Cengelkoy Medivia Hastanesi

kahveyesil

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Mart 2015
1.766
2.119
83
35
Kizlar 2. Gebeligim.Ilk dogumumu gecen sene Cengelkoy Medivia Aylin Akinci da yaptim.Hastane guzel,hersey iyi hos,dr da fena degil ama daha gunum gelmeden ortada bi sıkıntı yokken suni sanciyla 38. Hafta dogum yaptirdi.Simdi o dr gitti.Yerine gelen dr a hic muayene olmadim.Hastane, dr disinda olumlu.Soracagim sey su var mi aranizda bu hastanede dogum yapan yada suan muayene olan bilgi paylasimi yapabilirsek cok memnun olurum Tesekkur ettim.

selam..bende 21 haftaya girdim medivia serpil özen hastasıyım.doğum için onu istiyorum çok memnunum ama dogum fiyatlarını bılmıyorum henuz.öğrenince kafamda bseyler sekıllenıcek.

selam..bende 21 haftaya girdim medivia serpil özen hastasıyım.doğum için onu istiyorum çok memnunum ama dogum fiyatlarını bılmıyorum henuz.öğrenince kafamda bseyler sekıllenıcek.
Ben gecen sene 700 civari birsey verdim doguma,yani dogum fiyatlari uygun.Bende pazartesi ona gidecegim ve memnun kalirsam yine orda dogum yapmayi dusunuyorum.Gebeligin basindan beri onun hastasi misin ?Nasil bir dr canim

evet en basından beri ona gidiyorum şimdiye dek aksi bi durum olmadı hersey güzeldi ilgili güleryüzlü sessiz sakin bi hanım. biz memnunuz şimdilik.ayrıntılı ult.fiyatı aldım 290 dendi :S haftaya gitcem bende persembe gibi heralde

şuan cok erken oldugu için normal yada sezeryan görüşmesine girmedik.16 haftalıkken cinsiyet ögrendim muayene ücreti sgk 60 tl.ayda bir gidiyorum işte 10 gün içiinde de kontrol hakkı var o sekılde aynı zamanda hastanenın bashekımı serpil hn.faceden falan takıp et istersen hem serpil özen hem mediviayı

şuan cok erken oldugu için normal yada sezeryan görüşmesine girmedik.16 haftalıkken cinsiyet ögrendim muayene ücreti sgk 60 tl.ayda bir gidiyorum işte 10 gün içiinde de kontrol hakkı var o sekılde aynı zamanda hastanenın bashekımı serpil hn.faceden falan takıp et istersen hem serpil özen hem mediviayı
Pazartesi icin randevu doluydu sali gunune aldim bende Serpil hanima.2. Cocuk oldugu icin cogu hastaneyi denedim umraniyede ki.Medivia gene coguna gore iyi,personeli falan ilgili,dogumhanesi de guzel,dogum baslayana kadar bir yakinin yaninda durabiliyor,bu cok onemli.Dr da iyiyse ben yine medivia da yaparim insalllah.Senin ilk cocuk mu,dedigin sayfaya baktim canim tesekkur ederim cevaplarin icin :)Ayrintiliya girdin mi bide ben Radistanbul goruntuleme de yaptirdim ilk kizimda bunda da orda yaptircam kismetse.200 tl ucreti ve ilk baktiktan sonra 2 ay tekrar ucretsiz renkli usg ye girebiliyosun,arastir istersen.

evet ilk benım oyuzden tam bılmıyorum :) 21inci hafta içindeyim randevu için aradım cumadan cumaya perıtonolg bakıyomuş bu cuma doluymuş. 9 ekıme verdıler ancak. 290 tl dedıler.erdemde 250-300 dedıler.radistanbulu duydum ama ne bilim şimdi ikili testı de zeynep kamılde yaptırdım serpil hn bsey der mı acaba dedım herseyı baska yerde yaptırınca :sseker yuklemesı de var daha :( pof yaniiii

evet ilk benım oyuzden tam bılmıyorum :) 21inci hafta içindeyim randevu için aradım cumadan cumaya perıtonolg bakıyomuş bu cuma doluymuş. 9 ekıme verdıler ancak. 290 tl dedıler.erdemde 250-300 dedıler.radistanbulu duydum ama ne bilim şimdi ikili testı de zeynep kamılde yaptırdım serpil hn bsey der mı acaba dedım herseyı baska yerde yaptırınca :sseker yuklemesı de var daha :KK43: pof yaniiii
Yok canim karismaz onlar nerde yaptirdigina bende testleri tahlileri neresi kafama yatarsa orda yaptiriyorum.Yas kac,bebisinin cinsiyeti ne,benimki kiz :)Valla bende bugun tetanos asimi oldum 24. Haftada seker yukleme dedi,surekli birseyler istiyorlar,olsun bebekler saglikli olsun da onemli degil :)

26 yasındaqyım ben..bebiş erkekmiş öyle dedi serpil hn.sonradan süpriz olmaz inşallah.aşımı da 15 eylülde oldum :))

Ben gecen sene 700 civari birsey verdim doguma,yani dogum fiyatlari uygun.Bende pazartesi ona gidecegim ve memnun kalirsam yine orda dogum yapmayi dusunuyorum.Gebeligin basindan beri onun hastasi misin ?Nasil bir dr canim
Iyi gunler serpil hanima devam ediyomusunuz hala memnunmusunuz bide dogum fiyati sezeryan sigortali nekadar ogrenebildinizmi

Iyi gunler serpil hanima devam ediyomusunuz hala memnunmusunuz bide dogum fiyati sezeryan sigortali nekadar ogrenebildinizmi
Canim on gun oncee dogumumu yaptim Serpil hnm da,kesinlikle tavsiye ederim isinin ehli bir dr,gayet kolay bir dogum yaptim.Ben normal yaptigim icin sezeryani tam bilmiyorum ama 1750 olmasi lazim.

Canim on gun oncee dogumumu yaptim Serpil hnm da,kesinlikle tavsiye ederim isinin ehli bir dr,gayet kolay bir dogum yaptim.Ben normal yaptigim icin sezeryani tam bilmiyorum ama 1750 olmasi lazim.
Hayirli olsun saglikla buyut inşallah canim odalar nasildi peki

Back
X