İğneli Epilasyon Cemile ural'a iğneli lazere giden var mı?

Lekeler nokta kadar olduğu için tahriş olmadı, büyük bir alana sürseydim olurdu büyük ihtimalle. Akşamları sürüyorum. Sizde kahverengi leke olsaydı şimdiye kadar gözükürdü zaten çünkü yanık lekesi epilasyon yapıldığı anda oluşuyor. Epilasyon yaptırıp sorun yaşamayan bir sürü müşterisi var Cemile Hanım'ın. Dediğim gibi benim yaşadığım bir istisna, çok çok ufak bir ihtimal yani. Cildiniz de hassas değilse içiniz rahat olsun, o kırmızılıklar geçiyor zaten. Önemli olan tüylerinizden kalıcı olarak kurtulmanız.

çok teşekkür ederim, sıkılmadan yanıtladınız sorularımı.

Merhaba, ben de iğneli epilasyon yapan güvenilir bir yer arıyorum. Cemile Hanım'ın numarasını bana özelden atabilir misiniz?

merhaba ben uzun zamandır Cemile Hanım'ın telefon numarası ve adresine ulaşmaya çalışıyorum ama bir türlü bulamadım. Yardıma ihtiyacım var. Bu konuda yardımcı olursanız çok çok memnun olucam. Şimdiden çok teşekkürler :)

senin adına sevindim.yüzünde kabuklanma oluyormu kaç günde dökülüyo.bide kabuklar düştükten sonra pürüzsüz bir ten rengi mi oluyo yoksa kızarıklıklar oluyor bir süre sonramı geçiyor

Cemile Hanım'ın numarasını ve nerde çalıştığını söyleyebilir misiniz acaba? Bu konuda yardıma ihtiyacım var da.. Şimdiden teşekkürler :)

İlk kez bir uzman, burada yer alan olumsuz yorumlara açık yüreklilikle cevap vermiştir.
Cevabı ve bilgilendirmesi için teşekkür ederiz.

Kadınlar Kulübü

merhaba ben de bugün cemile hanıma gideceğim yüziçin.. ilk seans 2 saat olacak kısmetse.. 14 saat bana da çok geldi ilk etapta ama lazer yüzünden olduğunu duyunca içim biraz ferahladı.. benim bıyık ve sakalda bir kaç tüy dışında hiç dokunulmadı yzüme.. inşallah kısa sürede biter zira o kadar zamanım ve param yokbu iş için (

ben de bugün yize başlayacağım ama 2,5 ayda 16buuk saat bana çok aşırı geldi doğrusu... ben bu kadar yaptıramam mümkün değil hm para hem acı hem o yol.. off hormonal bür durum varmı acaba yoksa yüz hep böyle uzun mu sürüyor ( çok moralim bozuldu şuan

cemile hanımın adres ve numarasını bir da fiyatını öğrenebilir miim acaba

cemile hanımın numarasını adresini iletişim bilgilerini bende istiyorum lütfen buradan olmuyor sanırım özelden bilenler mesaj atarsa çok sevinirim teşekkürler şimdiden :)

Merhaba arkadaşlar,

Bende yüzüme 2 saat kadar işlem yaptırdım. Sormak istediğiniz soru varsa cevaplayabilirim..

dakikası 1 TL
Evinde hizmet veriyor, bir odasını ayırmış

çok teşekkür ederim numara için özelden atamadım
yüzünüze yaptırdınız peki tekrar ne zaman gideceksiniz belli aralıklar mı kaç seansta biteceğini söyleyebiliyor mu cemile hanım. hiç tecrübem yok bu konuda sadece araştırdım ama güvenilir mi nasıl olur maddi açıdan da düşünüyorum param boşa gitmesin çünkü öğrenciyim yani

ben ilk defa gittim
kaç seansta biteceğini söylemedi
ilk seansım 110 dk sürdü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…