Cevap vermeyen erkek

morsufrajet

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
3 Kasım 2015
692
1.381
63
Erkek arkadasimla tartistik. Uc aydir birlikteyiz ve ilk kavgamiz..
Whatsappta en son ben okuyp ciktm gece mesaj attim iyi geceler dedim sadece yani bi 5 saat gecmisti...
Bu gun hic bir mesajimi okumadi ve 4kez aradim acmadi :(
Biz simdi ayrildik mi? Küstü mü napmaya calisiyor?? Ozur diledim neden kirildigimi da anlattim uzun uzun. Ama yok.. Napacagmi sasirdim. Mavi tik bile olmuyor.. Ben ne yapayim simdi

Erkek arkadasimla tartistik. Uc aydir birlikteyiz ve ilk kavgamiz..
Whatsappta en son ben okuyp ciktm gece mesaj attim iyi geceler dedim sadece yani bi 5 saat gecmisti...
Bu gun hic bir mesajimi okumadi ve 4kez aradim acmadi :KK43:
Biz simdi ayrildik mi? Küstü mü napmaya calisiyor?? Ozur diledim neden kirildigimi da anlattim uzun uzun. Ama yok.. Napacagmi sasirdim. Mavi tik bile olmuyor.. Ben ne yapayim simdi
Biraz kaç kovalan

Insan yerine koyup niye cevap vermiyor buna uzuluyorum
bende cevap gelmedikçe dahada hırslanıp daha cok arayıp yazardım...ama gördüm ki erkeklere kendini ne kadar az degerli hissettrirsen o kadar iyi.bak şimdi arama sorma o ararsa oralı olma pek nasıl tutuşur.tabi kesin bitirmediyse...

bende bu huylarına sinir oluyorum.bitirdiysen bitti arkadas de ne bu gizemler kurtlar vadisi havaları,acmamalar cvb vermemeler.

Kendi haline bırakılmalı.
Üstüne gittikçe totosu kalkar.
Ben tartıştığımız zaman yazmamaya özen gösteririm. O zaman sinirli olunduğu için istemediğimiz şeyler söyleyebiliyoruz.
Sessiz kalmak en güzeli. Sakinleşince konuşulur.
Fakat umursamıyorsa hayatına bakmalı. Yani sevgilim böyle davransa ayrılığı ilan ederdim. :KK53: Bunu bildiği için yapamaz sanırım. Sürekli alttan alan taraf olmayın lütfen. Eğer hatalıysanız evet özür dileyin. Ama alıştırmayın bu duruma.

Iki gun sonra kendisine ulastim. Arkadasinin kaza geçirdiğini memlekete gittiğini söyledi. Inanmazsam diye cocugun adini yazdi ve donunce konusuruz dedi.
Sonra arkadasi vefat etti
Başsağlığı diledim o da teşekkür etti. Sonra yine sustu..
Iki gundur arıyorum acmiyor. Mesajlarima donmuyor.
Ölen cocukluk arkadasi ve ben yaninda olmaya calistim..
Hala konusmuyor benimle. Ne yapabilirim bilmiyorum
Dun aramadim bugun bir kez aradim bir tane mesaj attim
En son care bi arkadasina cok caresiz kaldigimi soyledim merak ettigimi soyledim okudu cevap vermedi.
Kafayi yiyecegim..

erkekler o kadar basit düşünen varlıklardır ki... Tahmin bile edemzsin. Kendince burnunu sürtüyo senin aman bak dalgana arayıp sorma o mesaj atar,zaten atmıyosada cepte tuttugu baska bir kızı oltasına takmış demektir :KK66:

Gideni ya da gitmek isteyeni döndüremezsin, gitme potansiyeli taşıyorsa bu süreyi uzatıp mutsuz günleri biriktirmenin anlamı yok. Gidene güle güle.

KOCAMAN bir hiç...hiçbirşey yapma bırak o zaten görüşmek isterse görürüşürüz.

3 yillik iliskim vardi 2,5 ay önce ayrilmistik. Haftalarca dönmesi icin neler yapmadim ama nuh deyip peygamber demiyodu ne mesajlarima ne aramalarima cevap veriyodu, gecen hafta bende resti cektim ugrasmadim whatsappa eklemisti tekrardan sessiz kaldim eskiden olsa yazardim hemen ama icimden dedim hayir bitti ne oldu bugün aglaya aglaya dizlerime kapandi

Az once uzun ve agir sozler iceren bir mesaj atip her yerden sildim.
Hayatimdan cikardim.

Back
X