- 11 Temmuz 2008
- 7.771
- 211
- 163
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
:)evet canm.bu şekilde birleşmenin nasıl olacağını da aklım almıyor.bildiğim kadarıyla birleşme için tek bir yer olur iki yer değil çünkü.
nasıl yani düğünden önce neden kadın doğuma gidilir
canım hiçkorkma o gireceği yeri kendi bulur takma kafana bunları isterse 10 delik olsun orda bişekilde o yolnu bulur
aradan yıllar geçmiş ama belki birileri bunu araştırırsa bu yazdıklarımı okur. Bende yakın zamanda evleneceğim. Dün kadın doğum doktoruna gittim ve kontrolden geçtim. Benim şansıma gittiğim doktor biraz kasap tipli her şeyden geçmiş bir kadındı Gazlı bez yardımı ile vajinamdan zarıma baktı ama bu sırada benim acıdan tansiyonum düştü ve bayılmak üzereydim. Köprülü kızlık zarımın olduğunu söyledi. Bunu doktor yardımı olmadan anlamak imkansız. İki adet delik bulunduğunu ilk gece normal kanamadan biraz daha fazla kana olabileceğini ve biraz daha fazla acı duyacağımı çok kötü bir dille anlatıp psikolojimi bozdu. O yüzden bu son yorumu alıntı yaparak yanıtladım.. Bu zar tipi yıllardır bir çok kadında var ve kimse farkına bile varmadan ilişkiye giriyor. Önemli olan sadece psikoloji..Yani siz kendinizi iyi hissederseniz ve şartlanmazsanız her şey yolunda gider.
Naksoy;
Bu mesajı yazalı baya olmuş..Ozaman doğru tahminde bulunmuşum..Herşey insanın kafasında bitiyor.. Ben diğerlerinden farklı olduğumu düşündüğüm için sonuç almam uzun sürdü fakat doktorun abarttığı kadar bir durum söz konusu değil..Eğer bilmiyor olsaydım kesinlikle daha rahat ederdim..Çok detaya giremiyorum böyle bir ortamda fakat için rahat olsun..Korkacak, düşünmeye değecek kadar önemli bir şey değilmiş:) Evlilik aşamasında düşünülecek çok daha güzel şeyler varken bu ayrıntılara takılmamak gerekiyor bence..Tebrik ediyorum seni bu arada..Umarım çok mutlu olursun..