ÇeneSu Prodüksiyon İftiharla Sunar... KKSTAR...

Sizce hangi star ???

• 1 nolu Starımız

OY: 27 8,0%
  • 2 nolu Starımız

OY: 6 1,8%
  • 3 nolu Starımız

OY: 46 13,6%
  • 4 nolu Starımız

OY: 88 26,0%
  • 5 nolu Starımız

OY: 13 3,8%
  • 6 nolu Starımız

OY: 6 1,8%
  • 7 nolu Starımız

OY: 8 2,4%
  • 8 nolu Starımız

OY: 0 0,0%
  • 9 nolu Starımız

OY: 130 38,3%
  • 10 nolu Starımız

OY: 2 0,6%
  • 11 nolu Starımız

OY: 1 0,3%
  • 12 nolu Starımız

OY: 12 3,5%

• Ankete Katılan
    339
  • Anket Kapalı .
çok güzel sesler gerçekten...şahane,9a verdim oyumu ama diğerleri de süperdi

kendi adima soyledim ben neden baska msj alinti yapildikikiskanclik olsa kizin sesine guzel demezdik degilmi 9 numara gercekten super bir ses diyecek baska birsey yok nisarum bebikim aldirma nededik burda onemli olan cesaret ve eglenceydi cesarette etik cokta eglendik pisman degilim katildim icin evet 12 yarismaci zaten hastaydi relax non problem

kendi adima soyledim ben neden baska msj alinti yapildikikiskanclik olsa kizin sesine guzel demezdik degilmi 9 numara gercekten super bir ses diyecek baska birsey yok nisarum bebikim aldirma nededik burda onemli olan cesaret ve eglenceydi cesarette etik cokta eglendik pisman degilim katildim icin evet 12 yarismaci zaten hastaydi relax non problem
:sm_cool::sm_cool:

12 numara hastaysa seslere zor basmıştır.
aynı ireme benziyor sesi,bidahakine artık sağlıklı sesiyle katılır:)

kızlar güzel seslerde çirkin seslerde var benim birincim 9 numaraydı gerçekten çok güzel söylemiş ağzına yüreğine sağlık ama 2. ve 3. seçme şansım olsa 7 ve 5 numarayıda seçerdim zaten bu 3ü dışın dahiçbirini beğenmedim

dalga geçmeden yorum yapılırsa daha hoş olur o arkadaşta zaten hastayım diyodu yani o haliyle zorlanıyorum diyodu okurken genede katıldı naniknanik

Dalga geçtiğimide nerden çıkardın sengözlerimebaksanab
Ben sadece sesi çok güzel ama nezlemiydiki acaba dedim...
Zaten diyodu derken ben duymadım :uhm:
Şarkıya başlamadan bişey söylemedi daha önceden tanımıyorum konuşmuşluğumda olmadı ...

Dalga geçtiğimide nerden çıkardın sengözlerimebaksanab
Ben sadece sesi çok güzel ama nezlemiydiki acaba dedim...
Zaten diyodu derken ben duymadım :uhm:
Şarkıya başlamadan bişey söylemedi daha önceden tanımıyorum konuşmuşluğumda olmadı ...
kaydirigubbakcemile5tamam anladım şeker kızma:dance:

4 ve 9 arasında kaldım..ikiside süperdi..hala kararsızım haksızlık olsun istemiyorum..birkaç kez daha dinliyim..4 numarayı, şarkıcı İntizarın nağmelerine benzettim..
Fevkaladenin fevkinde,mükemmelin mükünde..

3 ve 7 arasında kaldım...ama 3 numara "haram geceler" daha ağır bastı.çünkü arkadaşın pesleri ve ses tonu çok hoşuma gitti.

X