Çenede yaparım Kariyer de :)

MadamChocolate

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Mayıs 2010
1.366
8
Hem çalışırım..İşimi de özenle yaparım..Ama laklaktanda kalmam diyenlerrrr :)
buyrunnnnnnnnnbuyrunnnnnnnnn

Kimler var...Ne iş yaparlar..Yaşlar Kaçtır şakkıdı

ben varıııım:KK3: 24 yaşına yeni girdim. moda tasarımcısıyım bu işimin yanında moda akademisinde de öğretmenim. yaşım küçük ama masterimi de yaptım. işimde gayet başarılıyım ama eğlence laklak ve sohbetten geri kalmam. özel hayatımda gayet iyi. herşeyi yaparım benguclubacismile

bendee 22 yaşıma giricem..ya da 21.. 89un son günü birazcık..hihoyyyt

Özel bir şirkette yönetici asistanıyım..Planlamayada giriyorum...İşimi çok seviyorum.Kariyer hedeflerim yüksek.Açıköğretim maliye 4 yıllğa başlıcam bu yıl inşallah 4 yıl sonra maliyeci ünvannı alıcammm :):sm_cool:

İşim bittiğinde ve öğle araları laklaktayım :)olumunekankayizsmileolumunekankayizsmile

bendee 22 yaşıma giricem..ya da 21.. 89un son günü birazcık..hihoyyyt

Özel bir şirkette yönetici asistanıyım..Planlamayada giriyorum...İşimi çok seviyorum.Kariyer hedeflerim yüksek.Açıköğretim maliye 4 yıllğa başlıcam bu yıl inşallah 4 yıl sonra maliyeci ünvannı alıcammm :):sm_cool:

İşim bittiğinde ve öğle araları laklaktayım :)olumunekankayizsmileolumunekankayizsmile

inşallah herşey istediğin gbi olur canım. ben hayallerimi gerçekleştirdim. herşeyi yaptım. üç ayrı bölüm okudum bi de master yaptım. evimi aldım. kendime güzel bi hayat kurdum. e üç yıllık da güzel bi ilişkim var. umarım sende istediğin herşeye sahip olursun. bu arada 22 yaşına gireceksinopuyorumnanaktan

bende araba alıcaaam şimdiki hedefim :)

Fransa da mı yaşıyorsun..3 bölüm ve mastır TR için çok zor çünkü.yaşının biraz fazla olması gerekiyor :) Ne güzel yaa erkenden istediğğin yere gelebilmek.Tebriklerrr

bende araba alıcaaam şimdiki hedefim :)

Fransa da mı yaşıyorsun..3 bölüm ve mastır TR için çok zor çünkü.yaşının biraz fazla olması gerekiyor :) Ne güzel yaa erkenden istediğğin yere gelebilmek.Tebriklerrr

valla şöyle anlatayım. ilköğretim ve ortaokulu istanbulda okudum. ortaokulda yarı zamanlı konsevatuar okudum. ilk diploma öyle geldi. sonra lisede akademiye başladım moda tasarıma. liseyle birlikte akademiyi de fransada okudum. 19 yaşında bitti. sonrada halkla ilişkiler okumaya karar verdim ve başladım bi taraftanda moda tasarım da yüksek lisansı yaptım. 22 yaşını dolduduğumda hepsini bitirmiş oldum. erken başlamak avantaj yani epey uğraştım

valla şöyle anlatayım. ilköğretim ve ortaokulu istanbulda okudum. ortaokulda yarı zamanlı konsevatuar okudum. ilk diploma öyle geldi. sonra lisede akademiye başladım moda tasarıma. liseyle birlikte akademiyi de fransada okudum. 19 yaşında bitti. sonrada halkla ilişkiler okumaya karar verdim ve başladım bi taraftanda moda tasarım da yüksek lisansı yaptım. 22 yaşını dolduduğumda hepsini bitirmiş oldum. erken başlamak avantaj yani epey uğraştım

tebrik ederim süpersin valla

bende çalışıyorum kamusal bi kurumda aynı zamanda hem aofye hemde kpssye hazırlanıyorum evliyim bide eşimle uğraşıyorum hatta bu hafta sonu badana yaptırcaz bide ev işleri temizlik yemek vs vs kalan zamanda da çene çalmayı severim bu arada 24 yaşındayım kızlar bide bebek düşünüyorum bakalım hayırlısı:ecrin_bebek:

26 yaşındayım mali müşavirim kendi ofisimi açtım bu kadar:KK70:
işim gereği yapmam gerekn her işin bir son günü var muhakkak o son günü aştığında cezayı yiyiyoruz bu yüzden sıkı ve planlı çalışmak gerekiyor. ve bende plan programı oluşturup kalan boş vakitlerimde ve kendime bıraktığım kısa dinlenme aralarında laklak yapıorum.

hem laklak şarj ediyo insanı lazım yani sempatiksalakcinni

Bende önlisans mezunuyum, işe başlayalı 8 ay oluyo ama sanki,okul hayatında yaşadığım başarıyı iş hayatında yaşayamadım,deneyimsizlikten mi dersiniz, birde işi tek başıma öğrenmeye çalışıyorum eleman bırakıp gitmiş,sevemedim sanki burayı bana bir akıl please eyvahedigeldismile

bene varım:KK3:
22 yaşındayım. yönetici asistanıyım. ön muhasebeye de ben bakıyorum.
1 yaşında kızım var. iş yerinde fazla iş yoksempatiksalakcinni
bol bol çene yapıyorum kk dakaydirigubbakcemile2

Bende geldim 22 yaşımdayım :1shok:
Hem laklak yaparım hem işlerimi yaparım hem çeyizlerimi hazırlarım hemde evlenirim :roflol:

bunu yazarken aklıma benim annem hem dişçi-hem doktr-hem ayakkabı bağlayıcı reklamı geldi delikafadulden

bene varım:KK3:
22 yaşındayım. yönetici asistanıyım. ön muhasebeye de ben bakıyorum.
1 yaşında kızım var. iş yerinde fazla iş yoksempatiksalakcinni
bol bol çene yapıyorum kk dakaydirigubbakcemile2

tek farkımız bem çocuğum yok sanırım..ayy bende asistanlıkm yetiyo zaten bide planlama çıkıoyr başımaaa laelaelaelaelae :) deliricem alsanaalsanasmile

Bende geldim 22 yaşımdayım :1shok:
Hem laklak yaparım hem işlerimi yaparım hem çeyizlerimi hazırlarım hemde evlenirim :roflol:

bunu yazarken aklıma benim annem hem dişçi-hem doktr-hem ayakkabı bağlayıcı reklamı geldi delikafadulden

kaydirigubbakcemile3

Al benim işi vur senin işe hihoyyyt
boş vaktim çok :KK3:

Sadece teftiş olacağı zaman yoğun oluyorum. onun dışında oturuyorum boş boş..

kilo almaktan korkuyorumbilmiyorumkismile

ehehe öğlden sonra takılıorum işim olmazsa..sabah acaip yoğunum ama..artık net bile sıkıo öğle sonu :)) duyulmasın :)

22 likler topiği olmuş burası yaa.

.eee kızlar napıosunuz..off sırtım ağrıdı pc basında otur otur...çay da gelene kadar soğuyor zaten.amaan ağzımın tadı değişti..sakızı olan :)

X