çene ve dudak üstündeki kıllar için öneriiii

benim annem yaptırdı iğneli çok şükür kurtuldu krem kullanıyor. yüzü çukur değil kremi kullanmadığı zaman çukurlar oluşmuştu. ama kesin çözüm iğneli bence. şuan bitti çukurlarda yok... inşallah kurtulursun....

philips lümea 2007

philips lümea 2007
Cok memnun kalınan bır urun cok merak edıyorum fakat yüzde etkılımı ? Yuze nasıl uyguluyorsunuz ? Uygulma öncesı traslama işlemini ne ile yapıyorsunuz

gerçekten memnun kaldınız mu bu üründen bende bıyık cene için kullakmak istiyorum fakat kullanan birinin görüşünü öğrenmek istedim
Aynennnnn bu urun ck övgu alıyor. Bnde yuzdekı etkısını merak edıyrm

Kesinlikle İğneli hem lazer hem İğneli yaptırdım. Lazer e bir yıl gittim değişen bişey olmadi bıraktım İğneli epilasyon yaptıyorum başka bir yerde. 1 yıl oldu bitti nerdeyse. Izde kalmadı bende.

Cok memnun kalınan bır urun cok merak edıyorum fakat yüzde etkılımı ? Yuze nasıl uyguluyorsunuz ? Uygulma öncesı traslama işlemini ne ile yapıyorsunuz

ben bacaklar için lazere gideceğim yakın zamanda o yüzden sadece kol ve yüzde kullanıyorum. yüzümü bildiğiniz erkeklerin traj oluşu gibi sabunladıktan sonra jiletle tüylerin hepsini alıyorum. boyun favori vs hepsi dahil. çünkü mesela boyun bölgesinde çok ince tüyler olsa bile yüzün diğer tarafları tüysüz orası hafif tüylü vs olmuyor. sonra tüm yüzüme ve boynuma atış yapıyorum. en az onbeş gün hiçbirşey çıkmadı üç sefer yaptım. sabretsem dökülecek belki ama ben bunu bile sevdim. traş beş dk atış beş dk onbeş günde on dk. bitmiştir. kaldıki onbeş gün içinde tüm yüzüm eskisi gibi olmuyor beni rahatsız eden beş on tüy gördümmü alıyorum jileti

gerçekten memnun kaldınız mu bu üründen bende bıyık cene için kullakmak istiyorum fakat kullanan birinin görüşünü öğrenmek istedim
Cene Bölgemde neredeyse bitti biyik hala var ama cok ince ve cansız ancak ben aynada çok dikkatli baktığımda görebiliyorum zaten lazerde en zor biten bölge bıyıkmış

istanbul avrupa yakası etkili bir iğneli epilasyon tavsiyesi olan ??

Tum yuzu jiletle tras etme kısmı içime sinmiyor. Jılet surdugum yerler ya fayda gormezse ne hale gelır yuzum

Ay sakınn lazer olma
Ben oldum
Şimdi babamınki gibi saksl çıkıo
Bundan korkuyorum daha cok.. Cunku uygulama oncesı kullnılan jılettenmıdır nedır daha cok cogaldıgını soyleyenler var .

Tum yuzu jiletle tras etme kısmı içime sinmiyor. Jılet surdugum yerler ya fayda gormezse ne hale gelır yuzum

aramızda kalsın ama ben dudak üstünü bile bir kez jiletle aldım ama pişman olmadım tüylerim ince, sarı, cılız vs ise hiç değiller. bence denemeye değer

Lazer epilasyon. Hergün çıkan tüyler inceldi ve çok geç çıkıyor. Ayda bir.

Sakın lazere gitme canım iğneli epilasyonla hemen biter gittiğim merkez daha önce başka yerde lazer yaptırıp tüylerini iyice kalınlaştırıp iğneliyle çözüm arayan kadınlarla dolu

Çenede eğer ayva tüyleri yok ise yani siyah kıllar varsa alex olabilir, annem yaptırıyor mesela ve memnun. Ancak ayva tüyleri varsa boyuna kadar yayar. O zaman iğneli epilasyon çok iyi sonuç verir.
Dudak üstüne iğneli olmaz. Yapan vardır mutlaka ama orası çok hassas bir bölge ve sanırım gözenekler de iğneli için uygun değil. Yan kısımlar olabilir bıyık için iğneli. Ama tam üstüne yapılmıyor benim gittiğim yerde. İz kalabilir. Lazer veya IPL olur oraya. Ben mesela IPL yaptırıyorum, 4 seans bitti, çok azalma ve incelme var, üstelik sonuç alamasanız dahi bıyık bölgesinde en azından artma olmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…