Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben de mesaj olarak adres ya da telefon alabilir miyim lütfennnn :)
yüz bölgesi saati: 60 tl
bacaklar kollar vs. :50 tl
canım bende nummara için çok bekledim. en sonunda 118 den aldım. sen de ara ordan al. hemen ulaşırsın. giden arkadaşlar ne durumdalar hiç bilgi gelmiyo. kıllar yeniden çıkıyo mu, azaldımı bitti mi. zaten bn kimseden benim kıllarım bitti kurtuldum diyen duymadım. varsa yazsın da biz de hemen gidelim arkadaşlar. cemile hnmın dakikası 1.5 tlymiş. işlemlerde uzun sürer. bayağı paralar tutar yani anlıycağınız. ben de 1 tl diye sevinmiştim. neyse umut dünyası ordan oraya savuruyor bizi. allah yardımcımız olsun. eger yüzümdeki şu tüyler biterse ben bilgi vericem arkadaşlar, yazmazsam anlayınki moralim bozuk
Merhaba nanick. Simdi ben çene altına yaptırmayı düşünüyorum sadece de iste fiyat biraz korkutuyor. Ogrenciyim o nedenle cekincelerim var. Öncelikle dakikası ne kadar ve benim de senin gibi aman aman değil çene altında var küçük tüyler bazıları biraz daha koyu ama kalın değiller. Tahmini ne kadar sürebilir merak ediyorum. Ne kadar gitmek gerekiyor ve seans aralıkları ne kadar? Son olarak yaptirdiktan sonra belli olacak kadar kizariklik vs virakiyor mu ya da iz? Şimdiden teşekkürler cevaplar için :))
Dk 1.5 tl oldu, sadece çene düşünüyorsan hiç çekinme git öğrenci olsan da zorlamaz seni
Yoğunluk nedir bilmiyorum ama 15-20 dk sürer heralde sadece çene.. o da maximum
Seans aralıkları ise tüyler çıktıkça gidersin ayda bir yada 20 günde bir olabilir..
Çenede hafif iz oluyor canım o da hiç rahatsız etmez merak etme
Merhabalar, ben Cemile Hanım'ı 3.5, 4 senedir tanıyorum. Yüz ve koltukaltıma iğneli epilasyon yaptırdım. Şimdi bacaklarıma başlamayı düşünüyorum, kısacası ben çok memnunum kendisinden. uzun süredir tanıdığım için de gönül rahatlığıyla tavsiye edebilirim. karasızlık ve korkularınızı bir kenara bırakın.
Merhaba,
cemile hanım ın irtibat bilgilerini paylaşır mısınız rica etsem. Bir de yüzünüze yaptırdığınızı söylemişsiniz, tam olarak yüzünüzde hangi yerlere yaptırdınız ve bu süreç nasıl ilerledi yani kızarıklık kabuklanma oldu mu, iz leke kaldı mı? Gözlemleriniz nelerdir? Daha ayrıntılı bilgi verebilirseniz çok sevinirim. Daha önce çok ciddi bir mağduriyet yaşadım ve tüm umutlarımı kaybetme aşamasında Cemile Hanım için yazılanları okudum. Yardımcı olursanız çok sevinirim
ben söyleyeyim.118li numaralardan birini arayınca isim ve soyisimden çok rahatlıkla ulaşabilirsiniz.cemile ural diyince hemen veriyorlar...
ama buna rağmen bana verilmediğini yazmışlardı..bu doğru değil işte...
Binlerce Cemile Ural vardır. Hangisi kimdir nasıl ayırt edilecek. :26: Siz özelden msj atabilir misiniz numarasını ve tecrübelerinizi de paylaşırsanız sevinirim.