuzun akrabası mı tanıdığı mı nedir onun başarı hikayesini dinlemiştim
Bu kişi bir evde tek başına üniversite sınavına hazırlanmış tek bir kitapla ve tıpı kazanmış yani o kişinin alt yapısına filan da bağlı bu tek bir kitapla hooop tıp kazanılmaz da işte başka da öyle başarı hikayesi duymadım herkes çok çalıştı çevremde
En kötüsü de çok çalışıp emeğinin karşılığını alamamak bence çevremdekiler böyleydi...
Cok ama cok tesekkur ederim daha onceki konudada kitap konusunda yarsimci olmak isteyenler olmustu ama dogrusu bir tanidiga denk gelirim diye kabul edemiyorumKpss önlisans Murat yayınevinin 2016 kitapları var elimde. 1 GK 1 GY
İstersen ücretsiz gönderebilirim. Sadece kargo parasını ödersin.
İşine yararsa sevinirim.
O zaman şöyle yapalım,Cok ama cok tesekkur ederim daha onceki konudada kitap konusunda yarsimci olmak isteyenler olmustu ama dogrusu bir tanidiga denk gelirim diye kabul edemiyorum
Iyi dilekleriniz icin tesekkur ederim bende suan konulari daha tam bitirmedigim icin sorulari bos yere tuketmemek adina netten dgs nin turkce sorularini cozuyorum cunku hepsi paraf
Konulari bitirincede tum gecmis donem kpss öss ygs leri cozucem insallah
Evet ösym nin soru koku soru tarzi cok onemli ama farkli kaynaklardan cozuldukcede daha iyi pekisiyor konular
Ama soru bankalarinin netten indirildigini bilmiyordum ogrenmis olfum bu vesileyle
Genelde kitap üzerinde çalışmayı sevmem zaten başkası da kullanabilsin diye. Üzerinde pek işaret falan yok yani temiz kitaplar.O zaman şöyle yapalım,
Sana yakın olan bir kargo şirketine iste kargoyu oradan teslim al.
İsim olarak arkadaşının ismini ver mesela bana özel mesajdan... Beraber gidip alırsınız
Insallah bende anlattiginiz gibi bi ornek olurum aslinda buyuk sorunda temelimin hic olmayisi ortaokul ve liseyi disardan bitirdim hatta ilkokul bittikten baya uzun bi sure sonra liseye falan hazirlandim saglik istiyorum ama matematigim -0 diyebilirim
Sosyali ve turkceyi cok iyi yapmam lazim matematikten ve fendende en az 10 nar net cikarmam lazim
Dusununce imkansiz feliyor o yuzden bu konuyu actim belki moral olacak birseyler duyarim diye
Genelde kitap üzerinde çalışmayı sevmem zaten başkası da kullanabilsin diye. Üzerinde pek işaret falan yok yani temiz kitaplar.
Matemetige o kadar yabanci oldugum anlasildi yani-0 diye bir sey yok yalniz :))
Sifir notr'dur ne negatif ne de pozitiftir.
Dolayisiyla -1 deseniz negatiflerin en buyugunu demis olacaginizdan daha uygun olur.
Canım benim, ben kendime çok kızıyorum dersler konusunda. Bu zamana kadar neden yapmadım bazı şeyleri diye.Cizilip karalanmasi hic onsmli degil cunku onceden kullanilmis kitaplarin tum seceneklerini tekrar isaretleyip (işaretlenmiş secenek belli olmasin diye)silip kullaniyordum
Gercekten yardimci olmak istediginiz cok belli elimdeki kitaplari bitireyim alamazsam yada kitap sıkintisi yasarsam direk mesaj atip isteyecegim :) yinede cok tesekkyr ederim o kitaplari yollamis kadar mutlu ettiniz beni
Bende kiziyorum kendime keske 2-3 yil once calissaydim falan diye ama zaten oyke bir niyetim yoktu icimde hep saglikci olma istegi kaldi o istegi nasil icinden atabilirim diye konu actigimda burdaki yorumlarla fikrim degisti ve ygs ye hazirlandim o yuzden zaman kaybim cok fazla ortaokul ve liseyi disardan okudugum icinde temel sıkintim var ama bu sefer icinde farkli bi umit var basaricam insallah:)Canım benim, ben kendime çok kızıyorum dersler konusunda. Bu zamana kadar neden yapmadım bazı şeyleri diye.
O yüzden yardımcı olabilirsem çok mutlu olurum. Her şey gönlünce olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?