• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İğneli Epilasyon Cemile ural'a iğneli lazere giden var mı?

ben son derece iyi niyetle 118 lerden bulduğumu yazmıştım aylar önce
isim soyisimle bulunabilir çok rahatlıkla..bulunmuyor diyenlere inanmıyorum.ben öyle buldum çünkü..

cemile hanımla ilgili nette ne bir bilgi, nede internet sitesi buldum sadece bu sitede yazılanlar çıkıyor. tel ulaşmakta bir sır gibi çok gizemli geldi bana. kaç ay önce telini rica etmiştim ama sanırım ulaşmak imkansız...118li nolardan ulaşmayı söylemiş arkadaş benimde aklıma gelmemişti yarın denerim artık :))

Uzun süredir siteye girememiştim arkadaşlar, öyle sır gizem falan değil ben de bu siteden arkadaşlardan almıştım Cemile Hanım'ın numarasını, takip edenler okuyanlar bilir, memnuniyetimi de paylaşmıştım. Bazı arkadaşlar gidenler sonuçlarını paylaşmıyor diye şikayetçi olmuşlar, fakat geçmiş mesajları tam okunmadığı için olabilir. Her gün siteye girip mesaj yazacak tabi ki vakit yok. Her şeyi de siteden beklememek lazım, biz de numarayı aldık ve gittik, sonrası size kalmış.

Uzun süredir siteye girememiştim arkadaşlar, öyle sır gizem falan değil ben de bu siteden arkadaşlardan almıştım Cemile Hanım'ın numarasını, takip edenler okuyanlar bilir, memnuniyetimi de paylaşmıştım. Bazı arkadaşlar gidenler sonuçlarını paylaşmıyor diye şikayetçi olmuşlar, fakat geçmiş mesajları tam okunmadığı için olabilir. Her gün siteye girip mesaj yazacak tabi ki vakit yok. Her şeyi de siteden beklememek lazım, biz de numarayı aldık ve gittik, sonrası size kalmış.

Teşekkürler mayorka

Bn bi turlu bulamadım cemile hanmn no snu rica etsm bna verrmsn lütfen

Bn bi turlu bulamadım cemile hanmn no snu rica etsm bna verrmsn lütfen
Merhabalar ;
Deneyimimi paylaşmak istedim.Sarışın olduğum için Lazer epilesyonda bitmeyen yüz tüylerim ve diğer bölge kıllarım vardı.İğneli epilasyon ile kesin çözüm olacağını biliyordum.İğneli epilasyon yapan çok ama cildi yakıp iz bırakan da çok.Bu yüzden çok temkinli bir şekilde iğneli epilasyoncu aradım.Tavsiye üzerine 30 yıllık bir uzman buldum.Avrupa yakası Bahçelievler de Gülşen Hanım.Kendisi Nişantaşında yıllarca çalışmış ve Ataköy de de 20 yıl güzellik salonu çalıştırmış.Ben Beykoz da oturuyorum ama gittiğime değdi.Lazer den sonra azan yüz tüylerim kıl olmuştu.6-7 seans ta hepsinden kurtuldum.Sonra kaşlarıma da biraz girdik.Diğer bölgeler de şu an devam ediyor ve iyice azaldı.Böyle bir uzman bulduğum için çok mutluyum.Ayrıca şuan kendi evinde yapıyor,saat ücreti bölgeye göre değişse de 100-120 TL civarı.Hem hoş sohbet hem de işinin uzmanı bir kişi özellikle tavsiye ediyorum. Ev ortamında kahve sohbeti ile birlikte işlemler yapılıyor ve size zaman ayırıyor sohbeti çok çok tatlı.Elit müşterileri var o yüzden telefonu nu burda yazamıyorum.Özel den msj ile verebilirim.

Kızlar 2 cocuk annesiyim aciken başlamam lazım moralim bozuk yardım edin lütfen cemile hanımın telini mesaj gönderirmisiniz . Ya da varsa başka tavsiyesi olan ?

merhabalar, bu çok gizemli cemile hanım'ın telefon numarasını ve de adresini biri bana da mesaj atabilir mi?

Back