Kendinizi değiştirmeniz gerek yoksa en ufak bir olayda ayrılalım yada boşanalım dersen artık karşı tarafın da canına tak eder ve ayrılır benden söylemesi sonuçta karşındaki de bir insan ve onunda bir sabrı var o sabır bazen tükenir.
ben defalarca uyardim onu, evliliktir yuvadir diyerek gururumu es gecip alttan aldim, iyi ozaman bosanalim demedim.. ki soyle bi dusununce bi kadin icin ne kadar yaralayici.. ve defalarca anlattim.. dedim ki, sen boyle yaptikca iliskimiz yaralaniyo, saygi kalmiyo, tum tat kaciyo.. anlamadi.. son olarak dedimki, bu bosanma lafi cok cirkin ve her agzimiza alista evlilik eksiliyo, bidaha gercekten bosanacaksak agzimiza alicaz.. tamam dedi.. yine basit bi tartismada agzina aldi ve BİTTİ.. ben sozumu tuttum :)YaaaBu başıma gelmeden degismeliyim
ben olsam yerinizde bende sizin gibi yaparım, o yüzden ne var bunda diyip geçmiyorum. Değişmeliyim farkındayım. Bu huyumu ortadan kaldırmam lazım. Eşiniz adına da üzüldüm, yazık olmuş ona :)
ben defalarca uyardim onu, evliliktir yuvadir diyerek gururumu es gecip alttan aldim, iyi ozaman bosanalim demedim.. ki soyle bi dusununce bi kadin icin ne kadar yaralayici.. ve defalarca anlattim.. dedim ki, sen boyle yaptikca iliskimiz yaralaniyo, saygi kalmiyo, tum tat kaciyo.. anlamadi.. son olarak dedimki, bu bosanma lafi cok cirkin ve her agzimiza alista evlilik eksiliyo, bidaha gercekten bosanacaksak agzimiza alicaz.. tamam dedi.. yine basit bi tartismada agzina aldi ve BİTTİ.. ben sozumu tuttum :)
Merhaba kızlar. Dert denir mi benim bu yazacaklarıma bilmiyorum ama inanin çok üzülüyorum.
Sevgilim her olumsuz bir sey söylediğinde ayrılalım diyorum. Sonunda yine ayrilmiyoruz, o bırakmıyor, konuşurken bende ikna oluyorum. En gec ertesi gün konuşup anlasiyoruz.
En son bi süre önce hatamı anladım, ertesi gün inşallah arar diye bekledim ve aradı. Özür diledim, bir daha yapmayacağım, söylemeyecegim dedim.
Bir süre yapmadım bunu ama bu gece yine (1-2 yaş büyük gosterdigimi söyledi, bende beğenmiyorsun madem ayrılalım dedim. Ben ayrılmak istiyorum dedim ) Yine bırakmadı tabi, en sonunda güldük öyle kapattık. Beni sevdiğine emin misin, seven insan böyle saçma sebeplerden bırakıp gidebilir mi dedi. Hani artık yapmayacaktin, söz vermiştin dedi
Utanıyorum artık, üzülüyorum. O da benden soğuyodur heralde böyle yapınca
Telefonu kapatinca çok düşündüm, ben böyle olmak istemiyorum artık. Şu an gerçekten utanıyorum, biraz sonra nasıl hiçbir şey olmamış gibi konuşacağım
tesekkur ederim sozlerin icin..Size gerçekten saygı duydum, hem uzun süre bu duruma sevdiğiniz insan için katlanmissiniz hem de bir daha alırsak biter dediginizde bitirmişsiniz..
Size saygı duydum ama kendi adıma Üzgünüm. Biraz önce konuştuk hiçbir şey olmamış gibi ama inanin ben utanıyorum bulunduğum davranıştan. Hiç hoş bir şey değil...
tesekkur ederim sozlerin icin..
yanlisinin farkinda olman da cok guzel.. demek ki umut var.. karsindakini de suclayabilirdin, oylelerini de gorduk..
Gercek seven oldugunda sevgi rahatligi boyle batar insana
Ben 26 o 24 zipzipcim :)Yaslariniz kac canim?
Bişeyi 40 kere söylersen olur derler
Çocuk oyuncağı gibi olmuş
bende pms döneminde oluyo daha çok. regl öncesi zamanımı, regl haftamı kendiliğinden anlar mesajlarımdan. Yazdıklarımı dönüp okuyorum kendi ağzıma kürekle vurasım geliyo, demek ki çok seviyolar anacım bizim gibi cazgırlara(samimiyetine güvenerekten yazdım) iyi dayanıyorlar.
bende de aynı sorun var ya herbişeyde aklıma ayrılmak geliyor sevdiğim halde. bunun çözümünü bulan varsa söylesin
kesinlikle öyle , bir anda sinirlenip hemen pişman olan biriyim. ayrılalım yazmamak için telefonumu kapatıyorum bir kaç saat sinirim geçsin diye ama artık sanki ayrılalım demek hobim olmuş hoşuma gidiyor acı çeksem de bu nasıl bir piskopatlıksaAradım bende ama bizden başka çözümü yok. Kaybetmek istemiyorsak dilimize hâkim olacağız. O an tamam bence de ayrılalım, bitti dediğini hayal edip susacağız. Adım gibi biliyorum ayrilsak en çok biz Uzulecegiz
Sababhın 06:51',nde bu konuyu açtığınıza göre sanırım dert olmuş içinizeMerhaba kızlar. Dert denir mi benim bu yazacaklarıma bilmiyorum ama inanin çok üzülüyorum.
Sevgilim her olumsuz bir sey söylediğinde ayrılalım diyorum. Sonunda yine ayrilmiyoruz, o bırakmıyor, konuşurken bende ikna oluyorum. En gec ertesi gün konuşup anlasiyoruz.
En son bi süre önce hatamı anladım, ertesi gün inşallah arar diye bekledim ve aradı. Özür diledim, bir daha yapmayacağım, söylemeyecegim dedim.
Bir süre yapmadım bunu ama bu gece yine (1-2 yaş büyük gosterdigimi söyledi, bende beğenmiyorsun madem ayrılalım dedim. Ben ayrılmak istiyorum dedim ) Yine bırakmadı tabi, en sonunda güldük öyle kapattık. Beni sevdiğine emin misin, seven insan böyle saçma sebeplerden bırakıp gidebilir mi dedi. Hani artık yapmayacaktin, söz vermiştin dedi
Utanıyorum artık, üzülüyorum. O da benden soğuyodur heralde böyle yapınca
Telefonu kapatinca çok düşündüm, ben böyle olmak istemiyorum artık. Şu an gerçekten utanıyorum, biraz sonra nasıl hiçbir şey olmamış gibi konuşacağım
Sababhın 06:51',nde bu konuyu açtığınıza göre sanırım dert olmuş içinize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?