çene ve dudak üstündeki kıllar için öneriiii

Hubannn

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2015
3.627
2.143
53
kızlar;
çene ve dudak üzerindekı köklu ve kalın kıllar ile ilgili fıkırlerınızı ıstıyorum çünkü çene bölgemdeki kılları basedemıyorum her gun almak gerekıyor neredeyse. oysa sir agda ile 2 haftada bır alırdım... azalmasını sağlayacak losyon.krem vs varmı kullandıgınız?
yahut köklu ve kalın kıllarda etkılı tecrube ettıgınız yontemlerı paylaşırmısınız.

IPL laser

Nasıl yok bi arkadaşım lazerle başetti tuylerl yogun ve kalindi.Biraz uzun sürmüş herkesin 7 seansta bitmiş onun 11 12 seans sürmüş memnundu ama sonuç olarak

Igneli yazmışsın ama oda cilde küçük delikler bırakıyor annem yaptırdı dudak üzerinde minik minik delik oluştu ama annem yaş itibari ile umursamaz sen bilirsin

Nasıl yok bi arkadaşım lazerle başetti tuylerl yogun ve kalindi.Biraz uzun sürmüş herkesin 7 seansta bitmiş onun 11 12 seans sürmüş memnundu ama sonuç olarak
Lazer ile yogunlasıyor dıyorlar bu ve buna benzer yorumlardan dolayı bır önyargım mevcut. Tecrube edınenlerın fıkırlerını değerlndrcm

iğneli epilasyon... kesin çözüm. doğru yerde yaptırırsanız öyle çukur vs problemi de olmaz. hangi şehirdesiniz? ona göre tavsiyede bulunabilirim.

arkadasim yaptirdi ankarada seansi uzun surdu ama cok harika oldu

cnm bende senin durumundaydım,cımbızla ala ala gittikçe attı ve kalınlaştı.şimdi yeni iğneliye başladım.bitene kadar gidicem.aldığı yerlerde daha çıkmadı.lazer kılları çoğaltıyor deniliyor.ben asla lazer düşünmüyorum yüze o yüzden iğneliye başladım

Nasil yok benim bi akrabam yaptirdi
lazer seansları bitti mi peki? yani ne zamandır yok. benim 3 arkadaşım yüzüne lazer yaptırdı daha da çoğaldı ve sonra bazısı sir ağdaya başladı kimi iğneli yaptırdı.sir yaptıran hala yaptırıyor.iğneli yaptıran yıllardır tüysüz geziyor. şimdi çevremizde tanık olunca lazerden korkmakta haklıyız yüz için. bir arkadaşım lazerle kurtuldum sandı 2 sonra tekrar çıkmaya başladı.ben anlamıyorum açıkcası.

Cnm bnm akrabam orta yasli bi bayan hormon tedavisi yaptirdi yillarca ama gecmedi resmen sakali biyigi vardi kadinin su an gayet guzel oldu detaylari gordugum zaman bi sorayim ona simdi ne desem yalan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…