- Konu Sahibi hoscakal.cocuklugum
-
ben birkaç yöntem deniyorum, bunlardan biri de activia yoğurdun içine çemen unundan bir tatlı kaşığı koyup yemek. uygulayalı bir hafta oluyor sanırım. daha önce masaj yapmaya çalıştım çünkü çemen kesinlikle çok etkili ama kokusu dayanılır gibi değil. böyle de terim kokuyo ama duş jeli deodorant parfüm derken bi şekilde çözüyorum olayı. bendeki gelişme şu, adet öncesi göğsüm baya dolgunlaşmıştı, adetim bitti dolgunluk çok büyük oranda kaldı hatta aynı bile diyebilirim. normalde hemen sönerdi. ama yalnızca bunu yapmıyorum. telkin dinliyorum, maden suyu içiyorum, herhangi bir kremle masaj yapıyorum ( kremi de bugünden itibaren şerbetçi otuyla karıştırıp yapıcam artık)
10 günde değişim var ama bişiler söylemek için çok erken.
işte malesef kokusundan dolayı kimse uzun süre kullanmıyor çemeni, benim gördüğüm bu. ben de şu an bir iş için otelde kalıyorum 15 gün boyunca burdayım, dolayısıyla çemene ve maden suyuna ara vermek zorunda kaldım. Daha doğrusu hepsineTelkini de çok fazla dinleyemiyorum. çok büyük otel otel, her türlü içki alkol var ama maden suyu yok bu da enteresan bir durum:S
Kızlar gözümü kararttım aldım bugün çemenotunu toz halinde... Kokarsa koksun artık ne yapiyim şerbetçi otlu kremim bile işe yaramadıson çarem çemen artık yapıcak bişi yok... Bu geceden itibaren başlıyorum uygulamaya rezene yağıyla birlikte ... Yabancı sitelerde falan da çemenin göğüs büyütme konusunda en etkili bitkilerin başında geldiği yazıyor rezene de üst sıralarda... Umarım yazılanlar doğrudur da ben de faydasını görür ve paylaşırım burada...
bende tatile gireyim aynen senin gibi ter mer demeyip alcam , inşallah işe yarar sonunda benim gibi gözünü karartan biri daha çıktıbende çemen otunu kullancam ve rezene çayı içicem . daha once de yazdım zaten Dr. duke bunları öneriyor dediğin gibi
Canım doktora Gittim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?