• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çenemi tutamıyorum :(

Bakın sizin için yıkılmaz başkası için yıkılır ki konu sahibinin bu laftan sonra "ayrılalım" demesi neyin reaksiyonu acaba?
Okulda da bazı hocalar vardır her çocuğun anlama kapasitesini aynı zannederek standart anlatır geçer dersi herkes anlar mı anlamaz? Siz de ona benzer bir genelleme yapmışsınız. Siz sınırsız öz güven sahibi olabilirsiz ama herkes için teori olmaz bu. Yoksa konu sahibinin bunlardan etkilendiği aşikar

Yani çok kırıldım söylediği lafa. Bunu ona da söyledim. Özür dilerim o zmn ama kendim içinde aynısını söylüyorum biliyorsun vs dedi. Özür dilemeni istemiyorum ama kırıldım yani bil dedim. Bugüne kadar da hiç öyle diyen olmamıştı, ilk oldu :)

Yani çok kırıldım söylediği lafa. Bunu ona da söyledim. Özür dilerim o zmn ama kendim içinde aynısını söylüyorum biliyorsun vs dedi. Özür dilemeni istemiyorum ama kırıldım yani bil dedim. Bugüne kadar da hiç öyle diyen olmamıştı, ilk oldu :)
Bu lafı bir başkası derse insan o kadar takmaz ama sevgili/eş olursa diyen insan takacağı yoksa da takabilir. Bu normal bir durum bence. Özgüveni tavan yapmış polemikleriyle alakası yok.

Bir an evvel vazgeç evlenince ufak tefek her şeye ayrılalım diyordum itiraz ediyordu elbet ama çok kiriliyordu.en son bir tartismamizda ayrılalım dedim sakinlesince dedi ki ya bir gün ben de kızgınlıkla tamam ayrilalim dersem ...ondan sonra anladim ...dikkat et gereksiz yere söyleme an gelir hem uzaklaşır hem saygı duymaz ve tamam der kalakalirsin. ..ciddi degilsen soyleme

Bakın sizin için yıkılmaz başkası için yıkılır ki konu sahibinin bu laftan sonra "ayrılalım" demesi neyin reaksiyonu acaba?
Okulda da bazı hocalar vardır her çocuğun anlama kapasitesini aynı zannederek standart anlatır geçer dersi herkes anlar mı anlamaz? Siz de ona benzer bir genelleme yapmışsınız. Siz sınırsız öz güven sahibi olabilirsiz ama herkes için teori olmaz bu. Yoksa konu sahibinin bunlardan etkilendiği aşikar

:) Alınganlık farklı, tepki göstermek farklı.
Ayrılmak için daha sert şeyler duymak lazım. Bu kadar küçük ayrıntılara bu kadar takılınırsa bu arkadaşlığın ömrü olmaz ki.. Büyük gösteriyorsa bu onu büyük yapmaz ki.. Onur kırıcı vs bir şeyde değil yaratılış. GÜven kırıcı zedeleyici şeyler alayvari olur.

Konu sahibi sizin kadar tepki göstermedi. Bir an sinirlenmiş. Gururu kırılmamış. özgüveni sarsılmamış.

Bir an evvel vazgeç evlenince ufak tefek her şeye ayrılalım diyordum itiraz ediyordu elbet ama sevgilim çok kiriliyordu.en son bir tartismamizda ayrılalım dedim sakinlesince dedi ki ya bir gün ben de kızgınlıkla tamam ayrilalim dersem dedi....ondan sonra anladim ...dikkat et gereksiz yere söyleme an gelir hem uzaklaşır hem saygı duymaz ve tamam der kalakalirsin. ..ciddi degilsen soyleme

Ayrılmak istemiyorum, seviyorum normalde. Ama öyle bir an geliyor ki tartışırken vs gözümü karartiyorum söylüyorum. Söylediğim anda ciddi ciddi söylüyorum yani . Ama tamam ayrılalım dese ve gitse ondan çok ben üzülürüm kesin :(

Bu lafı bir başkası derse insan o kadar takmaz ama sevgili/eş olursa diyen insan takacağı yoksa da takabilir. Bu normal bir durum bence. Özgüveni tavan yapmış polemikleriyle alakası yok.

Evet başkası dese içimden sen kendine bak derim en fazla hatta onu bile demem belki. Ama o söyleyince kırıldım.

Ama bu sadece dün gece olan olay, ben bunu çok sık dile getiriyorum. Kendime hakim olmam lazım :(

Ayrılmak için daha sert şeyler duymak lazım. Bu kadar küçük ayrıntılara bu kadar takılınırsa bu arkadaşlığın ömrü olmaz ki.. Büyük gösteriyorsa bu onu büyük yapmaz ki.. Onur kırıcı vs bir şeyde değil yaratılış. GÜven kırıcı zedeleyici şeyler alayvari olur.

Konu sahibi sizin kadar tepki göstermedi. Bir an sinirlenmiş. Gururu kırılmamış. özgüveni sarsılmamış.

Evet çok takılıyorum herseye. Küçük büyük. . Hep dilimde :(

Yorumlara bakınca hepimiz aynı noktada hemfikiriz. Bir yere kadar sabreder en sonunda tamam der. Iste o zaman görürüm kendimi :(

Tek cümle nelere kadirmiş diyorum. Tek cümle ediyorum ardından 10 cümle yorum alıyorum. Bravo bana.. Allah’tan birkaç cümle yazmamışım herhalde konu sahibine artık öz güvensizlik verdiğimi falan da yazardınız.

“Öyle hissetmez, böyle hisseder, öyle olmaz böyle olurr..” bunlar tamamen sizin düşünceniz, aynen ben de kendi düşüncelerimi anladığım kadarıyla yazdığım gibi.

Ayrıca birkaç yaş büyük gösteriyor olmayı da kimse istemez zannımca. Bunu da dalga/hakaret artık ne niyetle söyleyen bir sevgili de kırıcı da olabilir, öz güven de sarsabilir. Sizde sarsmıyor diye başkasında da aynı olacak diye bir şey yok. Keza konu sahibi kendi ayrılmayı dile getirmiş. İnsan psikolojisini çok iyi irdeliyorsanız kırgınlığın ayrılmaya neden vermesinin altında özgüveni zedeleme de yatabilir. Aynen konu sahibinin “beni beğenmiyorsan..” ile başlayan cümlesi gibi.

He öz güveni sarsılmış ya da sarılmamış bu onu bağlar ama okuduğum ilk mesajı bende o düşünceyi uyandırdı. Burum bu.

Evet başkası dese içimden sen kendine bak derim en fazla hatta onu bile demem belki. Ama o söyleyince kırıldım.

Ama bu sadece dün gece olan olay, ben bunu çok sık dile getiriyorum. Kendime hakim olmam lazım :KK43:

Beğenmese veya sevmese senle olmaz.
Ben de çok eleştiri kabul etmem. Kızarım hemen. Kendimle başbaşa kalınca toparlarım.
kendine hakim olmak için anında yanıt verme. Bekle biraz ...
Kızdığında biraz bekle düşün sonra yanıt ver. Dönüşü olmayan şeylere adım atmamak için.

İnsan anlık sinirlenir. Günü gününü tutmaz. ben alınmam derim anlık hiç olmayacak şeye alınırım. Kırılırım... insanız beklemediğimiz şeyler duyunca alınırız ama bunlar ufak tefek şeyler. Çok takıntı yapmamak lazım. Kendimizle ile ilgili bizi üzün şeylerle barışmamız lazım.

Mehilcik bunu erkek arkadaşın sana şaka olarak mı söyledi? Bunu senin anlaman lazım?

Erkekler çoğu zaman bizim gibi ince düşünmezler. Bizleri kızdıracak şeyleri bildikleri için pat diye söyler sonra da hayatlarına devam ederler. Ama kadın kısmı bu lafı takar, kendi kafasında kurgular, uzatır da uzatır. Ama erkek için konu orada kapanmıştır.

Ancak ciddi olarak söylediyse bakış açısı da değişebilir tabi.

Bu tamamen onu tanımanla ilgili bir şey.

Mehilcik bunu erkek arkadaşın sana şaka olarak mı söyledi? Bunu senin anlaman lazım?

Erkekler çoğu zaman bizim gibi ince düşünmezler. Bizleri kızdıracak şeyleri bildikleri için pat diye söyler sonra da hayatlarına devam ederler. Ama kadın kısmı bu lafı takar, kendi kafasında kurgular, uzatır da uzatır. Ama erkek için konu orada kapanmıştır.

Ancak ciddi olarak söylediyse bakış açısı da değişebilir tabi.

Bu tamamen onu tanımanla ilgili bir şey.

Ciddi söyledi ya.. Şaka falan yapmadı. 88 liyim ben. 86 li gibi görünüyordu dedi.. Kırılacagimi düşünmedi. Kırıldım çok kırıldım dedim saçmalama dedi. Ona göre söylediği şey çok normal birsey.. Ben de büyük gösteriyorum diyorum her zaman ne var bunda dedi

Ciddi söyledi ya.. Şaka falan yapmadı. 88 liyim ben. 86 li gibi görünüyordu dedi.. Kırılacagimi düşünmedi. Kırıldım çok kırıldım dedim saçmalama dedi. Ona göre söylediği şey çok normal birsey.. Ben de büyük gösteriyorum diyorum her zaman ne var bunda dedi
Şimdi 88 olup da 86 görünmek çok ince bir çizgidir. Yaş geçişi o kadar net belli olmaz ki.

Hadi 88 li olu da 80 li gösteriyorsun dese neyse ama bence ikiniz de gereksiz yere saçmalamış oluyorsunuz. 88 ile 86 lıyı çoğu kimse ayırt edemez ki.

Bir de bu yaş sendromu 30 dan sonra başlar. O sevgilisi olmayan bir bayana deseydi zaten sorun olmazdı ama sevgili olunca kırılabilir insan.

Çok çocukça
evlenince de her kızdığınızda boşanalım mı diyeceksiniz?

Eger kendimi değiştiremezsem diyeceğim. Bunu bana o da soruyor aynen bu şekilde. Bunu şımarıklik olsun ya da nazlanayim diye yapmıyorum. Tamamen istemdışı bir durum. Bu yüzden rahatsizim zaten bu konudan

Şimdi 88 olup da 86 görünmek çok ince bir çizgidir. Yaş geçişi o kadar net belli olmaz ki.

Hadi 88 li olu da 80 li gösteriyorsun dese neyse ama bence ikiniz de gereksiz yere saçmalamış oluyorsunuz. 88 ile 86 lıyı çoğu kimse ayırt edemez ki.

Bir de bu yaş sendromu 30 dan sonra başlar. O sevgilisi olmayan bir bayana deseydi zaten sorun olmazdı ama sevgili olunca kırılabilir insan.
A

Haklısın canım, bugüne kadar da bana bunu söyleyen kimse olmamıştı zaten. O söyleyince birden üzüldüm çok, kırıldım işte

Merhaba kızlar. Dert denir mi benim bu yazacaklarıma bilmiyorum ama inanin çok üzülüyorum.

Sevgilim her olumsuz bir sey söylediğinde ayrılalım diyorum. Sonunda yine ayrilmiyoruz, o bırakmıyor, konuşurken bende ikna oluyorum. En gec ertesi gün konuşup anlasiyoruz.

En son bi süre önce hatamı anladım, ertesi gün inşallah arar diye bekledim ve aradı. Özür diledim, bir daha yapmayacağım, söylemeyecegim dedim.

Bir süre yapmadım bunu ama bu gece yine (1-2 yaş büyük gosterdigimi söyledi, bende beğenmiyorsun madem ayrılalım dedim. Ben ayrılmak istiyorum dedim ) Yine bırakmadı tabi, en sonunda güldük öyle kapattık. Beni sevdiğine emin misin, seven insan böyle saçma sebeplerden bırakıp gidebilir mi dedi. Hani artık yapmayacaktin, söz vermiştin dedi :KK12:

Utanıyorum artık, üzülüyorum. O da benden soğuyodur heralde böyle yapınca :KK12:

Telefonu kapatinca çok düşündüm, ben böyle olmak istemiyorum artık. Şu an gerçekten utanıyorum, biraz sonra nasıl hiçbir şey olmamış gibi konuşacağım :( :( :(
eski esim en ufacik tartismayi bosanmaya getirirdi, ben alttan aliyorum diye resmen bunu tehdit unsuru haline getirmisti.. en sonunda tum yalvarmasina ragmen tek celsede bitti :KK51: al sana bosanma der gibi oldu yani..

Beğenmese veya sevmese senle olmaz.
Ben de çok eleştiri kabul etmem. Kızarım hemen. Kendimle başbaşa kalınca toparlarım.
kendine hakim olmak için anında yanıt verme. Bekle biraz ...
Kızdığında biraz bekle düşün sonra yanıt ver. Dönüşü olmayan şeylere adım atmamak için.

İnsan anlık sinirlenir. Günü gününü tutmaz. ben alınmam derim anlık hiç olmayacak şeye alınırım. Kırılırım... insanız beklemediğimiz şeyler duyunca alınırız ama bunlar ufak tefek şeyler. Çok takıntı yapmamak lazım. Kendimizle ile ilgili bizi üzün şeylerle barışmamız lazım.

Haklısın. Bunu söylemek içimden geldiği an, neyse sonra konuşalım falan diyip konuyu kapatayim en iyisi. Yoksa sonunda üzülen ben oluyorum. Ayrılmadan bile bunu söylediğim için utanıyorum :(

Eger kendimi değiştiremezsem diyeceğim. Bunu bana o da soruyor aynen bu şekilde. Bunu şımarıklik olsun ya da nazlanayim diye yapmıyorum. Tamamen istemdışı bir durum. Bu yüzden rahatsizim zaten bu konudan
Kendinizi değiştirmeniz gerek yoksa en ufak bir olayda ayrılalım yada boşanalım dersen artık karşı tarafın da canına tak eder ve ayrılır benden söylemesi sonuçta karşındaki de bir insan ve onunda bir sabrı var o sabır bazen tükenir.

eski esim en ufacik tartismayi bosanmaya getirirdi, ben alttan aliyorum diye resmen bunu tehdit unsuru haline getirmisti.. en sonunda tum yalvarmasina ragmen tek celsede bitti :KK51: al sana bosanma der gibi oldu yani..

Yaaa :( Bu başıma gelmeden degismeliyim :(
ben olsam yerinizde bende sizin gibi yaparım, o yüzden ne var bunda diyip geçmiyorum. Değişmeliyim farkındayım. Bu huyumu ortadan kaldırmam lazım. Eşiniz adına da üzüldüm, yazık olmuş ona :)

Back