Çenemi tutamıyorum :(

Gerçekler acıdır dedikleri böyle birşey olsa gerek. Haklısınız

ben defalarca uyardim onu, evliliktir yuvadir diyerek gururumu es gecip alttan aldim, iyi ozaman bosanalim demedim.. ki soyle bi dusununce bi kadin icin ne kadar yaralayici.. ve defalarca anlattim.. dedim ki, sen boyle yaptikca iliskimiz yaralaniyo, saygi kalmiyo, tum tat kaciyo.. anlamadi.. son olarak dedimki, bu bosanma lafi cok cirkin ve her agzimiza alista evlilik eksiliyo, bidaha gercekten bosanacaksak agzimiza alicaz.. tamam dedi.. yine basit bi tartismada agzina aldi ve BİTTİ.. ben sozumu tuttum :)

Size gerçekten saygı duydum, hem uzun süre bu duruma sevdiğiniz insan için katlanmissiniz hem de bir daha alırsak biter dediginizde bitirmişsiniz..

Size saygı duydum ama kendi adıma Üzgünüm. Biraz önce konuştuk hiçbir şey olmamış gibi ama inanin ben utanıyorum bulunduğum davranıştan. Hiç hoş bir şey değil...

Yaslariniz kac canim?

tesekkur ederim sozlerin icin..
yanlisinin farkinda olman da cok guzel.. demek ki umut var.. karsindakini de suclayabilirdin, oylelerini de gorduk..

bende pms döneminde oluyo daha çok. regl öncesi zamanımı, regl haftamı kendiliğinden anlar mesajlarımdan. Yazdıklarımı dönüp okuyorum kendi ağzıma kürekle vurasım geliyo, demek ki çok seviyolar anacım bizim gibi cazgırlara (samimiyetine güvenerekten yazdım) iyi dayanıyorlar.

Hahah :) Tahmin ediyorlar doğru ama ben o dönemde olmadığım zamanlarda da yapıyorum

Inşallah dediğin gibidir, sevdiklerinden dayaniyorlardir :) Ama işte sabır taşı olsa çatlar bana, korkuyorum benden soğuyacak diye

bende de aynı sorun var ya herbişeyde aklıma ayrılmak geliyor sevdiğim halde. bunun çözümünü bulan varsa söylesin

bende de aynı sorun var ya herbişeyde aklıma ayrılmak geliyor sevdiğim halde. bunun çözümünü bulan varsa söylesin

Aradım bende ama bizden başka çözümü yok. Kaybetmek istemiyorsak dilimize hâkim olacağız. O an tamam bence de ayrılalım, bitti dediğini hayal edip susacağız. Adım gibi biliyorum ayrilsak en çok biz Uzulecegiz

kesinlikle öyle , bir anda sinirlenip hemen pişman olan biriyim. ayrılalım yazmamak için telefonumu kapatıyorum bir kaç saat sinirim geçsin diye ama artık sanki ayrılalım demek hobim olmuş hoşuma gidiyor acı çeksem de bu nasıl bir piskopatlıksa

Sababhın 06:51',nde bu konuyu açtığınıza göre sanırım dert olmuş içinize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…