Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
mümkünse cemile hanımın numarasını giden arkadaşlardan alabilirmiyim çok ihtiyacım var,özel msj atamıyorum..
dakikası 1 TL
Evinde hizmet veriyor, bir odasını ayırmış
5 seans çene ve dudak üstü için gittim ama bir kerede tamamını yapmıyor yüz hassas bölge olduğu için.. yani aslında 5 kere gitmiş oluyorum seans gibi degil..ilk gün kzıarıklık oluyor 3 gün boyunca pudra sürülüyor sonra kabuk yapıyor dökülmeye başlıyor..en son yaptırdıgım 2 saat sürdügü için 2 gün nerdyse şişmiş bi şekilde gezdim..orta kısımları uyuşturarak yaptı yaralar dökülmüş olmasına ragmen dudak üstümde hala bi gerginlik var.. hafif lekeler var zamanla iyileşecegini söyledi..ödediğim ücretide yazayım bilginiz olsun;
30 tl + 20 tl iğne
40 tl
60 tl
40 tl
120 tl
Merhabalar, ben 5 temmuz 2011 den beri Cemile Hanım'a gidiyorum. Gittiğim günleri ve saatleri not alıyorum. şu anda toplamda 14 saat 25 dakika gitmişim :) Sadece yüz bölgesine gidiyorum şimdilik. Önceden 3.5 sene lazer epilasyona gittiğimden yüzümde hiç ayva tüyü kalmamıştı bu yüzden süre size çok gelmesin. Şu anda yüzümdeki tüylerin % 60'ı gitti ve ben gerçekten memnunum. İz, leke problemi kesinlikle olmadı. Yüzümden sonra vücudumun diğer bölgelerine de başlamayı düşünüyorum ve hatta sabırsızlanıyorum. :)
canım banada cemile hanım ın telefonunu mesaj atarmısın
cemile hanımın numarasını ve adresini bana da yollayabilirmisniz acaba.yeni üyeyim sitede.
kızlar bana da cemile hanımın numarasını yollayabilir misiniz?
Çok öenmli uzun süredir gitmiyorum iğnei epilasyoncum çok suratsız. Bu cemile hanım üsküdarda sanırım ve acil epilasyoncuya ihitiyacım var allah rızası içim iletişim bilgilerini verirmisniz??
cemile uralın iletişim bilgilerini mesaj atabilir misiniz?
Cemile Hanım'ın iletişim bilgilerini benimle de paylaşabilir misiniz?
İnternette bulamadim da bana da yollayabilir misiniz cemile hanimin iletişim bilgilerini rica etsem?
kızlar ben de sizin gibi kendisinin tel.unu arıyordum ve aklıma 118 li no.lar geldi.118.. lardan birini arayın cemile ural diyin 2 dakikada tel.u alın.ben avrupa yakasındayım ancak önümüzdeki yaz gitmeyi düşünüyorum kendisine..