Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
gerçekten memnun kaldınız mu bu üründen bende bıyık cene için kullakmak istiyorum fakat kullanan birinin görüşünü öğrenmek istedimPhilips lumea ben bu aletle kurtuldum
kızlar;
çene ve dudak üzerindekı köklu ve kalın kıllar ile ilgili fıkırlerınızı ıstıyorum çünkü çene bölgemdeki kılları basedemıyorum her gun almak gerekıyor neredeyse. oysa sir agda ile 2 haftada bır alırdım... azalmasını sağlayacak losyon.krem vs varmı kullandıgınız?
yahut köklu ve kalın kıllarda etkılı tecrube ettıgınız yontemlerı paylaşırmısınız.
Cok memnun kalınan bır urun cok merak edıyorum fakat yüzde etkılımı ? Yuze nasıl uyguluyorsunuz ? Uygulma öncesı traslama işlemini ne ile yapıyorsunuzphilips lümea 2007
Aynennnnn bu urun ck övgu alıyor. Bnde yuzdekı etkısını merak edıyrmgerçekten memnun kaldınız mu bu üründen bende bıyık cene için kullakmak istiyorum fakat kullanan birinin görüşünü öğrenmek istedim
kızlar;
çene ve dudak üzerindekı köklu ve kalın kıllar ile ilgili fıkırlerınızı ıstıyorum çünkü çene bölgemdeki kılları basedemıyorum her gun almak gerekıyor neredeyse. oysa sir agda ile 2 haftada bır alırdım... azalmasını sağlayacak losyon.krem vs varmı kullandıgınız?
yahut köklu ve kalın kıllarda etkılı tecrube ettıgınız yontemlerı paylaşırmısınız.
Cok memnun kalınan bır urun cok merak edıyorum fakat yüzde etkılımı ? Yuze nasıl uyguluyorsunuz ? Uygulma öncesı traslama işlemini ne ile yapıyorsunuz
Evet jilet kullaniyorsunuzTek sıkıntım cene bolgem ama bu makınedede jılet kullanmanız mı gerekıyor oncesınden. Ceneye nasıl uyguluyorsunuz
Cene Bölgemde neredeyse bitti biyik hala var ama cok ince ve cansız ancak ben aynada çok dikkatli baktığımda görebiliyorum zaten lazerde en zor biten bölge bıyıkmışgerçekten memnun kaldınız mu bu üründen bende bıyık cene için kullakmak istiyorum fakat kullanan birinin görüşünü öğrenmek istedim
Ethca hastanesı b. Köy ıyı dıyorlar.. Oraya bı baksanız ben gorusmeyı dusunuyorummistanbul avrupa yakası etkili bir iğneli epilasyon tavsiyesi olan ??
Tum yuzu jiletle tras etme kısmı içime sinmiyor. Jılet surdugum yerler ya fayda gormezse ne hale gelır yuzumben bacaklar için lazere gideceğim yakın zamanda o yüzden sadece kol ve yüzde kullanıyorum. yüzümü bildiğiniz erkeklerin traj oluşu gibi sabunladıktan sonra jiletle tüylerin hepsini alıyorum. boyun favori vs hepsi dahil. çünkü mesela boyun bölgesinde çok ince tüyler olsa bile yüzün diğer tarafları tüysüz orası hafif tüylü vs olmuyor. sonra tüm yüzüme ve boynuma atış yapıyorum. en az onbeş gün hiçbirşey çıkmadı üç sefer yaptım. sabretsem dökülecek belki ama ben bunu bile sevdim. traş beş dk atış beş dk onbeş günde on dk. bitmiştir. kaldıki onbeş gün içinde tüm yüzüm eskisi gibi olmuyor beni rahatsız eden beş on tüy gördümmü alıyorum jileti
Lazer ile yogunlasıyor dıyorlar bu ve buna benzer yorumlardan dolayı bır önyargım mevcut. Tecrube edınenlerın fıkırlerını değerlndrcm
Bundan korkuyorum daha cok.. Cunku uygulama oncesı kullnılan jılettenmıdır nedır daha cok cogaldıgını soyleyenler var .Ay sakınn lazer olma
Ben oldum
Şimdi babamınki gibi saksl çıkıo
Tum yuzu jiletle tras etme kısmı içime sinmiyor. Jılet surdugum yerler ya fayda gormezse ne hale gelır yuzum
Ay sakınn lazer olma
Ben oldum
Şimdi babamınki gibi saksl çıkıo
Sakın lazere gitme canım iğneli epilasyonla hemen biter gittiğim merkez daha önce başka yerde lazer yaptırıp tüylerini iyice kalınlaştırıp iğneliyle çözüm arayan kadınlarla dolukızlar;