Aynen o dişleriyle sevimli sevimli gülüyordu kraliyet ailesinin prensesi :)Ya siz daha gecenlerde yamuk dislerinin fotosunu atan üye degil misiniz?? Ne ara burjuvaya atladiniz siz masallah ya taktik falan versenize biz hep bam bam bam :) bu arada ygs falan calisin bakin 175le aof bile gelmez kimseleri kucumsemeyin tarzim bu degildir ama birini kucumseyeni gordugumde dayanamam atlarim
:) ha öyle mi
Siz ingiliz kraliyet sarayından bağlanıyorsunuz sanırım foruma
Halk dilinden de baya uzaksınız
Acaba ilerde kraliçe olacaksınız diye kafese mi koydular?
Ay Pardon kafes sistemi osmanlıdaydı :)
Ya siz daha gecenlerde yamuk dislerinin fotosunu atan üye degil misiniz?? Ne ara burjuvaya atladiniz siz masallah ya taktik falan versenize biz hep bam bam bam :) bu arada ygs falan calisin bakin 175le aof bile gelmez kimseleri kucumsemeyin tarzim bu degildir ama birini kucumseyeni gordugumde dayanamam atlarim
Aynen o dişleriyle sevimli sevimli gülüyordu kraliyet ailesinin prensesi :)
Evet cok tontisti tontis premses :)))Aynen o dişleriyle sevimli sevimli gülüyordu kraliyet ailesinin prensesi :)
Neden laf atiyosunuzki suraya agiz tadiyla yazamaz olduk herkes bir laf sokma bir germe derdinde neden???Yani ağız tadıyla bir laf atalım dedik, hemen eteklerdeki taşlar yine yerlerde!
Premses :) hakli ne de olsa İngiliz kraliyet ailesinden gelme yaşadığı ülkenin 3. Sayfa haberlerini nerden görsün veya duysun çünkü o Premses :) Ağız tadıyla laf atmışmış İnsanları küçümsüyorum demiyor da...Evet cok tontisti tontis premses :)))
:)Teşekkür ederim Bacım
Ayrıca bacılarımulasimiz ve hamsireceli sizler de varolun destekleriniz için
Elitler lütfen saraylarınıza :)
Premses :) hakli ne de olsa İngiliz kraliyet ailesinden gelme yaşadığı ülkenin 3. Sayfa haberlerini nerden görsün veya duysun çünkü o Premses :) Ağız tadıyla laf atmışmış İnsanları küçümsüyorum demiyor da...
Fakat iyi püskürttük.....Premses :) hakli ne de olsa İngiliz kraliyet ailesinden gelme yaşadığı ülkenin 3. Sayfa haberlerini nerden görsün veya duysun çünkü o Premses :) Ağız tadıyla laf atmışmış İnsanları küçümsüyorum demiyor da...
Bugün herkesin regl günü sanırım. Relax hanımlar. Ne kadar birikmişim içinizde ya
Fakat iyi püskürttük.....
Aynen bu hatunun birçok konuda ki yorumu ya konu sahibine anlamsız sorular sorar yada ağız tadıyla laf atar konular güme gider.Gerçekten KK bu tarzlardan yoruldu artıkProfiline baktım da eğitim ve yaşam bakımından benden hiçbir üstünlüğü yok neden böyle bir şeye girişti anlamadım
Eskiden kk böyle değildi ya şimdi valla tadı tuzu kalmadı
Daha çok KK değilde, siz yaşlanmışsınız gibi geldi bana.yoruldu artık
Ah yavrum sizin genç halinizı de gördükDaha çok KK değilde, siz yaşlanmışsınız gibi geldi bana.
Neyse hepinizi öpüyorum, seviyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?