• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çenemi tutamıyorum :(

mehilcik

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Kasım 2014
177
83
38
Merhaba kızlar.Sevgilim her olumsuz bir sey söylediğinde ayrılalım diyorum diye acmistim bu konuyu. Şu an ki derdim başka ama konu devamı diye kapatıldı yeni başlık. O yüzden burdan yazıyorum.
Kızlar sevgilimle ayrı şehirlerdeyiz. Gorusemiyoruz şu an ( Is hayatına başlayınca bu sorunda kalkacak ortadan inşallah ). Ben 26 o 24 yaşında .Bizim çok iyi bir arkadasligimiz vardı. Bunun üzerine ben ona onu başka anlamda sevdiğimi söyledim, o da bana karşı birseyler hissediyormus ki başladı bu ilişki.

Ilk zamanlarda çok üstüne düşüyordum, neden böyle uzaksin soguksun vs diye. Hep bir bahanesi vardı, aklımda bir sürü şey var derdi (kpss sıkıntısı falan). Bunlar bitti ortadan kalktı artık..

Her gün arar, watsapp face den gün içinde yazar. Bende o yazdıkca cevap veririm. Ararsa açarım vs. Alıştım artık bu duruma. Ben ilk zamanlarda çok düştüm üstüne, baktım ki sıkiyorum geri çektim kendimi. Onu kaybetmemek içindi bu davranışım :(

Dün gece yazdı bana birden bire. Gün içinde düşünmüş belli. Sen neden benimle ilgilenmiyorsun hiç dedi :( :( :(

Ne diyeceğimi şaşırdım hoc beklemiyordum. Sana öyle gelmiş dedim. Ben sıkmak istemediğim icin böyle davraniyorum dedim. Ben ne zaman sıkıldım senden dedi :( Bak artık sevdiğimi bile çok sık söylemiyorum kacacaksın diye dedim. O da asıl böyle kaçarım dedi :(

Vallahi şaşırdım nasıl davranacagimi :( Bir akıl verin ne olur, sevenler sevilenler :)

Son düzenleme:
Canım bende böyleyim aynı evde yaşıyoruz kaç kere bavulumu alıp gitmeye çalıştım aslında hiç istemesemde:KK16: hep bağırıyorum ona hiç hak etmediği halde nasıl düzelicez bilmiyorum

Bende nasil duzelecegiz bilmiyorum ama bu huyumuzu kesinlikle yok etmeliyiz. Söz verdim yine yaptım artık söz de verilmez, anlamı yok ki tutmadan sonra :KK12:

Birazdan utanıyorum ama hiçbir şey olmamış gibi konuşacağım. Bu konuyu açsam tamam artık geçtik o konuyu kapat der biliyorum. Daha gece bana, böyle basit şeylerden insan gitmemeli, hayat kısa, böyle basit şeyler için zaman kaybedilmemeli dedi. Bizde böyle düşünüp çenemizi tutmalıyiz sanırım :63:

sevgilin seni nazladığı için böyle davranabiliyorsun. ilişkilerde insanların hareketleri karşındakinin karakterine göre şekillenir. ilk ayrılalım dediğinde sevgilin seni aramasaydı sen üzüntüden sürünecek barışabilirseniz de bir daha yapmayacaktın ancak şuan şımartılmış durumdasın. şmdi nasılsa arayacak diyorsun ancak bu şekilde davranırsan ileride onu kaybedebilirsin. herkesin bir sabır noktası vardır, o sınıra gelmeden kendini değiştir

Seni çok seviyor demekki. Benzerini yaşamıştım. Engelleyip silerdim ertesi gün barışırdık. Beni sevdiğinden öyle emindim ki, saçmasapan çocukluklarıma katlanacağını bilirdim, hergün farklı dozda trip uygulardım. Zamanla kavgalarımız ciddileşmeye başladı ve sonlara doğru o da ağır konuşur olmuştu. Sonunda ayrıldık. Yani özetle katlanır ama bi yere kadar. Sonra patlak veriyor. Konuyu ayrılığa getirme ama tribini at yine bence. :KK39:

Seni çok seviyor demekki. Benzerini yaşamıştım. Engelleyip silerdim ertesi gün barışırdık. Beni sevdiğinden öyle emindim ki, saçmasapan çocukluklarıma katlanacağını bilirdim, hergün farklı dozda trip uygulardım. Zamanla kavgalarımız ciddileşmeye başladı ve sonlara doğru o da ağır konuşur olmuştu. Sonunda ayrıldık. Yani özetle katlanır ama bi yere kadar. Sonra patlak veriyor. Konuyu ayrılığa getirme ama tribini at yine bence. :KK39:

Bunun olmasını hiç istemiyorum.. Çok seviyorum ama bi an sevmiyor, beğenmiyor vs.gibi hissedip ayrılalım diyorum. Saçmalama, yine mi diyor. Yine ama bu defa son, bitsin diyorum :( Halbuki zerre kadar ayrılasim yok çok seviyorum. Bu huyumdan vazgeçmek istiyorum. Üzgünüm :(

sevgilin seni nazladığı için böyle davranabiliyorsun. ilişkilerde insanların hareketleri karşındakinin karakterine göre şekillenir. ilk ayrılalım dediğinde sevgilin seni aramasaydı sen üzüntüden sürünecek barışabilirseniz de bir daha yapmayacaktın ancak şuan şımartılmış durumdasın. şmdi nasılsa arayacak diyorsun ancak bu şekilde davranırsan ileride onu kaybedebilirsin. herkesin bir sabır noktası vardır, o sınıra gelmeden kendini değiştir
Çok haklısın arkadaşım, zaten artık sevgimi sorgulamaya başladı. Insan sevdiği birini nasıl bırakıp gidebilir demeye :( Allahtan bunlari yaparken bir yandan da çok sevdigimi gösteriyorum :(

Kaybetmekten korkuyorum , sabır taşı olsa çatlar insan böyle bir durumda :(

Bence de düzelmesi lazim zipzip gibi olcam ama yaslariniz kac? Yasinla alakali gibi dusundumde..
bana sevgilim surekli ayrilalim dese her şakanin altinda bi gercek yatar dusuncesiyle ayrilirim. Hayatta katlanamam lafini bile etmeye..bence iliskiyi cocuklastiriyor

Merhaba kızlar. Dert denir mi benim bu yazacaklarıma bilmiyorum ama inanin çok üzülüyorum.

Sevgilim her olumsuz bir sey söylediğinde ayrılalım diyorum. Sonunda yine ayrilmiyoruz, o bırakmıyor, konuşurken bende ikna oluyorum. En gec ertesi gün konuşup anlasiyoruz.

En son bi süre önce hatamı anladım, ertesi gün inşallah arar diye bekledim ve aradı. Özür diledim, bir daha yapmayacağım, söylemeyecegim dedim.

Bir süre yapmadım bunu ama bu gece yine (1-2 yaş büyük gosterdigimi söyledi, bende beğenmiyorsun madem ayrılalım dedim. Ben ayrılmak istiyorum dedim ) Yine bırakmadı tabi, en sonunda güldük öyle kapattık. Beni sevdiğine emin misin, seven insan böyle saçma sebeplerden bırakıp gidebilir mi dedi. Hani artık yapmayacaktin, söz vermiştin dedi :KK12:

Utanıyorum artık, üzülüyorum. O da benden soğuyodur heralde böyle yapınca :KK12:

Telefonu kapatinca çok düşündüm, ben böyle olmak istemiyorum artık. Şu an gerçekten utanıyorum, biraz sonra nasıl hiçbir şey olmamış gibi konuşacağım :KK43: :KK43: :KK43:
O neden senin öz güvenini kıracak şekilde konuşuyor, yaşını büyük gösterdiğini söylemesi gibi...
O da çok hatalı ama aşk yok bence bu ilişkide.

Bende böyleyim.
Hiç gitmek istemesemde gidesim geliyor.
Arabadan inmeler falan, alıştı artık he tamam ayrıldık tamam diyip öpüyor bu numaralarımda sökmüyor adama yeni şeyler bulmak lazım.

O neden senin öz güvenini kıracak şekilde konuşuyor, yaşını büyük gösterdiğini söylemesi gibi...

:)
Özgüven mi yıkılır bir iki yaş büyük gösteriyorsun denildiğinde..

Hayat daha ciddi. siz bu cümleler le kırılırsanız çok daha büyük sıkıntılar yaşarsınız.

Ben de 4-5 yaş küçük gösteriyorum. Beni çocuk yaptı yaaa deyip kimseye küsmedim. Şaka bir yana ... bana "ilk okul çocuğu gibisin miniksin dese bu kırıcı olur." Konuşma uslubu önemli.
Tutsa "ablam gibi duruyorsun" dese... buda kırıcı olur.

Konu sahibi :)
Arkadaşlar doğru söylemişler sürekli aynı şeyler söylendiğinde bazen dönüşü olmaz...

ben Trip meselesine de karşıyım çık sinir olurum. Hiç de çekemem kimsenin tribini çok sevsem de çekmem..
Gerçekten sabır noktasını aşmayın. Pişman olmayın...
Derin bir nefes alın hemen cvp yazmayın.... her sinirlenme anı hata demektir. Sİnirlendiğinde ortamdan uzaklaş ki geri dönüşü olmayan hatalar yapma..

Ben soğurdum bi süre sonra. Sevgilin de soğumasın kendine çeki düzen ver..

Hayat daha ciddi. siz bu cümleler le kırılırsanız çok daha büyük sıkıntılar yaşarsınız.

Ben de 4-5 yaş küçük gösteriyorum. Beni çocuk yaptı yaaa deyip kimseye küsmedim. Şaka bir yana ... bana "ilk okul çocuğu gibisin miniksin dese bu kırıcı olur." Konuşma uslubu önemli.

Arkadaşlar doğru söylemişler sürekli aynı şeyler söylendiğinde bazen dönüşü olmaz...

ben Trip meselesine de karşıyım çık sinir olurum. Hiç de çekemem kimsenin tribini çok sevsem de çekmem..
Derin bir nefes alın hemen cvp yazmayın.... her sinirlenme anı hata demektir. Sİnirlendiğinde ortamdan uzaklaş ki geri dönüşü olmayan hatalar yapma..
Bakın sizin için yıkılmaz başkası için yıkılır ki konu sahibinin bu laftan sonra "ayrılalım" demesi neyin reaksiyonu acaba?
Okulda da bazı hocalar vardır her çocuğun anlama kapasitesini aynı zannederek standart anlatır geçer dersi herkes anlar mı anlamaz? Siz de ona benzer bir genelleme yapmışsınız. Siz sınırsız öz güven sahibi olabilirsiz ama herkes için teori olmaz bu. Yoksa konu sahibinin bunlardan etkilendiği aşikar

Bence de düzelmesi lazim zipzip gibi olcam ama yaslariniz kac? Yasinla alakali gibi dusundumde..
bana sevgilim surekli ayrilalim dese her şakanin altinda bi gercek yatar dusuncesiyle ayrilirim. Hayatta katlanamam lafini bile etmeye..bence iliskiyi cocuklastiriyor
Ahh şaka yapsam keşke şaka yapmıyorum ki o an karartiyorum gözümu bitsin diyorum :(

Ben 26 o 24 yaşında

Haklı olabilirsin canım. Bizde aşk mi sevgi mi ağır basıyor dersen sevgi ağır basıyor..

Çok haklısın arkadaşım bende farkındayım. Sabır taşı olsa çatlar insan. Ama bir an gözüm karariyor işte. Madem beğenmiyor madem istemiyor bitsin o zmn diyorum. Ama o ben seni bırakmam diyo Allahtan :(
Yoksa çoktan bitmişti bu ilişki :(

Back