Çeşmede olan ve kahve içmek isteyen?? :(((

Ben de 29 yaşında evli ve de yalnızım :) Ankara'ya gelirsen kahveye beklerim

Aman dikkat ortalık Ne olduğu belirsiz insan doluyken lütfen internetten tanıştığınız kişilere kısa sürede itibar etmeyin.. mümkünse iyice tanımadan kimseye güvenmeyin ne olur olmaz..

Türk insanı kadar yabancıdan korkan millet tanımıyorum. Ben ABD'deyim, burada millet tanımadığı insanın evinde de kalıyor parasıyla, arabasına da biniyor. Bir facebook grubu var, bura gibi bir ortam, biri bu şekilde buluşma teklifi edince tanıdık tanımadık millet balıklama atlıyor. Kadın bir çay içelim demiş diye böbrek muhabbeti başlamış bile , pes valla.
Konu sahibi, burdan kimse çıkmazsa takıl tek başına denizde mis gibi. Al kitabını, ya da başka bir uğraşını. Uğraşın olunca tek kişi de eğleniliyor.

Biz facede tanisip 6 aylik hamile 8-10 kadin bulusmustuk, sadece birinin esi karnindaki bebegi calarlar diye cok evham yapmis uzaktan bakip gitmis cok gulmustuk
Hala gorusuyoruz bu arada, bikac tanesiyle ailece tatile bile gittik. Burda da oluyor yani

Konu sahibi arkadasim size gelince, arada cikin kafelere falan gidin, yok mu yazligin civarinda oyle yerler, konu komsuyla tanisirsiniz.

Evimden 4500 km uzakta bir eyalete tek başıma çalışmaya geldim. İnternetten insanlarla tanışıp buluşuyorum. Bir de app indirdim, oradan da bakacağım. Gayet iyi insanlar buldum, arkadaş oldum, aktiviteler planlıyoruz, sefam olsun. Herkes sen ben gibi işte. Sanki sokakta herkes organ avına çıkmış. Bunu şimdi bir Amerikalıya anlatsam oo iyisin der, ki diyorlar. Türklere anlatsam " kız sendeki ne cesaret, yok öldürürler, yok kandırırlar" vs senaryo yazar. Diyorum ya, Türk insanı tanımadığı insandan acayip korkuyor. Tamam temkinli olursun da, bu kadar korku gereksiz. Herhangi biri bana dışarda çay kahve içerken ne yapabilir Allah aşkına ya...

ben gelirdim orda olsam ben de Kapadokya ya gidiyorum beklerim biraz dinleneceğim
gelen olursa orda böbrek ten bol ne var böbrek falan istemeyiz sohbet muhabbet edelim yeter

Ne abartmışsınız kadın alt tarafı bi kahve içelim demiş
Yakın olsak gelirdim yaw :)
Valla başımıza genelde yakınlarımız tarafından bela geliyor

Kadın eşini öldürüyor, torun babannesini, arkadaşlar birbirini

Ama buna ragmen kendi akrabalarımızdan korkmuyoruz dimi koloni halinde devam ediyoruz yaşamaya :)

Kadın eşini öldürüyor, torun babannesini, arkadaşlar birbirini
Siz nerde yaşıyorsunuz ya?

Tutupta ıssız yerde yada evde içecek hali yok kahveyi dışarida bi yerde buluşur nasilsa.disarida ne olabilirki

Tamam şimdi anladım nerde yaşadığınızı 'bacım'

:) ha öyle mi
Siz ingiliz kraliyet sarayından bağlanıyorsunuz sanırım foruma

Halk dilinden de baya uzaksınız
Acaba ilerde kraliçe olacaksınız diye kafese mi koydular?
Ay Pardon kafes sistemi osmanlıdaydı :)

Tamam şimdi anladım nerde yaşadığınızı 'bacım'
Ya siz daha gecenlerde yamuk dislerinin fotosunu atan üye degil misiniz?? Ne ara burjuvaya atladiniz siz masallah ya taktik falan versenize biz hep bam bam bam :) bu arada ygs falan calisin bakin 175le aof bile gelmez kimseleri kucumsemeyin tarzim bu degildir ama birini kucumseyeni gordugumde dayanamam atlarim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…