• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Çemenotu Tozu Kullananların Yeri :)

evet gerçekten d en çok işe yrayan çemen otu.ben birkaç otun karışımını demleyip içmiştim daha önce dört gün kadar ve en az bir bedenbüyümüştü.o otların içinde en etkili olan da çemen otu tohumuydu o yüzden onu tek başına kullanınca da çok işe yarıyor.ve onu tohum şeklinde istiyorsanız çemen otu tohumu, toz şeklinde istiyorsanız içmek ya da macunibi kullanmak iç o zaman da çemn otu tohumu tozu diye isteyebilirsiniz öğütülmüş hali diye de isteyebilrsiniz.
:61:

slam kızlar herkese kolay gelsin eğer kızmazsanız bişey sorucam
konuyu baştan sona okudum fakat tam çözemedim neyi nasıl kullanacağımı acaba rica etsem benim için ayrıntılı bi şekilde yazarmısınız sakın kolaya kaçtığımı düşünmeyi kafam karıştı ya
şimdi süriyimmi nasıl süriyim içiyimmi nasıl içiyim ve tohummu kullanıyım tozunumu
şimdiden teşekkür ederim herkese iyi geceler

cnm bende o kadar aksilik çıktıki misafirlik rahatsızlık konuyu açtm bir türlü kendiim başlıyamadm. ben çemenotu tozunu bir tatlı kaşığı pekmezle karıştırıp sabah akşam birer kaşık ağzıma alıyorum direk çiğnemeden yutuyrum iniyor zaten üstnede bi bzrdzk su ama genelde boğazda antibiyotik içmişsin gbi acımsı tat bırkıo bi kaşıkta pekmez atıorum oh mis :52:
yarın 3. gnüm olucak sanki hafif hafif dolgunluk var :21:

selam kızlar bnde konuyu başından beri takip ediorum.1 aydır bontavi kullanıorum işe yaramadı ama daha bi kutum daha var.şimdi o kutuyla birlikte çemen tozunada başladım.hem bontaviyi içiorum, hem çemeni göğüslerime sürüorum yağla hemde çementozunu yiyorum.ilk defa demin demin yedim yoğurtla ve iğğğğğrennnnçççtiiiii sakın denemeyin!....ama yarın çemeni nasıl yicm bilmiorum...pes etmek yok

kızlaaar neredesiniz çemenciler:1:
niyi terkettiniz konuyuuu kızlar? çemen kötü kokuyo diye mi yoksa sonuç vermedi diye mi?
şu sıralar forumda hayıt moda ama ben yinede içimde kalmasın die çemeni denicem önce ...
tozumu aldım bugün ve saf zeytin yağı ile karıştırdım.bir hafta bekleyecek şimdi sonra masaja başlıyorum.:66:

tatlm merhaba:79:
hayıtçılar hayıt tohumunu ezerek kullanıyorlar direkt hap gibi içince faydası olmuyor diye buda aynı şekilde kullanılabilir bence.. ya ezerek yutacaksın yada zeytin yağı ile karıştırıp masaj yapacaksın...
ama bence en iiyisi masaj ...

mrb arkadaşlar ben yeni katıldım aranıza ve size sorularım olacak içinizde emzirmeden dolayı sarkma yaşayan ve bu sebepten dolgunlaşması için çemen kullanan varmı genelde okuduğum yorumlar ufak göğüsleri büyütmek için yapılmış ben dolgunlaşması için kullanacağım büyüklüğü normal ve lütfen benimle aynı dertten müzdarip arkadaşlarım varsa yorumlarınızı bekliyorum ve bu arada ben bugün başladım çemen kullanmaya pekmez ile karıştırıp yedim sabah akşam birde masaj yapmayı düşünüyorum ama bir sorun var sanırım çünkü ben akşam üzeri ishal vakasıyla karşılaştım netten araştırdım çemenin yan etkilerinde ishal görülürmüş sorum şuki sürekli devam ediyormu kullananlar lütfen söyleyin:2:

Merhaba hanımlar, bende denemeye karar verdim bu çemenotunu 5 akşamdır yemekten sonra yarım tatlı kaşığı çmenotu tozuyla üzüm pekmezini karıştırıp içiyorum tadı berbaattt :S tadı geçsin diye de bir bardak meyve suyu içiyorum. Çok inanmayarak başladım ama sanki bir ağırlık bir sertlik olmaya başladı gibi geliyor bana. İşlemi yaptıktan sonra da duş alıp anti-aging etkili krem sürüyorum göğüslerime ve sütyen takmadan yatıyorum. Eğer gözle görünür bir etkisi olursa tekrar paylaşırım sizlerle. Sağlıkla kalın. :)

ben birkaç yöntem deniyorum, bunlardan biri de activia yoğurdun içine çemen unundan bir tatlı kaşığı koyup yemek. uygulayalı bir hafta oluyor sanırım. daha önce masaj yapmaya çalıştım çünkü çemen kesinlikle çok etkili ama kokusu dayanılır gibi değil. böyle de terim kokuyo ama duş jeli deodorant parfüm derken bi şekilde çözüyorum olayı. bendeki gelişme şu, adet öncesi göğsüm baya dolgunlaşmıştı, adetim bitti dolgunluk çok büyük oranda kaldı hatta aynı bile diyebilirim. normalde hemen sönerdi. ama yalnızca bunu yapmıyorum. telkin dinliyorum, maden suyu içiyorum, herhangi bir kremle masaj yapıyorum ( kremi de bugünden itibaren şerbetçi otuyla karıştırıp yapıcam artık)
10 günde değişim var ama bişiler söylemek için çok erken.

ben birkaç yöntem deniyorum, bunlardan biri de activia yoğurdun içine çemen unundan bir tatlı kaşığı koyup yemek. uygulayalı bir hafta oluyor sanırım. daha önce masaj yapmaya çalıştım çünkü çemen kesinlikle çok etkili ama kokusu dayanılır gibi değil. böyle de terim kokuyo ama duş jeli deodorant parfüm derken bi şekilde çözüyorum olayı. bendeki gelişme şu, adet öncesi göğsüm baya dolgunlaşmıştı, adetim bitti dolgunluk çok büyük oranda kaldı hatta aynı bile diyebilirim. normalde hemen sönerdi. ama yalnızca bunu yapmıyorum. telkin dinliyorum, maden suyu içiyorum, herhangi bir kremle masaj yapıyorum ( kremi de bugünden itibaren şerbetçi otuyla karıştırıp yapıcam artık)
10 günde değişim var ama bişiler söylemek için çok erken.

çemen ne kadar sürede kullanımda kalıcı olur acaba onu merak ediyorum ona göre bende başlamayı düşünüyorum , james duke un yazılarını falan okudum , adam meme kanseriyle ilgili pek çok çalışma yapmış o yuzden çemen tohumunu kullanmak en sağlıklısı . daha önce uzun süre kullanıp kalıcı sonuç alan varsa yazsın lütfen :16:

işte malesef kokusundan dolayı kimse uzun süre kullanmıyor çemeni, benim gördüğüm bu. ben de şu an bir iş için otelde kalıyorum 15 gün boyunca burdayım, dolayısıyla çemene ve maden suyuna ara vermek zorunda kaldım. Daha doğrusu hepsine:( Telkini de çok fazla dinleyemiyorum. çok büyük otel otel, her türlü içki alkol var ama maden suyu yok bu da enteresan bir durum:S

işte malesef kokusundan dolayı kimse uzun süre kullanmıyor çemeni, benim gördüğüm bu. ben de şu an bir iş için otelde kalıyorum 15 gün boyunca burdayım, dolayısıyla çemene ve maden suyuna ara vermek zorunda kaldım. Daha doğrusu hepsine:( Telkini de çok fazla dinleyemiyorum. çok büyük otel otel, her türlü içki alkol var ama maden suyu yok bu da enteresan bir durum:S

bende onu düşünüyorum yazın çemeni nasıl kullanabilirim diye içsem terlerim pis pis kokar, o zaman en mantıklısı sürmek gibi sonra spray falan hallederiz. heralde onlar su niyetine içiyolar alkolu o yuzden normal insanlar ne içer düşünememişler :1:

Kızlar gözümü kararttım aldım bugün çemenotunu toz halinde... Kokarsa koksun artık ne yapiyim şerbetçi otlu kremim bile işe yaramadı :( son çarem çemen artık yapıcak bişi yok... Bu geceden itibaren başlıyorum uygulamaya rezene yağıyla birlikte ... Yabancı sitelerde falan da çemenin göğüs büyütme konusunda en etkili bitkilerin başında geldiği yazıyor rezene de üst sıralarda... Umarım yazılanlar doğrudur da ben de faydasını görür ve paylaşırım burada...

Kızlar gözümü kararttım aldım bugün çemenotunu toz halinde... Kokarsa koksun artık ne yapiyim şerbetçi otlu kremim bile işe yaramadı :( son çarem çemen artık yapıcak bişi yok... Bu geceden itibaren başlıyorum uygulamaya rezene yağıyla birlikte ... Yabancı sitelerde falan da çemenin göğüs büyütme konusunda en etkili bitkilerin başında geldiği yazıyor rezene de üst sıralarda... Umarım yazılanlar doğrudur da ben de faydasını görür ve paylaşırım burada...

bende tatile gireyim aynen senin gibi ter mer demeyip alcam , inşallah işe yarar sonunda benim gibi gözünü karartan biri daha çıktı :1: bende çemen otunu kullancam ve rezene çayı içicem . daha once de yazdım zaten Dr. duke bunları öneriyor dediğin gibi :21:

çemenotunun tozuyla ilk uygulamamı yaptım kızlar... kokuyla ilgili büyük bi problem yok şimdilik sabaha kadar bekleyince nolur bilemem tabi... Evet koku var ama çemene ait değil ben rezene yağıyla yaptım ve rezenenin kokusu inanılmaz baskın burnuma burnuma kokuyo şuan... Sonucu iyi olur inşallah...

Ben bunu mercimek köftenin, kısırın içine katıyorum. Bir dolgunluk farketmiştim. Meğer bundanmış. Yalnız tohumlar çok sert. Kahve değirmeninin en sıkı ayarında çekiyorum. Un gibi oluyor.

Back