Cetvelciler hizaya girdi, iş başındalar;)))

Mesaji yeni gordum kusura bakmayin atabildigini at yada ihtiyac sahiplerine ver spotcular 3 kurusa almaya calisiyolar atma konusunda ustume tanimam annemle az didişmedik bu konuda az esya rahat hayat valla
Bende kiraciyim 5.5 yillik evliyim vitrin bufe takim almistim o zama ki aklimla bufeyi aticam tasindikca baya hafifledik
Kullanilmayan ivir zivir tabak vs onceden kolilemek cok iyi olur ben bebekle yapamiyordum birde guzel koli buldukca almak lazim koliye bile para vermistik 1 ay gecmis tasinmista olabilirsiniz eger degilse Allah yardimciniz olsun gule gule saglikla oturun

Evet bebekle zor oluyor ama attim bayagi birsey icim ferahladi . Ağustosta tasinacagiz sanirim bakalim biraz uzadı ama ben kullanmadiklarimi vakumlu hurcladim bile

Benim eşim eşya vermeme kızıyor yani öyle tepki veriyorki gülme krizine giriyorum :)
o yüzden eve fazla esya almıyorum ki sonradan verilemiyor.

Merhabalar bir ara sizle gaza gelip butun evi tepeden tirnaga temizlemiz ve duzene koymustum keske bu sayfa yeniden canlansa

Merhaba, yeni evli çalışan bir kadın olarak hiçbi şeye yetişemiyorum:) Listenin tamamı var mı acaba diğer odaları görebilmem mümkün mü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…