- Konu Sahibi hoscakal.cocuklugum
-
cnm bende o kadar aksilik çıktıki misafirlik rahatsızlık konuyu açtm bir türlü kendiim başlıyamadm. ben çemenotu tozunu bir tatlı kaşığı pekmezle karıştırıp sabah akşam birer kaşık ağzıma alıyorum direk çiğnemeden yutuyrum iniyor zaten üstnede bi bzrdzk su ama genelde boğazda antibiyotik içmişsin gbi acımsı tat bırkıo bi kaşıkta pekmez atıorum oh mis
yarın 3. gnüm olucak sanki hafif hafif dolgunluk var
Kızlar gözümü kararttım aldım bugün çemenotunu toz halinde... Kokarsa koksun artık ne yapiyim şerbetçi otlu kremim bile işe yaramadıson çarem çemen artık yapıcak bişi yok... Bu geceden itibaren başlıyorum uygulamaya rezene yağıyla birlikte ... Yabancı sitelerde falan da çemenin göğüs büyütme konusunda en etkili bitkilerin başında geldiği yazıyor rezene de üst sıralarda... Umarım yazılanlar doğrudur da ben de faydasını görür ve paylaşırım burada...
Merhaba hanımlar, bende denemeye karar verdim bu çemenotunu 5 akşamdır yemekten sonra yarım tatlı kaşığı çmenotu tozuyla üzüm pekmezini karıştırıp içiyorum tadı berbaattt :S tadı geçsin diye de bir bardak meyve suyu içiyorum. Çok inanmayarak başladım ama sanki bir ağırlık bir sertlik olmaya başladı gibi geliyor bana. İşlemi yaptıktan sonra da duş alıp anti-aging etkili krem sürüyorum göğüslerime ve sütyen takmadan yatıyorum. Eğer gözle görünür bir etkisi olursa tekrar paylaşırım sizlerle. Sağlıkla kalın. :)
ya kizlar uzun zaman bu konuya kimse yazmadi ama ben yinede sansimi deniyerek size bisey sorcam....
bende cemen tohumunu aldim ve kndisini ögütüp zeytinyagiyla karistirip sürcektim daha dogrusu sürdümde ama mutfaktaki ögütme makinasi o tas gibi olan cemen tohumunu ögütmedi
öyle tohumunu karistirip yagiyla sürmeye calistim tabiki hep tohumlar düstü yinede streccleyip atlet ile hirka pijamanin üstüne giyinip yattim kalktigimda tabiki strecc bel inmisti taslarda yani tohumlarda hirkamla atlet arasindaydi
yani uygulama bosa gitti simdi okudum siz tozunu almissiniz ben tohumunu bunu ne sekilde ögütebilirimki bi fikriniz varmi makina ögütmedive tadina baktim tadi iyi öyle yutulunca cigniyemiyorsun zaten bildigin tas bi akil verin neolur ben illede sürerek kullanmak istiyorum toz haline neyle getirebilirim ?
cnm ben toz halini çörekotu yağıyla karıştırıp sürmeyi bikaç kez denemiştim çünkü tarifi öyleydi ama çok zor oluyor her yerine yapışıp kalıyor temizlemesi de çok sorun, bi daha da yapmadım kaldı öyle. onun için öğütücem diye fazla zorlama kendini derim, eğer kullanabilen sonuç alabilen varsa bilemem tabi.
Toz halini almadim bn iste... Ögutemedimde ben denemek istiyorum az tutmadi zaten mutlaka kullanicam da ögutebilseydim bu sekilde surulmuyor bile
çemenin iğrenç kokusunu bastırmak için bal katabilirsiniz ben öyle içiyorum tadı güzel bile gelmeye başladı diyebilirim ama odaya yayılıyo o çok kötü((
evet dediğin gibi çemen çabuk etki gösteriyo galiba
Merhabalar çemenotu tozunu ben de kullandım fakat ölçüde yanılmışsın canım, bardağın 4te 1ine bitkisel yağ, 4te 3üne tozu dökmelisin. Bir kaç hafta sonra istediğim göğüslere kavuştum. Teşekkürler...
bu başka bi siteden alıntı. bide anladığım kadarıyla kimse çemeni uzun süre kullanmak istemiyo kokusundan dolayı. ben en az 1-2 ay kullanmayı düşünüyorum. 2 hafta kullanıp 1 hafta ara vererek kullansam daha mı mantıklı olur acaba? ayyy yarın gideyimde alayım bari artık çörekotunu çektirip çemenle karıştırıp pekmezle içmeyi düşünüyorum. kokuya dayanabilirsem masaj olayınıda yaparım. vücutta biraz şişme yapması bende problem olmaz zaten kilo almam lazım.
cevabı kendin vermişin canım:)) çemeni bizim yaptığımız gibi sür, ısırgan çayını da iç. ikisini birden yapabilirsin çok daha iyi olur. ısırgan çayını abartma ama bence günde en fazla 2 tane iç.
merhaba kızlar ben yeniyim üeliğim yni kabul edildi çemen otu vs diye nette gezerkenburayı açtım tesadüfen sonra okudum yazdıklarınızı ahh ah dedim anı benama ben daha öce denemiştim çemen otuyla birlikte birkaç otu daha.suna dumankayanın yazdıkları ve yaptığım diğer araştırmaların birleşimiydi bu.
kaynatıp içerek kullandım ben etkisini de bayaaa baya gördüm ama bi sorun vardi tüm vücut olarak şiştim.özel günlerin öncesi gibi oldu yani.hatta dahaşiş sonra da bıraktım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?