- 28 Mayıs 2015
- 7.524
- 27.772
- 548
- Konu Sahibi gurtmingotam
-
Çok teşekkür ederim ablacım tabi ki senin güzel ellerine su dökememAslım'm canım bu ne kadar güzel bir sunum olmuşEnfes görünüyor
Ellerine emeğine sağlık canımYarışmada bol şans diliyorum
Çok teşekkür ederim cananımCanım sunumun harika
'Ye beni,ye beni' diyor
Ellerine sağlık...
Bol şans diliyorum
Çok teşekkür ederimolsada yesek çok başarılı buldum
Buyruun benimAslııııı
Ellerine sağlık canım benim, yarışmada başarılar diliyorum
Canım telefonla alakası yok gerçekten 12 megapiksel ve güneşte çektim şansıma sabah güneş vardı ve çekim sonrası birden hava karardı yağmur başladı biraz geciksem böyle olmayacaktı güneş çok etkiliyor kaliteyi. Katılmamak olur mu canım Eminim daha çok güzel sunumlar gelecekFotoğraflar vuuuuu olmuş. Telefonun markasını alabilir miyim :))
Ellerinize sağlık yarışmada başarılar diliyorum. Ben katılmasam iyi olacak :))
Yasmin bende böyle kalakaldım :/Aslııııı
Ellerine sağlık canım benim, yarışmada başarılar diliyorum
Valla bravo çiğköfteyi çok severim zaten gözüme daha güzel görünmeye başladı:)Canım telefonla alakası yok gerçekten 12 megapiksel ve güneşte çektim şansıma sabah güneş vardı ve çekim sonrası birden hava karardı yağmur başladı biraz geciksem böyle olmayacaktı güneş çok etkiliyor kaliteyi. Katılmamak olur mu canım Eminim daha çok güzel sunumlar gelecek
Hemen kuyruğu indirmeyinYasmin bende böyle kalakaldım :/
Katılmasam miNevreste çok pişmanım tarif auirttigima
Başarılar çok çok güzel bir sunum olmuş ellerine sağlık gerçekten çok harika
Sağolasın canım bu kadar karamsar olma bence oylamada hiç bir şey belli olmuyor ki araştır bak internetten bende araştırdım baktım bir sürü sitelere nasıl yapsam diyeYasmin bende böyle kalakaldım :/
Katılmasam miNevreste çok pişmanım tarif auirttigima
Başarılar çok çok güzel bir sunum olmuş ellerine sağlık gerçekten çok harika
Araştır canım sunumları internetten bir sürü sunumlar var extra kendin de bşyler katarsın üstüne benim tarifte basit ona bakarsan karamsar olmak yok valla ne olacağı belli olmuyor oylamada kaç kez gördükValla bravo çiğköfteyi çok severim zaten gözüme daha güzel görünmeye başladı:)
Benim aldıklarım çok basit ve nasıl sunucağımıda bilmiyorum
çok teşekkür ederim canım benimEllerine sağlık canım, harika olmuş gerçekten.
Yarışmada başarılar dilerim
Çok teşekkür ederim canım eminim çok Güzel sunumlar gelecekSunum Harika olmuş canım ellerine sağlık. Kara kara düşünüyorum senin sunumu görünce ben nasıl yapacağım diyeyarışmada başarılar canım
Çok teşekkür ederim süslü şefim sizden bunları duymak ne güzelCanım benim yine senden çok güzel bi tarif ve sunum gelmiş
Hakkını vermişsin yarışmanın başarılar dilerim kuzum
Hakediyorsun bitanemÇok teşekkür ederim süslü şefim sizden bunları duymak ne güzel
Hakediyorsun bitanem
Sağol canım bnmEllerine saglik canim sunum muhtesem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?