• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cerrahpaşa detaylı ultrason (2.düzey anomali) yaptıranlar var mı? ❤️

Guzideb

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Kasım 2016
38
8
86
29
Nasıl gittiniz mi normal doktora randevu alıp mı gittiniz ? Ne kadar süreye randevu veriyorlar? Ve nasıl bakıyorlar bakma süresi ne kadar? Herhangi bir ücret ödediniz mi? Cd fotoğraf verdilermi ?Teşekkürler.

20. Haftada Gebelik bolumununden profosore randevu aldim birkac gun sonraya verdi .100 120 tl civariydi sanirim.cd foto yok zaten siyah beyaz sadece ic organlarini inceliyor cinsiyetini bile soylememisti dr. Ic organlarin fotosunu veriyor

Evet profesorler ucretli maalesef ama hicbirseyi atmadan cok dikkatli inceliyor.devlet hastanelerinden randevu alinmiyor 3 ay sonraya gun veriyor enerken

Evet profesorler ucretli maalesef ama hicbirseyi atmadan cok dikkatli inceliyor.devlet hastanelerinden randevu alinmiyor 3 ay sonraya gun veriyor enerken

Evet ama siyah beyazsa ve cd vermiyorlarsa başka bir yere bakayım çünkü beykozdan gidicem oraya ücretsizdir diye düşünmüştüm

20. Haftada Gebelik bolumununden profosore randevu aldim birkac gun sonraya verdi .100 120 tl civariydi sanirim.cd foto yok zaten siyah beyaz sadece ic organlarini inceliyor cinsiyetini bile soylememisti dr. Ic organlarin fotosunu veriyor
Meraba bende cerrahpaşaya muayeneye gittim detaylı ultrason için internetten Prof Dr a randevu al dediler o gün içinde detaylı ultrason yapıyor mü gün mü veriyor acaba

Ali beye gittim ben ama butun dr lari iyi
Herseye tektek bakti
Ben renkli ultrasonda yuzunu filan gorurum diye hayal etmistim ama maalesef siyah beyaz
Bende o Dr u düşünüyorum evet malesef siyah beyaz benim gittiğimde sansima muayene olurken öğrencileriyle geldi bütün heryeri ne bakıldı anlattı öğrencilerine ilk defa bu kadar net gördüm bebeğimi sanırım aynı organlarına bakılacak beynine ellerine yüzüne içimde kalmasın diye yinede gidicem

Back