cenemdeki gamzeye botox

melis1978

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Nisan 2007
796
168
46
Kizlar cenem gamzeli ve bundan nefret ediyorum.oraya yani tam cukura azcik botox yaptirmayi dusunuyorum.sorum,,ceneme taşar cenem buyur siser mi??.korkuyorum lutfen deneyimi yada kesin bilgisi olan cevap versin lutttfenn.

ama niye yaaa :) bende de var ve çok şirin aslında.. herkezde yok ondan.. bence güzel bir özellik.. millet estetikle çenesine konduruveriyo bi dünya paraya.. adıda sempatiklik çizgisi :)

orayı doldurmak istersen ne çenene taşar nede şişer büyür öyle bişey olmaz gayet doğal duruyo ve anlaşılmaz bile emin ol çok kısa bi işlem zaten 8-12 ay kalıcılığı oluyo istersen tavsiye edicegim görüşebilcegin bi yer önerebilirm. arkadaşım çalışıyor çok güzel kaliteli bir merkez

Reklam yapmak için tekrar üyelik almasaydınız iyiydi, reklam yasak...

böyle bir güzelliği yok etmeyin derim eşimde gamzeli, gamzelere bayılıyorum :)) yine takdir sizin tabi, doktor görüşü de önemli. bir de tavsiyem, botox markalarını araştırıp, en iyi malzeme kullanan bir yer seçmeniz. yoksa kalitesiz malzeme ile yapılan işlemin sonucu da hem kötü görünecek hem de etkisi uzun süreli olmayacaktır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…