Bunu duymustum. Ben de alacagim insallah.philipsin lazer aletini al ve kurtul :)
Bunu duymustum. Ben de alacagim insallah.
Herkes çok memnunal ben cok memnunum yapiyorum yani her iki haftada bi heryerime vuruyorum :)
koltumun atlinda en cok etkiyi gördüm diyebilirm
Bende aldım bu aleti 5 ay oldu ama çokda düzenli kullanamadım sizde etkileri nasıl oldu rica etsem anlatır mısınız mesela benim dudak üstüm de düzenli kullanmama rağmen fayda etmedi bende kuaförde aldırmaya basladım bıyıklı bıyıklı utanıyodum ama diğer bölgelerde fark etti bitemeyecek diye korkuyorum yinede.Philips lumea ben bu aletle kurtuldum
Ben koltuk altı için önce normal lazere gittim bi kinik de 5 seans de bitti gibi bişey sadece 5-10 tane tüy kaldı onlarda sarı sarı klinikte de kararsın diye jilete devam et dediler şimdi philipsin aletini kullanıyorum ondan mıı bilmiyorum ama çok özür dileyerek yazıyorum önceden tüy olsada benim koltuk altım ne koku yapardı ne ıslaklık ama başkalarınınkin de koku hissettiğimde veya ıslaklık gördüğümde ıyy diyodum Allah basıma verdi koku asla olmuyo ama ıslaklık oluyo çok utanıyorum 1 tane tüy olmuyo kol altım bembeyaz rolon sürsem de sürmesem de koku asla olmuyo ama durup dururken ıslaklık oluyo ya bu philipsin lazer aletinden yada Allah başıma verdi başkalarını kınıyorum diyeal ben cok memnunum yapiyorum yani her iki haftada bi heryerime vuruyorum :)
koltumun atlinda en cok etkiyi gördüm diyebilirm
Ben koltuk altı için önce normal lazere gittim bi kinik de 5 seans de bitti gibi bişey sadece 5-10 tane tüy kaldı onlarda sarı sarı klinikte de kararsın diye jilete devam et dediler şimdi philipsin aletini kullanıyorum ondan mıı bilmiyorum ama çok özür dileyerek yazıyorum önceden tüy olsada benim koltuk altım ne koku yapardı ne ıslaklık ama başkalarınınkin de koku hissettiğimde veya ıslaklık gördüğümde ıyy diyodum Allah basıma verdi koku asla olmuyo ama ıslaklık oluyo çok utanıyorum 1 tane tüy olmuyo kol altım bembeyaz rolon sürsem de sürmesem de koku asla olmuyo ama durup dururken ıslaklık oluyo ya bu philipsin lazer aletinden yada Allah başıma verdi başkalarını kınıyorum diyeSizde de var mı aynı sorun
ıpl yaptırdım koltuk altı vs heryerı yanı ben memnunumpeki tecrube ettıysenız olumlu yonlerınden bahsedermısınız neden tercıh ettınız
Ilk Dönemler çok düzenli kullandım simdi aklima gelirse zaten tüyler artık o kadar ince ve cansizki bu alet tamamen bitirir diye garanti vermiyor lazerde Kesin Çözüm degil gitmis biri olarak bir süre sonra o tüyler yeniden canlaniyor onun için bu aleti alıp kullanmak daha avantajli geldi çene bölgem özellikle tamamen bitti diyebilirimBende aldım bu aleti 5 ay oldu ama çokda düzenli kullanamadım sizde etkileri nasıl oldu rica etsem anlatır mısınız mesela benim dudak üstüm de düzenli kullanmama rağmen fayda etmedi bende kuaförde aldırmaya basladım bıyıklı bıyıklı utanıyodum ama diğer bölgelerde fark etti bitemeyecek diye korkuyorum yinede.
Cok sevınırım istanbul avr ykası..iğneli epilasyon... kesin çözüm. doğru yerde yaptırırsanız öyle çukur vs problemi de olmaz. hangi şehirdesiniz? ona göre tavsiyede bulunabilirim.
Tek sıkıntım cene bolgem ama bu makınedede jılet kullanmanız mı gerekıyor oncesınden. Ceneye nasıl uyguluyorsunuzIlk Dönemler çok düzenli kullandım simdi aklima gelirse zaten tüyler artık o kadar ince ve cansizki bu alet tamamen bitirir diye garanti vermiyor lazerde Kesin Çözüm degil gitmis biri olarak bir süre sonra o tüyler yeniden canlaniyor onun için bu aleti alıp kullanmak daha avantajli geldi çene bölgem özellikle tamamen bitti diyebilirim
Cok kötu olmşşşşşş. Sonrasında kararma yapıyor bırde ısıyı fazla kacrmamk lazım agdadaHubannn Sana benim kuaförümü tavsiye ediyorum. Yaklaşık 3 saat önce ağdayla dudak üstümü yaktı, mahvetti.. doktora gidip krem yazdırdım. kıl tüy bütün sorunlarımı kökünden çözdü karıııııı
Yüz bolgesı için bu şikayetı duyuyorm sıkca buda benı korkutuyorBiktim bu kıl tuyden bende lazere gidiyorum ama yuzumde bazi yerlere sicradi olmayan yerden kil çıkmaya basladi
Yüz bölgesı için faydasını goruyormusunuzzLazer,ben yaptırıyorum
Lazer ile yogunlasıyor dıyorlar bu ve buna benzer yorumlardan dolayı bır önyargım mevcut. Tecrube edınenlerın fıkırlerını değerlndrcm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?