- 30 Kasım 2016
- 7.942
- 17.818
- 178
29 yaşına gelmiş evli eşşek kadar insanım gelin görünki arkadaşım yok ...ailemin yazlığındayım eşim izmirde haftaiçleri çalışıyor haftasonları gelebiliyor son zamanlarda onunlada arkadaşlığımız pek iyi sayılmaz :) şaka bi yana gerçekten şöyle rahat rahat konuşabiliceğim dertleşebileceğim arkadaşım yok malesef varda onlarada ne kadar arkadaş denirse artık... çeşmede olupta yazlıkta benim gibi yalnız yalnız takılan varsa bi kahve ısmarlamak isterim :) tavsiyelerede açığım arkadaş nasıl ediniyim kazık kadar kadınım hiç girişken değilim
Senin böbrekler sağlam mı ? Kalp , ciğer , göz falan ? Organlarına iyi baktın mı yani ?29 yaşına gelmiş evli eşşek kadar insanım gelin görünki arkadaşım yok ...ailemin yazlığındayım eşim izmirde haftaiçleri çalışıyor haftasonları gelebiliyor son zamanlarda onunlada arkadaşlığımız pek iyi sayılmaz :) şaka bi yana gerçekten şöyle rahat rahat konuşabiliceğim dertleşebileceğim arkadaşım yok malesef varda onlarada ne kadar arkadaş denirse artık... çeşmede olupta yazlıkta benim gibi yalnız yalnız takılan varsa bi kahve ısmarlamak isterim :) tavsiyelerede açığım arkadaş nasıl ediniyim kazık kadar kadınım hiç girişken değilim
Size yüklenilmesi saçma olmus burda çoğu üye birbiri ile arkadas çünkü29 yaşına gelmiş evli eşşek kadar insanım gelin görünki arkadaşım yok ...ailemin yazlığındayım eşim izmirde haftaiçleri çalışıyor haftasonları gelebiliyor son zamanlarda onunlada arkadaşlığımız pek iyi sayılmaz :) şaka bi yana gerçekten şöyle rahat rahat konuşabiliceğim dertleşebileceğim arkadaşım yok malesef varda onlarada ne kadar arkadaş denirse artık... çeşmede olupta yazlıkta benim gibi yalnız yalnız takılan varsa bi kahve ısmarlamak isterim :) tavsiyelerede açığım arkadaş nasıl ediniyim kazık kadar kadınım hiç girişken değilim
Canım canım ablacım , aman Allah korusun saka bi yanaSelam bitanemm yok böbreğim bende kalsın vermem kimselere:)))
Kahve içme sonrası böbrek operasyonu.
Ben varım ne zaman konusmak isterseniz :)Ne yalan sòyleyim cok isterdiim kk den isterdim bir saglam arkadasimin olmasini.Kimsede yokki çevrede(
Saol bacim tazis reel hayata gercekten istiyorum saglam bir arkadas ama dedikleri gibi turkiyede guvensizlik on saffadaneyle cesaret edocez.Ama senin gibi kalpten iyi olduklatini süsunduklerimde varBen varım ne zaman konusmak isterseniz :)
Bende simdilik Türkiye dışındayım korkmaya gerek yokSaol bacim tazis reel hayata gercekten istiyorum saglam bir arkadas ama dedikleri gibi turkiyede guvensizlik on saffadaneyle cesaret edocez.Ama senin gibi kalpten iyi olduklatini süsunduklerimde var
Tamam kanks:)))Bendensin ozmanBende simdilik Türkiye dışındayım korkmaya gerek yoksaka bir yana dedigim gibi sıkılır bunalır sadece konuşmak istersiniz bazen olur ya yazin ozelden o zamanlar :)
Tamam kanks:)))Bendensin ozmansende yaz ne zaman istersen òzelden
Ben Kadınlar Kulübünde tanıştığım 2 kişiyle görüşüyorum. Böbreklerim de yerinde. Çok düzgün insanlar da var burada. Konuştukça anlaşılır zaten.
Tabii ki güvenilmez. Ben de 1-2 ay mesajlaştıktan sonra yüz yüze görüşmüştüm. Para isteyeni var, erkek çıkma riski olanı var, gece alemlerine akmak için arkadaş arayanı var. Var da var..."Konuştukça" anlaşılır işte. Kimse burada durduk yere konu açan birinin davetine icazet etmez. Kimdir necidir buradaki anonim birine nasıl güvenip gidebilirim? Yani konu sahibi alınmasın, iyi bir insan olabilir, temiz niyetle konu açmış da olabilir. Ama herkes iyi değil, herkese gözü kapalı güvenemeyiz.
a sizde mi cesmedesinizBen varım ne zaman konusmak isterseniz :)
Gerçek hayatta tanıdığımız insanlar bizi kullanmaya çalışmıyor sankiTabii ki güvenilmez. Ben de 1-2 ay mesajlaştıktan sonra yüz yüze görüşmüştüm. Para isteyeni var, erkek çıkma riski olanı var, gece alemlerine akmak için arkadaş arayanı var. Var da var...
Yok hayır bir ustteki üyeye cevap olarak yazdim :)a sizde mi cesmedesiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?