• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çeşmede olan ve kahve içmek isteyen?? :(((

29 yaşına gelmiş evli eşşek kadar insanım gelin görünki arkadaşım yok ...ailemin yazlığındayım eşim izmirde haftaiçleri çalışıyor haftasonları gelebiliyor son zamanlarda onunlada arkadaşlığımız pek iyi sayılmaz :) şaka bi yana gerçekten şöyle rahat rahat konuşabiliceğim dertleşebileceğim arkadaşım yok malesef varda onlarada ne kadar arkadaş denirse artık... çeşmede olupta yazlıkta benim gibi yalnız yalnız takılan varsa bi kahve ısmarlamak isterim :) tavsiyelerede açığım arkadaş nasıl ediniyim kazık kadar kadınım hiç girişken değilim

29 yaşına gelmiş evli eşşek kadar insanım gelin görünki arkadaşım yok ...ailemin yazlığındayım eşim izmirde haftaiçleri çalışıyor haftasonları gelebiliyor son zamanlarda onunlada arkadaşlığımız pek iyi sayılmaz :) şaka bi yana gerçekten şöyle rahat rahat konuşabiliceğim dertleşebileceğim arkadaşım yok malesef varda onlarada ne kadar arkadaş denirse artık... çeşmede olupta yazlıkta benim gibi yalnız yalnız takılan varsa bi kahve ısmarlamak isterim :) tavsiyelerede açığım arkadaş nasıl ediniyim kazık kadar kadınım hiç girişken değilim
Senin böbrekler sağlam mı ? Kalp , ciğer , göz falan ? Organlarına iyi baktın mı yani ?

Size yüklenilmesi saçma olmus burda çoğu üye birbiri ile arkadas çünkü

Saol bacim tazis reel hayata gercekten istiyorum saglam bir arkadas ama dedikleri gibi turkiyede guvensizlik on saffadaneyle cesaret edocez.Ama senin gibi kalpten iyi olduklatini süsunduklerimde var:KK5:
Bende simdilik Türkiye dışındayım korkmaya gerek yok :D saka bir yana dedigim gibi sıkılır bunalır sadece konuşmak istersiniz bazen olur ya yazin ozelden o zamanlar :)

Bende simdilik Türkiye dışındayım korkmaya gerek yok :KK70: saka bir yana dedigim gibi sıkılır bunalır sadece konuşmak istersiniz bazen olur ya yazin ozelden o zamanlar :)
Tamam kanks:)))Bendensin ozman :KK71:sende yaz ne zaman istersen òzelden

Ben Kadınlar Kulübünde tanıştığım 2 kişiyle görüşüyorum. Böbreklerim de yerinde. Çok düzgün insanlar da var burada. Konuştukça anlaşılır zaten.

"Konuştukça" anlaşılır işte. Kimse burada durduk yere konu açan birinin davetine icazet etmez. Kimdir necidir buradaki anonim birine nasıl güvenip gidebilirim? Yani konu sahibi alınmasın, iyi bir insan olabilir, temiz niyetle konu açmış da olabilir. Ama herkes iyi değil, herkese gözü kapalı güvenemeyiz.

"Konuştukça" anlaşılır işte. Kimse burada durduk yere konu açan birinin davetine icazet etmez. Kimdir necidir buradaki anonim birine nasıl güvenip gidebilirim? Yani konu sahibi alınmasın, iyi bir insan olabilir, temiz niyetle konu açmış da olabilir. Ama herkes iyi değil, herkese gözü kapalı güvenemeyiz.
Tabii ki güvenilmez. Ben de 1-2 ay mesajlaştıktan sonra yüz yüze görüşmüştüm. Para isteyeni var, erkek çıkma riski olanı var, gece alemlerine akmak için arkadaş arayanı var. Var da var...

samsunda olsa ben tanışrdm ya.burdan tanıştığım biriyle 2 senedir arkadaşız.çok iyi bir bayandır.şimdi bu şehirde yanlızım keşke arkadaş olsa da kafa dengi görüşsem

Eylül de Bodrum'da olacağım Çeşme'ye gelmiş olsaydım
kahve içerdik, hatta nargile bile içerdik seviyosan.. =))

Tabii ki güvenilmez. Ben de 1-2 ay mesajlaştıktan sonra yüz yüze görüşmüştüm. Para isteyeni var, erkek çıkma riski olanı var, gece alemlerine akmak için arkadaş arayanı var. Var da var...
Gerçek hayatta tanıdığımız insanlar bizi kullanmaya çalışmıyor sanki
Kalabalık bir yerde buluşulur baktın sıkıntı veriyor görüşmezsin
Benim bir arkadaşım bir tanıdığına her şeyi anlatmış kadın tehdit ediyordu para kopartmak için
Benim eşimi çocukluk arkadaşı dolandırmış kim olursa olsun sonsuz güvenilmemeli ama yeni insanlar tanımaya da çok açığım

Back
X