normal test alıp evdemi yapayım yoksa gidip kan testinemi baktırayım? sanırım kan daha kesin sonuç Allah isteyen herkese versin ama ben daha hazır değilim...
canim bende diger arkadaslara katiliyorum testi al yap icin raht etsin fakat sonuc hamile isen sakin aldirma derim her bebek riskinla geliyor zorunlu bir evliligim var diyorsun belki o bebek, hamilelik döneminde degilde, dünya ya gelince o sorunlar kalkar insaALLAH ama aldirmandan yana olmam cok büyük günahi var
sonuc positiv ise bence esine güzel bir süpriz yap eve geldiginde bebis ayakabisi al aksam yemeginde ver felan RABBIM hayirlisini versin ins
gerçekten süper moral oldunuz bana. ben istiyorum bebek sahibi olmak ama eşim hiç istemiyor. Zaten zar zor yürüttüğüm bir evliliğim var olursa hem çok mutlu olucam hem çok üzülücem gibi. akşam gidip kan testi yaptırıyorum. doktora danıştım idrardaki hemen çıkmazmış en az bir hafta on gün sonra beliriyormuş ama kandaki kesinmiş. Şöyle bi bakınca belirtilerde tutmuyor değil yani. Dilerimki havalardandır yada stresten falan... Rabbim hayırlısını verir inşallah nediyiim
Kızlar hamile olduğumdan şüpheleniyorum normalinde olması gereken adetim 4 gün kadar gecikti kasıklarım çok ağrıyor(tıpkı adet olacakmışım gibi) çok iştahsızım ve tansiyon değerlerim çok değişken. Aslında korunuyordum yasminle ama geçen 2 ay çok aksattım bi içtim bi içmedim. Eşimde şehir dışında ve hiç bebek istemiyor zaten problemli bir evliliğim var ne yapacağımı şaşırdım :85: acaba hamilemiyimdirki? Nasıl analarım?
Psikolojik olma ihtimali büyük bence. Ben korunmayı bırakınca her ay gecikme oldu.
Çünkü her ay hamile olduğumu düşünüyordum.
Hapı bıraktıktan 8-9 ay sonra hamile kaldım öyle bıraktığın gibi hemen olmuyo ama tabi ki
hiç de belli olmaz. Senin için en iyisi kan testi
Dünyanın en güzel şeyi bebek ama kesinlikle doğru insandan.
YARDIMCI OLURMUSUNUZ..mrb banada yardımcı olurmusunuz bu kan testi kesin sonuçmu.. benim bu ay reglim 8 gün gecikmeli geldi ilk defa ama 8. gün oldum her zamanki gibi 6 gün sürdü.. ama niye gecikti diye endişe kaldı içimde hemen reglin bittiği gün bhcg yaptırdım 0.1 çıktı.. o zamnda eşimle son ilişkimizden 1 ay geçmişti eminim yani.. 1 ayda olsaydı az çok değer çıkarmıydı... bide kan testini özel hastanede yaptırdım 1 saat içinde aldım sonucumu hastanede yanılma yanlışlık falan olamz dimi.. şu an hiç hazır değilim.. bilginiz varsa yardımcı olurmsuunuz.. psikolojik galiba bir iki gündür midem bulanıyo..
evet kan testi kesin sonuç oluyor tabi ama yanılma payı derken bu da şans işi ama galiba sizin durumunuz psikolojik olabilir, adet dönemlerinde gecikmeler çk normaldir kişiye bağlı stres e neden olabiliyor. eğer içiniz hala rahat değilse farklı bir yerde de kan testini tekrarlayabilirsiniz.
YARDIMCI OLURMUSUNUZ..mrb banada yardımcı olurmusunuz bu kan testi kesin sonuçmu.. benim bu ay reglim 8 gün gecikmeli geldi ilk defa ama 8. gün oldum her zamanki gibi 6 gün sürdü.. ama niye gecikti diye endişe kaldı içimde hemen reglin bittiği gün bhcg yaptırdım 0.1 çıktı.. o zamnda eşimle son ilişkimizden 1 ay geçmişti eminim yani.. 1 ayda olsaydı az çok değer çıkarmıydı... bide kan testini özel hastanede yaptırdım 1 saat içinde aldım sonucumu hastanede yanılma yanlışlık falan olamz dimi.. şu an hiç hazır değilim.. bilginiz varsa yardımcı olurmsuunuz.. psikolojik galiba bir iki gündür midem bulanıyo..
madem adet olmuşsun demek hamile değilsin.. hem adetinin geçiltiği gün 0,1 ise kan testin kesinlikle gebe değilsin.. bu gecikmenin hamilelik dışında çok sebebi olabilir.. kist, hormon düzensizliği .. psikolojik etkilenme, iklim değişimi..
adetin gecikince zaten kanda kesin sonuç alırsın idrarda alamazsan..
benim ilk defa gecikti ama ben aşırı stres yaptım ya hamileysem diye.. o yüzden gecikti sanırım.. ama 8 gün sonra oldum yani reglimi her zamanki gibide 6 gün sürdü.. ya regl oldum üstüne bide kan testi 0.1 yani bu kadar tesadüf olurmuki.. hem regl olupta hamile olmak binde birdir dimi yani(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?