• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İğneli Epilasyon Cemile ural'a iğneli lazere giden var mı?

kızlar cemile hanımın telefonunu mesj olarak atarmısınız ve yeri nerede acaba mesaj hakkım olmadığından yazamıyorum ben

fragmann ve ceylanceylin bana özel mesaj atabilir misiniz kendi tecrübelerinizi yaptırdıınız bölgeleri izlerinizzn geçme süresini, ona göre uzak kalıyo biraz ama gideblrmm

Yüzümde kabuklanma oluyor ama 4 5 gün sonra dökülmeye başlıyor. Kabuklar döküldükten sonra da hafif bir kızarıklık oluyor ama zamanla onlar da geçiyor. Maksimum 15 gün sonra pürüzsüz oluyor ten. İlk başladığımda altın iğnem vardı benim ama Cemile Hanım onun daha çok can yaktığını ve deriyi yakıp iz bırakma riski olduğunu söyledi ve sanırım izole iğnem.

peki genelde cildin nasıldır yani yaralar çabuk iyileşir mi iz kalır mı? ben de mesela sivilce izleri bile uzun geçmez, ondan altın iğne olmayınca tereddüt ediyorum biraz

Son düzenleme:
peki genelde cildin nasıldır yani yaralar çabuk iyileşir mi iz kalır mı? ben de mesela sivilce izleri bile uzun geçmez, ondan altın iğne olmayınca tereddüt ediyorum biraz

İyileşme süresi normal ama tenim iz kabul etmiyor. Ama sanırım izlerin geçmesini bepanthene de borçlu olabilirim. Bu arada altın iğne teni yakıyormuş ve bu yüzden iz kalma olasılığı daha yüksek. Bence izole iğne tercih etmelisin.

üsküdarda iskeleden ya da otobüs duraklarının olduğu yerden cemile hanıma gitmek uzun sürer mi? hangi ulasım yolunu kullanıyı avrupa yakasından gidenler

özel mesaj atar mısın adresi tam dicektim ama senin de mesajların 100ün altında off ki ne of.sen gidiyo musun peki? memnun musun? ilk gidişte yaptırdığın yerlerden çıkıyo mu yine?

Maalesef özel mesaj atamıyorum, forumda tel numarası vardı galiba oradan ulaşabilirsin. Tüylerin büyük kısmı tekrar çıkmadı, bazıları çıktı. Benim cildim hassas olsuğu için kahverengi leke kaldı, şimdilik gitmiyorum epilasyona. Leke kalmasa bile bu mevsimde gitmezdim herhalde yüz için. Sanırım göbeğine yaptırıyorsun, deneme atışı için git istersen. Hormonal bir sorunun varsa da tüyler tekrar çıkabilir, önce ona baktırmak lazım.

ben de cemile ural'a gidiyorum. ama yüzüme çok yoğun çalışıldığı için iz oluşuyor mu oluşmuyor mu takip etmek zor. bir-iki ay sonra daha sağlıklı yanıtlar verebilirim sorularınıza. o yüzden şimdilik susuyorum.

Merhaba,

Cemile Ural'ın numarasını birisi bana gönderebilir mi acaba? Teşekkür ederim.

merhaba ben kızıltoprakta bır yere gıdıyordum ama randevu sıstemı cok kısıtlıydı cok gec gun verebılıyordu ve de 1 haftada bır gıdıyordum yanı hemen cıkıyordu hıc memnun degılım yüz bölgem için gıdıyorum yanı anlayacagınız cok acıl cemıle hanımın telefon ve adresıne ıhtıyacım var nolur bırı bana ozelden cevap atsın ... sımdıden tesekkurler bu arada 100 yorum sınırı ne kadar sacma ya cok magdur oluyoruz duyurulur adminlere :S:S

Maalesef özel mesaj atamıyorum, forumda tel numarası vardı galiba oradan ulaşabilirsin. Tüylerin büyük kısmı tekrar çıkmadı, bazıları çıktı. Benim cildim hassas olsuğu için kahverengi leke kaldı, şimdilik gitmiyorum epilasyona. Leke kalmasa bile bu mevsimde gitmezdim herhalde yüz için. Sanırım göbeğine yaptırıyorsun, deneme atışı için git istersen. Hormonal bir sorunun varsa da tüyler tekrar çıkabilir, önce ona baktırmak lazım.

çok geçmiş olsun, lekeleriniz ne alemde? hafifleme var mı? geçiyorlar mı? cemile hanım'a gidip de yüzünde iz kalanı ilk defa duydum da telaşlandım biraz. lekeleriniz nasıl oluştu? kabuk döküldükten sonra direkt kahverengi mi kaldılar, yoksa kabuk dökülüp de kırmızılık geçince mi farkettiniz?

çok geçmiş olsun, lekeleriniz ne alemde? hafifleme var mı? geçiyorlar mı? cemile hanım'a gidip de yüzünde iz kalanı ilk defa duydum da telaşlandım biraz. lekeleriniz nasıl oluştu? kabuk döküldükten sonra direkt kahverengi mi kaldılar, yoksa kabuk dökülüp de kırmızılık geçince mi farkettiniz?

Teşekkürler, 2 minik kahverengi leke kaldı ufak ben gibi. Kabuklar döküldükten, kırmızılıklar geçtikten sonra fark ettim. 3 ay oldu yaptıralı, krem kullanıyorum renkleri açıldı. Cemile Hanım'a 4-5 seans gittim ve bunun dışında bir problem yaşamadım. Çok belirgin olmayan ayva tüyeri için gitmiştim, yüz için epilasyon yaptırmayı düşünmüyorum artık. Cildim hassas olduğu için bir daha riske atmak istemiyorum. Eğer rahatsız edici tüyleriniz varsa ve cildiniz hassas değilse devam edin bence, benim başıma gelen bir istisna. Bir de malum mevsimden dolayı güneş kremi kullanmayı ihmal etmeyin ve güneşte fazla kalmayın.

Teşekkürler, 2 minik kahverengi leke kaldı ufak ben gibi. Kabuklar döküldükten, kırmızılıklar geçtikten sonra fark ettim. 3 ay oldu yaptıralı, krem kullanıyorum renkleri açıldı. Cemile Hanım'a 4-5 seans gittim ve bunun dışında bir problem yaşamadım. Çok belirgin olmayan ayva tüyeri için gitmiştim, yüz için epilasyon yaptırmayı düşünmüyorum artık. Cildim hassas olduğu için bir daha riske atmak istemiyorum. Eğer rahatsız edici tüyleriniz varsa ve cildiniz hassas değilse devam edin bence, benim başıma gelen bir istisna. Bir de malum mevsimden dolayı güneş kremi kullanmayı ihmal etmeyin ve güneşte fazla kalmayın.

Hangi kremi kullandiginizi ogrenebilir miyim acaba? Soyledikleriniz beni bayagi korkuttu. 2.5 aydir yuzum icin gidiyorumtoplamda 16 saat 30 dakika calisildi yuzume. Kirmiziliklardan sonra iz kalirsa yuzum lekeden gorunmez hale gelebilir. Diger hanimlari da paylasmaya davet:ediyorum. Bildiginiz bir sey varsa lutfen susmayin

Hangi kremi kullandiginizi ogrenebilir miyim acaba? Soyledikleriniz beni bayagi korkuttu. 2.5 aydir yuzum icin gidiyorumtoplamda 16 saat 30 dakika calisildi yuzume. Kirmiziliklardan sonra iz kalirsa yuzum lekeden gorunmez hale gelebilir. Diger hanimlari da paylasmaya davet:ediyorum. Bildiginiz bir sey varsa lutfen susmayin

Sizi tedirgin etmek istemem, benim cildim çok hassas, bunun büyük etkisi vardır. Daha önceden başka uzmanlarla epilasyon tecrübelerim oldu, epl. sonrası kırmızılık, sivilcelenmeler oluyordu ama ilk defa leke problemi yaşadım. Kullandığım leke açıcı kremin adı Expigment, kahverengi lekeler için, kırmızılıklara, yaralara falan sürülmüyor. Yüzünüze yoğun çalışılıyormuş, bana sorarsanız Haziran ayından itibaren daha kısa süreli seanslara gidin. Bence yazın 3-5 tüy için gidilmiyorsa yüze epilasyon yaptırılmamalı. İsterseniz dünyanın en iyi uzmanına gidin yine de "leke kalmayacak" garantisi verilemez. Benim tecrübelerim bunlar, umarım size yardımcı olabilmişimdir.

Sizi tedirgin etmek istemem, benim cildim çok hassas, bunun büyük etkisi vardır. Daha önceden başka uzmanlarla epilasyon tecrübelerim oldu, epl. sonrası kırmızılık, sivilcelenmeler oluyordu ama ilk defa leke problemi yaşadım. Kullandığım leke açıcı kremin adı Expigment, kahverengi lekeler için, kırmızılıklara, yaralara falan sürülmüyor. Yüzünüze yoğun çalışılıyormuş, bana sorarsanız Haziran ayından itibaren daha kısa süreli seanslara gidin. Bence yazın 3-5 tüy için gidilmiyorsa yüze epilasyon yaptırılmamalı. İsterseniz dünyanın en iyi uzmanına gidin yine de "leke kalmayacak" garantisi verilemez. Benim tecrübelerim bunlar, umarım size yardımcı olabilmişimdir.

cildim hassas değildir ama neye reaksiyon vereceği de belli olmaz. ortaokuldayken bir kere bir seanslığına gitmiştim iğneliye, sonra 2-3 ay kırmızı-kahve iz kalmıştı. sonra zamanla kendiliğinden hafifleyip tamamen geçmişti. kızarma ve sivilcelenme bende de oluyor maalesef. kırmızılıklar geçince olumsuz bir tablo ile karşılaşmaktan korkuyorum. cemile hanım epilasyona normal reaksiyon verdiğimi, iyileşme sürecimin de normal seyrettiğini söyledi ama bence henüz bir yorum yapmak için çok erken.

expigment'i günde kaç kere sürüyorsunuz? yüzünüzü soymuyor mu? cildiniz hassasmış üstelik, hemen tahriş edip soyması lazım.

cemile hanım güneşten korunduğum sürece haziran'ın sonuna kadar iğenli epilasyon yapılmasında bir sakınca olmadığını söyledi ama ben haziranın 12'si gibi bırakmak zorundayım. daha sonra da dediğiniz gibi 3-5 tüy toplatmaya gideceğim.

Back