- 28 Ocak 2013
- 2.166
- 80
- 78
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
cemile hanımla ilgili nette ne bir bilgi, nede internet sitesi buldum sadece bu sitede yazılanlar çıkıyor. tel ulaşmakta bir sır gibi çok gizemli geldi bana. kaç ay önce telini rica etmiştim ama sanırım ulaşmak imkansız...118li nolardan ulaşmayı söylemiş arkadaş benimde aklıma gelmemişti yarın denerim artık :))
Uzun süredir siteye girememiştim arkadaşlar, öyle sır gizem falan değil ben de bu siteden arkadaşlardan almıştım Cemile Hanım'ın numarasını, takip edenler okuyanlar bilir, memnuniyetimi de paylaşmıştım. Bazı arkadaşlar gidenler sonuçlarını paylaşmıyor diye şikayetçi olmuşlar, fakat geçmiş mesajları tam okunmadığı için olabilir. Her gün siteye girip mesaj yazacak tabi ki vakit yok. Her şeyi de siteden beklememek lazım, biz de numarayı aldık ve gittik, sonrası size kalmış.
arkadaslar ben cemile urala ulasamıyorum yanı kayıtlı noda cıkmadı bırı bana yardımcı olabılır mı lutfen
Merhaba arkadaşlar.igneliye gidicem cemile uraln no sunu acil verebilirmsnz lütfencemile uralın iletişim bilgilerini mesaj atabilir misiniz?
Bn bi turlu bulamadım cemile hanmn no snu rica etsm bna verrmsn lütfenUzun süredir siteye girememiştim arkadaşlar, öyle sır gizem falan değil ben de bu siteden arkadaşlardan almıştım Cemile Hanım'ın numarasını, takip edenler okuyanlar bilir, memnuniyetimi de paylaşmıştım. Bazı arkadaşlar gidenler sonuçlarını paylaşmıyor diye şikayetçi olmuşlar, fakat geçmiş mesajları tam okunmadığı için olabilir. Her gün siteye girip mesaj yazacak tabi ki vakit yok. Her şeyi de siteden beklememek lazım, biz de numarayı aldık ve gittik, sonrası size kalmış.
Merhabalar ;Bn bi turlu bulamadım cemile hanmn no snu rica etsm bna verrmsn lütfen