- 4 Temmuz 2016
- 3.335
- 10.502
- 208
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aman dikkat ortalık Ne olduğu belirsiz insan doluyken lütfen internetten tanıştığınız kişilere kısa sürede itibar etmeyin.. mümkünse iyice tanımadan kimseye güvenmeyin ne olur olmaz..29 yaşına gelmiş evli eşşek kadar insanım gelin görünki arkadaşım yok ...ailemin yazlığındayım eşim izmirde haftaiçleri çalışıyor haftasonları gelebiliyor son zamanlarda onunlada arkadaşlığımız pek iyi sayılmaz :) şaka bi yana gerçekten şöyle rahat rahat konuşabiliceğim dertleşebileceğim arkadaşım yok malesef varda onlarada ne kadar arkadaş denirse artık... çeşmede olupta yazlıkta benim gibi yalnız yalnız takılan varsa bi kahve ısmarlamak isterim :) tavsiyelerede açığım arkadaş nasıl ediniyim kazık kadar kadınım hiç girişken değilim
Türk insanı kadar yabancıdan korkan millet tanımıyorum. Ben ABD'deyim, burada millet tanımadığı insanın evinde de kalıyor parasıyla, arabasına da biniyor. Bir facebook grubu var, bura gibi bir ortam, biri bu şekilde buluşma teklifi edince tanıdık tanımadık millet balıklama atlıyor. Kadın bir çay içelim demiş diye böbrek muhabbeti başlamış bile , pes valla.
Konu sahibi, burdan kimse çıkmazsa takıl tek başına denizde mis gibi. Al kitabını, ya da başka bir uğraşını. Uğraşın olunca tek kişi de eğleniliyor.
Evimden 4500 km uzakta bir eyalete tek başıma çalışmaya geldim. İnternetten insanlarla tanışıp buluşuyorum. Bir de app indirdim, oradan da bakacağım. Gayet iyi insanlar buldum, arkadaş oldum, aktiviteler planlıyoruz, sefam olsun. Herkes sen ben gibi işte. Sanki sokakta herkes organ avına çıkmış. Bunu şimdi bir Amerikalıya anlatsam oo iyisin der, ki diyorlar. Türklere anlatsam " kız sendeki ne cesaret, yok öldürürler, yok kandırırlar" vs senaryo yazar. Diyorum ya, Türk insanı tanımadığı insandan acayip korkuyor. Tamam temkinli olursun da, bu kadar korku gereksiz. Herhangi biri bana dışarda çay kahve içerken ne yapabilir Allah aşkına ya...Biz facede tanisip 6 aylik hamile 8-10 kadin bulusmustuk, sadece birinin esi karnindaki bebegi calarlar diye cok evham yapmis uzaktan bakip gitmis cok gulmustuk
Hala gorusuyoruz bu arada, bikac tanesiyle ailece tatile bile gittik. Burda da oluyor yani
Konu sahibi arkadasim size gelince, arada cikin kafelere falan gidin, yok mu yazligin civarinda oyle yerler, konu komsuyla tanisirsiniz.
Kahve içmem tavşan kanı çay varsa geliyorum.Böbreklerim bende kalsın.![]()
ben gelirdim orda olsam ben de Kapadokya ya gidiyorum beklerim biraz dinleneceğim29 yaşına gelmiş evli eşşek kadar insanım gelin görünki arkadaşım yok ...ailemin yazlığındayım eşim izmirde haftaiçleri çalışıyor haftasonları gelebiliyor son zamanlarda onunlada arkadaşlığımız pek iyi sayılmaz :) şaka bi yana gerçekten şöyle rahat rahat konuşabiliceğim dertleşebileceğim arkadaşım yok malesef varda onlarada ne kadar arkadaş denirse artık... çeşmede olupta yazlıkta benim gibi yalnız yalnız takılan varsa bi kahve ısmarlamak isterim :) tavsiyelerede açığım arkadaş nasıl ediniyim kazık kadar kadınım hiç girişken değilim
Kadın eşini öldürüyor, torun babannesini, arkadaşlar birbiriniNe abartmışsınız kadın alt tarafı bi kahve içelim demiş
Yakın olsak gelirdim yaw :)
Valla başımıza genelde yakınlarımız tarafından bela geliyor
Kadın eşini öldürüyor, torun babannesini, arkadaşlar birbirini
Ama buna ragmen kendi akrabalarımızdan korkmuyoruz dimi koloni halinde devam ediyoruz yaşamaya :)
Siz nerde yaşıyorsunuz ya?![]()
Siz nerde yaşıyorsunuz ya?![]()
Tamam şimdi anladım nerde yaşadığınızı 'bacım'Bırak Bacım
Tamam şimdi anladım nerde yaşadığınızı 'bacım'![]()
Süper ya :)):) ha öyle mi
Siz ingiliz kraliyet sarayından bağlanıyorsunuz sanırım foruma
Halk dilinden de baya uzaksınız
Acaba ilerde kraliçe olacaksınız diye kafese mi koydular?
Ay Pardon kafes sistemi osmanlıdaydı :)
Ya siz daha gecenlerde yamuk dislerinin fotosunu atan üye degil misiniz?? Ne ara burjuvaya atladiniz siz masallah ya taktik falan versenize biz hep bam bam bam :) bu arada ygs falan calisin bakin 175le aof bile gelmez kimseleri kucumsemeyin tarzim bu degildir ama birini kucumseyeni gordugumde dayanamam atlarimTamam şimdi anladım nerde yaşadığınızı 'bacım'![]()