• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İğneli Epilasyon Cemile ural'a iğneli lazere giden var mı?

cildim hassas değildir ama neye reaksiyon vereceği de belli olmaz. ortaokuldayken bir kere bir seanslığına gitmiştim iğneliye, sonra 2-3 ay kırmızı-kahve iz kalmıştı. sonra zamanla kendiliğinden hafifleyip tamamen geçmişti. kızarma ve sivilcelenme bende de oluyor maalesef. kırmızılıklar geçince olumsuz bir tablo ile karşılaşmaktan korkuyorum. cemile hanım epilasyona normal reaksiyon verdiğimi, iyileşme sürecimin de normal seyrettiğini söyledi ama bence henüz bir yorum yapmak için çok erken.

expigment'i günde kaç kere sürüyorsunuz? yüzünüzü soymuyor mu? cildiniz hassasmış üstelik, hemen tahriş edip soyması lazım.

cemile hanım güneşten korunduğum sürece haziran'ın sonuna kadar iğenli epilasyon yapılmasında bir sakınca olmadığını söyledi ama ben haziranın 12'si gibi bırakmak zorundayım. daha sonra da dediğiniz gibi 3-5 tüy toplatmaya gideceğim.

Lekeler nokta kadar olduğu için tahriş olmadı, büyük bir alana sürseydim olurdu büyük ihtimalle. Akşamları sürüyorum. Sizde kahverengi leke olsaydı şimdiye kadar gözükürdü zaten çünkü yanık lekesi epilasyon yapıldığı anda oluşuyor. Epilasyon yaptırıp sorun yaşamayan bir sürü müşterisi var Cemile Hanım'ın. Dediğim gibi benim yaşadığım bir istisna, çok çok ufak bir ihtimal yani. Cildiniz de hassas değilse içiniz rahat olsun, o kırmızılıklar geçiyor zaten. Önemli olan tüylerinizden kalıcı olarak kurtulmanız.

Lekeler nokta kadar olduğu için tahriş olmadı, büyük bir alana sürseydim olurdu büyük ihtimalle. Akşamları sürüyorum. Sizde kahverengi leke olsaydı şimdiye kadar gözükürdü zaten çünkü yanık lekesi epilasyon yapıldığı anda oluşuyor. Epilasyon yaptırıp sorun yaşamayan bir sürü müşterisi var Cemile Hanım'ın. Dediğim gibi benim yaşadığım bir istisna, çok çok ufak bir ihtimal yani. Cildiniz de hassas değilse içiniz rahat olsun, o kırmızılıklar geçiyor zaten. Önemli olan tüylerinizden kalıcı olarak kurtulmanız.

çok teşekkür ederim, sıkılmadan yanıtladınız sorularımı.

Merhaba, ben de iğneli epilasyon yapan güvenilir bir yer arıyorum. Cemile Hanım'ın numarasını bana özelden atabilir misiniz?

Merhabalar, ben 5 temmuz 2011 den beri Cemile Hanım'a gidiyorum. Gittiğim günleri ve saatleri not alıyorum. şu anda toplamda 14 saat 25 dakika gitmişim :) Sadece yüz bölgesine gidiyorum şimdilik. Önceden 3.5 sene lazer epilasyona gittiğimden yüzümde hiç ayva tüyü kalmamıştı bu yüzden süre size çok gelmesin. Şu anda yüzümdeki tüylerin % 60'ı gitti ve ben gerçekten memnunum. İz, leke problemi kesinlikle olmadı. Yüzümden sonra vücudumun diğer bölgelerine de başlamayı düşünüyorum ve hatta sabırsızlanıyorum. :)

merhaba ben uzun zamandır Cemile Hanım'ın telefon numarası ve adresine ulaşmaya çalışıyorum ama bir türlü bulamadım. Yardıma ihtiyacım var. Bu konuda yardımcı olursanız çok çok memnun olucam. Şimdiden çok teşekkürler :)

senin adına sevindim.yüzünde kabuklanma oluyormu kaç günde dökülüyo.bide kabuklar düştükten sonra pürüzsüz bir ten rengi mi oluyo yoksa kızarıklıklar oluyor bir süre sonramı geçiyor

Cemile Hanım'ın numarasını ve nerde çalıştığını söyleyebilir misiniz acaba? Bu konuda yardıma ihtiyacım var da.. Şimdiden teşekkürler :)

İlk kez bir uzman, burada yer alan olumsuz yorumlara açık yüreklilikle cevap vermiştir.
Cevabı ve bilgilendirmesi için teşekkür ederiz.

Kadınlar Kulübü

Sevgili arkadaşlar,

İnsanlığın doğduğu günden beri var olan “tüy” gibi bir sıkıntı nedeniyle ortak paydada buluşan bu sitedeki herkese merhaba demek istiyorum. Siteyi az çok takip edenlerin dikkatinden kaçmayan, hakkımda rahatsız edici bir mesaj bana iletilmiş ve bu yazıya neden olmuştur. Çünkü kimliklerin belli olmadığı sanal ortamda elbette ki farklı maksatlar taşıyabilecek insanlar olabilir. Bana göre kişisel hak arama yeri sanal ortam değildir. O nedenle öncelikle siteye giriş yaparak şahsın kendisine özelden mesaj atmak istedim, fakat 100 mesaj şartı sebebiyle bunu yapamadım. Vakit kaybetmemek için site yöneticilerine ulaştım. Mesajla ilgili maksadın anlaşılması için, siteye yoğunlukla giren bazı kişilerin gerçek kişiler olup olmadığının anlaşılması, kimlik tespiti ve tabi öncelikle o şahsın kimlik tesbiti çalışmaları yapılmasını talep ettim. Site yönetimi ilk önce mesajı yayından kaldırdı, ardından o şahsa mesajlar iletildi, avukat iletişimi bırakıldı, ısrarlı aramalarımıza rağmen bize dönüş olmadı. Sonra avukatım vasıtasıyla biz kendisine ulaştık. İlk başta bu şahıs o kişi olmadığını ve herhangi bir mağduriyetinin de bulunmadığını avukatıma söylemiş, ama daha sonra mesajı yazan kişinin kendisi olduğunu kabul etmek durumunda kalmıştır. Mağdur olduğunu söyleyen şahsın bu tavrını takdirinize bırakıyorum. Bu konu ile ilgili hukuki süreç devam edecektir. Kısa bilgilendirme dışında bu konu ile ilgili daha fazla başınızı ağrıtmak istemiyorum.

Yazacaklarım bu mesajı hedef almaktan ziyade, epilasyon mesleğine 20 yılını vermiş (sizlerden biraz yaşça büyük olduğumu farz ederek) bir ablanız olarak epilasyon konusunda bilgilendirme amaçlıdır. Kendi tüylerimi bitirme sürecim aynı zamanda epilasyon mesleğime başlama dönemim olmuştur. Bir bayan olarak tüylerin bir daha çıkmamak üzere bitmesi, benim için bir mucize idi, halen de öyledir.

Meslekte ustalık ve usta öğreticilik belgelerine sahibim. Bilenler bilir, ustalık belgesi meslekte en az on yıl hizmet vermeden alamayacağınız bir belgedir. Usta öğreticilik belgesi ise meslekte öğretmenlik yapabilme, yanında insan çalıştırıp ona da mesleği resmi olarak öğretebilme hakkına sahip olanlara verilen bir belgedir. Bu belgeler üç aylık güzellik uzmanlığı kurslarına gidip, makyaj, cilt bakımı, epilasyon, ağda gibi bütün kalemleri aynı anda öğretmeye çalışıp, öğrencisini epilasyon masasının başına en fazla iki kere oturtup alınan, fakat hiçbir şekilde çalışma ve çalıştırma hakkının hukuki olarak olmadığı belgelerle karıştırılmamalıdır. Aynı zamanda İstanbul Üniversitesi Tarih bölümü mezunu, iyi derecede İngilizce bilen bir insanım. Kendimle ilgili bu özel bilgileri vermemin sebebi, İngiltere ve Amerika’da sektörümüzle ilgili gelişmeleri yakından takip edebilecek donanıma sahip olduğumu, bu donanımla bu işi yaptığımı ve amacımın dünyanın herhangi bir yerinde gerçekten insanları acısız, ağrısız, kabuksuz, tüysüzlüğe ulaştırmanın yolları varsa bunları araştırmak, bulmak ve insanımızın hizmetine sunmaktır.

İğneli epilasyonun yapılış aşamalarına gelince; sitede epilasyon yapılmış bir bayanın üç aşamalı olarak gönderdiği fotoğraf doğru bir fotoğraftır. Çünkü epilasyon yapıldığında mutlaka minik kabuklar oluşmaktadır. Şu an için kabuksuz ve acısız iğneli epilasyon mümkün değildir. Kabuklar, çocukken düştüğünüzde dizinizde oluşan yara kabukları ile aynı niteliktedir. Kabuklar düştüğünde bazı yerlerde kızarıklıklar ve kahverengilikler oluşabilir. Fakat bunlar kalıcı değildir, leke de değildir. Bunlar işlem sürecidir ve kişiye, bölgeye göre değişiklikler gösterir. Mesela; yüzün yanak bölgesinde genellikle olmaz. Boyun bölgesi daha haraketli ve nemli olduğu için genellikle kabuklar daha erken düşer. Kolda, dirsek ve bilek bölgenizde bir süre bu kahverengilikleri görebilirsiniz. Kaldı ki cilt yapısı ve vücudun geçirdiği süreçler de etkendir, mesela regl dönemi ve aşırı zayıflama gibi. Bu tıpkı bir bayanın hamile kaldığında, bazısının altı-sekiz kilo, bazısının yirmi – otuz kilo alması gibidir. Bazı kadın mide bulantılarından kurtulamaz, bazısı ise hiç bir şey yaşamaz. Bunlar vücudumuzun, kişiye göre değişen farklı tepkileridir. Fakat önemli olan kalıcı hiçbir şey olmaması ve tüylerinizden kurtulmanızdır. Bunlar bir süreçtir, biter.
Sitede Aysel epilasyon adı ile bilgi veren bir meslektaşımı gördüm, yazdıkları benim için de doğrudur. Ayrıca forumda Zeynep, Kezban, Handan hanım gibi birkaç meslektaşımın da isimleri olumlu olarak geçmektedir. Bu vesile ile gerçekten çok büyük emek, sabır, dikkat ve özen isteyen bu işi hakkı ile yapan bütün meslektaşlarımı buradan selamlıyorum. On iki-On üç milyonluk bir şehirde ve seksen milyona yaklaşan bir ülkedeyiz ve maalesef tüylenme oranı da her geçen gün artmaktadır. Bu ortamda basit ticari kaygılar veya maksadını bilemediğim nedenlerle bu sahada işini iyi yapmakta olan insanları rencide etmemek gerektiğini düşünüyorum. Çünkü gerçekten tüylerini yüzde yüz bitirmek isteyen insanların bu işleme ihtiyacı vardır. İğneli epilasyon sadece bu işlemi yapan kişinin sanat ve ustalığından ibaret bir iştir. Sayılarının da çok fazla olmadığını bildiğim bu insanlara daha özenli davranılmasını bu vesile ile istirham ediyorum. Cümleler maksadı aştığı zaman benim gibi, herkes kişisel hakkını hukuk nezdinde arayacaktır.

Bu vesile ile söylemek istediğim en önemli şey hiçbir kardeşim tüyleri ile yaşamayı bir kader olarak görüp sakın üzülmesin. Bunun %100 çözümü vardır ve bu yazıdaki en önemli cümle de budur. Bu işi iyi yapan insanlar da mevcuttur. Sadece biraz sabırla buna kavuşabilirsiniz.

Saygılarımla
Cilt Bakımı ve Güzellik Uzmanı
Cemile Ural

Merhabalar, ben 5 temmuz 2011 den beri Cemile Hanım'a gidiyorum. Gittiğim günleri ve saatleri not alıyorum. şu anda toplamda 14 saat 25 dakika gitmişim :) Sadece yüz bölgesine gidiyorum şimdilik. Önceden 3.5 sene lazer epilasyona gittiğimden yüzümde hiç ayva tüyü kalmamıştı bu yüzden süre size çok gelmesin. Şu anda yüzümdeki tüylerin % 60'ı gitti ve ben gerçekten memnunum. İz, leke problemi kesinlikle olmadı. Yüzümden sonra vücudumun diğer bölgelerine de başlamayı düşünüyorum ve hatta sabırsızlanıyorum. :)

merhaba ben de bugün cemile hanıma gideceğim yüziçin.. ilk seans 2 saat olacak kısmetse.. 14 saat bana da çok geldi ilk etapta ama lazer yüzünden olduğunu duyunca içim biraz ferahladı.. benim bıyık ve sakalda bir kaç tüy dışında hiç dokunulmadı yzüme.. inşallah kısa sürede biter zira o kadar zamanım ve param yokbu iş için :((

Hangi kremi kullandiginizi ogrenebilir miyim acaba? Soyledikleriniz beni bayagi korkuttu. 2.5 aydir yuzum icin gidiyorumtoplamda 16 saat 30 dakika calisildi yuzume. Kirmiziliklardan sonra iz kalirsa yuzum lekeden gorunmez hale gelebilir. Diger hanimlari da paylasmaya davet:ediyorum. Bildiginiz bir sey varsa lutfen susmayin

ben de bugün yize başlayacağım ama 2,5 ayda 16buuk saat bana çok aşırı geldi doğrusu... ben bu kadar yaptıramam mümkün değil hm para hem acı hem o yol.. off hormonal bür durum varmı acaba yoksa yüz hep böyle uzun mu sürüyor :(( çok moralim bozuldu şuan

cemile hanımın adres ve numarasını bir da fiyatını öğrenebilir miim acaba

cemile hanımın numarasını adresini iletişim bilgilerini bende istiyorum lütfen buradan olmuyor sanırım özelden bilenler mesaj atarsa çok sevinirim teşekkürler şimdiden :)

Merhaba arkadaşlar,

Bende yüzüme 2 saat kadar işlem yaptırdım. Sormak istediğiniz soru varsa cevaplayabilirim..

dakikası 1 TL
Evinde hizmet veriyor, bir odasını ayırmış

çok teşekkür ederim numara için özelden atamadım
yüzünüze yaptırdınız peki tekrar ne zaman gideceksiniz belli aralıklar mı kaç seansta biteceğini söyleyebiliyor mu cemile hanım. hiç tecrübem yok bu konuda sadece araştırdım ama güvenilir mi nasıl olur maddi açıdan da düşünüyorum param boşa gitmesin çünkü öğrenciyim yani

çok teşekkür ederim numara için özelden atamadım
yüzünüze yaptırdınız peki tekrar ne zaman gideceksiniz belli aralıklar mı kaç seansta biteceğini söyleyebiliyor mu cemile hanım. hiç tecrübem yok bu konuda sadece araştırdım ama güvenilir mi nasıl olur maddi açıdan da düşünüyorum param boşa gitmesin çünkü öğrenciyim yani

ben ilk defa gittim
kaç seansta biteceğini söylemedi
ilk seansım 110 dk sürdü

Back