• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çenemi tutamıyorum :(

kesinlikle öyle , bir anda sinirlenip hemen pişman olan biriyim. ayrılalım yazmamak için telefonumu kapatıyorum bir kaç saat sinirim geçsin diye ama artık sanki ayrılalım demek hobim olmuş hoşuma gidiyor acı çeksem de bu nasıl bir piskopatlıksa:KK70:

Burdaki yorumları oku bi istersen :) Kesinlikle degismeliyiz sonu pek iyi değil :(

Bunun olmasını hiç istemiyorum.. Çok seviyorum ama bi an sevmiyor, beğenmiyor vs.gibi hissedip ayrılalım diyorum. Saçmalama, yine mi diyor. Yine ama bu defa son, bitsin diyorum :KK43: Halbuki zerre kadar ayrılasim yok çok seviyorum. Bu huyumdan vazgeçmek istiyorum. Üzgünüm :KK43:
Herkesin karşıdaki insanda bir kredisi olduğuna inanırım, her gereksiz saçma şeyde kötü davranışta bu krediden yersiniz. Kredinizi boşa harcamayın.

Merhaba kızlar. Dert denir mi benim bu yazacaklarıma bilmiyorum ama inanin çok üzülüyorum.

Sevgilim her olumsuz bir sey söylediğinde ayrılalım diyorum. Sonunda yine ayrilmiyoruz, o bırakmıyor, konuşurken bende ikna oluyorum. En gec ertesi gün konuşup anlasiyoruz.

En son bi süre önce hatamı anladım, ertesi gün inşallah arar diye bekledim ve aradı. Özür diledim, bir daha yapmayacağım, söylemeyecegim dedim.

Bir süre yapmadım bunu ama bu gece yine (1-2 yaş büyük gosterdigimi söyledi, bende beğenmiyorsun madem ayrılalım dedim. Ben ayrılmak istiyorum dedim ) Yine bırakmadı tabi, en sonunda güldük öyle kapattık. Beni sevdiğine emin misin, seven insan böyle saçma sebeplerden bırakıp gidebilir mi dedi. Hani artık yapmayacaktin, söz vermiştin dedi :KK12:

Utanıyorum artık, üzülüyorum. O da benden soğuyodur heralde böyle yapınca :KK12:

Telefonu kapatinca çok düşündüm, ben böyle olmak istemiyorum artık. Şu an gerçekten utanıyorum, biraz sonra nasıl hiçbir şey olmamış gibi konuşacağım :KK43: :KK43: :KK43:
iyi ahlaklı olmak için Allah ın isimlerinden "ya Habir" okuyun bu huyunuz aklınıza geldikçe hep okuyun ve Allaha bu huyunuzun düzelmesi iyi ahlaklı olmak için dua edin. önceden bende yapıyordum sizin gibi malesef sonuç kötü oldu.

Sevgilin bu duruma alisir ve zamanla seni ciddiye almaz ..

Bence bu huyundan vazgecmelisin...

iyi ahlaklı olmak için Allah ın isimlerinden "ya Habir" okuyun bu huyunuz aklınıza geldikçe hep okuyun ve Allaha bu huyunuzun düzelmesi iyi ahlaklı olmak için dua edin. önceden bende yapıyordum sizin gibi malesef sonuç kötü oldu.

Hadi ya, sizde de sonuç kutu oldu demek. Tavsiye için Teşekkürler . Okuyacağım canım bur geceden itibaren :)

Acilen bırakmanız lazım bu huyunuzu. Bi gün canına tak edecek karsı tarafın cünkü :KK43:
Cok yakın iki arkadasım ayrıldılar bu yüzden. Kızı görseniz gercekten cok güzeldir oglan da baya hos cocuk. Yan yana geldiklerinde böyle yakısan cift zor bulunur daha dogrusu bulunurdu yani.
Kızın nasıl olsa özür dilicek, kapıma gelicek diye yaptıgı tripler, küsmeler, ayrılmalar sonucu ne yazık ki bu sene basında bitti iliskileri.
Cocuk basta hep alttan aldı, özür diledi, ne süprizler yaptı gönül almak icin aklınız durur. Ama sonuc o da kaldıramadı 1.5 yılın sonunda.
Simdi sevgili arkadasım kafasını taslara vuruyo cocugu geri almak icin ama dönmicek belli. Cocukla ben kac defa konustum gercekten degisti cok pisman dedim kac defa ama mümkünü yok inanmıyo. Cünkü her seferinde bi daha yapmıcam vallahi bu son deyip durmus cocuga aynı sizin gibi.

Acilen bırakmanız lazım bu huyunuzu. Bi gün canına tak edecek karsı tarafın cünkü :KK43:
Cok yakın iki arkadasım ayrıldılar bu yüzden. Kızı görseniz gercekten cok güzeldir oglan da baya hos cocuk. Yan yana geldiklerinde böyle yakısan cift zor bulunur daha dogrusu bulunurdu yani.
Kızın nasıl olsa özür dilicek, kapıma gelicek diye yaptıgı tripler, küsmeler, ayrılmalar sonucu ne yazık ki bu sene basında bitti iliskileri.
Cocuk basta hep alttan aldı, özür diledi, ne süprizler yaptı gönül almak icin aklınız durur. Ama sonuc o da kaldıramadı 1.5 yılın sonunda.
Simdi sevgili arkadasım kafasını taslara vuruyo cocugu geri almak icin ama dönmicek belli. Cocukla ben kac defa konustum gercekten degisti cok pisman dedim kac defa ama mümkünü yok inanmıyo. Cünkü her seferinde bi daha yapmıcam vallahi bu son deyip durmus cocuga aynı sizin gibi.

Yazık yaa, Kıyamam ikisine de :( Tam o kelime ağzımdan çıkacakken bu örnekleri aklıma getirmeliyim. Bu davranışa nasıl alıştıysak Ona da alısırız heralde :)

Şımarığız..
Kendimizi bulunmaz hint kumasi saniyoruz.
Bende yapardim cekip giderdim..
Saatlerce pesimden kosturdugumu bilurim..
Sonuc ne ?
Yorulmuş ve artik gercekten ayrilicam dedigimde umursamayan bi adam yarattim..
Bıktırdım..
Hala beraberiz ama eskisi gibi simaramiyoum çünkü artik adam beni ezberledi..
Nasilsa ayrilmaz, birakamaz seviyor diyor..
Yapma böyle seyler anliyorum ne kadar coksevildigii bu yolla anlamaya calisiyosun..
Ama 4 yil sonra anlarsin hatalarini..
Empati yap , sev , sevil..

Şımarığız..
Kendimizi bulunmaz hint kumasi saniyoruz.
Bende yapardim cekip giderdim..
Saatlerce pesimden kosturdugumu bilurim..
Sonuc ne ?
Yorulmuş ve artik gercekten ayrilicam dedigimde umursamayan bi adam yarattim..
Bıktırdım..
Hala beraberiz ama eskisi gibi simaramiyoum çünkü artik adam beni ezberledi..
Nasilsa ayrilmaz, birakamaz seviyor diyor..
Yapma böyle seyler anliyorum ne kadar coksevildigii bu yolla anlamaya calisiyosun..
Ama 4 yil sonra anlarsin hatalarini..
Empati yap , sev , sevil..

Çoook tsk ederim cnm yorumun için .isteyerek yapmiyorum tabii ama hiç yapmamam lazım... doğru diyorsun, biraz empati yeter

Yazık yaa, Kıyamam ikisine de :KK43: Tam o kelime ağzımdan çıkacakken bu örnekleri aklıma getirmeliyim. Bu davranışa nasıl alıştıysak Ona da alısırız heralde :)
Kesinlikle öyle yapın. İcinizden her ayrılalım demek geldiginde bu örnekleri düsünün. Ya bu sefer son olursa gercekten ayrılırsak deyin icinizden.
Kötü bi dil alıskanlıgı bu sadece. Eminim azıcık azimle düzelteceksiniz. İliskinizde mutluluk ve huzur dolu günler diliyorum:KK66:

sonunda tamam ayrılalım dicek ve siz salya sümüük gerçek ayrılığı göreceksiniz :) hepimizde bu bulunmaz hint kumaşlık var bende sinirlenince ayrılalım diyorum bırakmıyo ve artık demiyorum çünkü diince psikopata bağlayıp lan çık kapıya ölürüm de ayrılmam diişinden usandımm en iyisi hehe diip geçiştirmek :D

Ben hep kavga yapıp ama aralarında "Ayrılmak" gibi bir kelimenin geçmediği ilişkiyi severim,isterim de.Küs kalalım veya birbirimize bağıralım ama ayrılık kelimesi geçmesin,deli olurum. Sevdiğim de bana habire sudan sebep konularda ayrılalım dese beni sevmediğini düşünürüm. O ne öyle ya... :KK67:

Ben hep kavga yapıp ama aralarında "Ayrılmak" gibi bir kelimenin geçmediği ilişkiyi severim,isterim de.Küs kalalım veya birbirimize bağıralım ama ayrılık kelimesi geçmesin,deli olurum. Sevdiğim de bana habire sudan sebep konularda ayrılalım dese beni sevmediğini düşünürüm. O ne öyle ya... :KK67:
Haklısınız, o da artık sen beni sevdiğine emin misin diye soruyor :(

Back