• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Central hospital mı medistate kavacık mi ?

Zencefill90

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Şubat 2017
1.021
702
43
34
arkadaşlar merhaba. Ben özel dışarıdan bir doktora gidiyorum. Doktorum doğumu kozyatağı central ya da medistate kavacık ikisinden birinde yapmayı önerdi. Seçim yapamıyorum ? Sizce hangisi daha iyidir ilgi ve temizlik konusunda ? Bu hastanelerde doğum yapan var mı ? Bir de bu senenin fiyatları hakkında bilgisi olan ?

arkadaşlar merhaba. Ben özel dışarıdan bir doktora gidiyorum. Doktorum doğumu kozyatağı central ya da medistate kavacık ikisinden birinde yapmayı önerdi. Seçim yapamıyorum ? Sizce hangisi daha iyidir ilgi ve temizlik konusunda ? Bu hastanelerde doğum yapan var mı ? Bir de bu senenin fiyatları hakkında bilgisi olan ?
selam canım benim tanıdığım 2 kişi centralde doğum yaptı ikiside çok memnun kaldı. Bende gebelik düşünüyorum yumurta takibi için centrale gidiyorum çok memnunum

selam canım benim tanıdığım 2 kişi centralde doğum yaptı ikiside çok memnun kaldı. Bende gebelik düşünüyorum yumurta takibi için centrale gidiyorum çok memnunum
Benim doktorum bana başından beri central diyordu. Dışarıda özel bir doktora gidiyorum, doğumu centralde yapalım diyordu. Ben de kafamda orayı oturmuştum. Ama en son kontrolümde doktorum centralden başka hastane bak istersen bikaç hastam orda doğum yaptı memnun kalmadılar dedi. Kafam çok karıştı :( bütçemizi central a göre ayarlamıştık, diğer önerdikleri bizi çok aşıyor.

Merhaba,

Bebeğimin takiplerini ve doğumumu Central Hospital'de gerçekleştirdim. Çok memnun kaldım. Ücretleri de oldukça uygun.

Merhaba
Ben centralda sezeryan oldum figen hn doktorum çok memnun kaldım
Merhaba ayrıntıları öğrenebilirmiyim. Doğumda lavman ve sonda takılıyormuş oda da mı yapıyorlar size neler yaptılar.

Merhaba,

Bebeğimin takiplerini ve doğumumu Central Hospital'de gerçekleştirdim. Çok memnun kaldım. Ücretleri de oldukça uygun.
Merhaba ayrıntıları öğrenebilirmiyim. Doğumda lavman ve sonda takılıyormuş oda da mı yapıyorlar size neler yaptılar.

Back