Çemçük :D

elalemneder

Üye
Kayıtlı Üye
12 Mart 2015
26
4
32
Merhaba sayın kk üyeleri
Dert midir bilinmez ama içimde tutamıyorum artık ben. Çalıştığım iş yerinde tahammülümün sınırlarını zorlayan vatandaşlar var ne yazık ki!!
Ben bir türlü anlam veremiyorum . Şimdi benden büyük bir abla var hala kendisine saygısızlık etmemek adına abla diyorum ama ben adını buradan bayan çemçük koydum. İstediğiniz eleştiriyi yapabilirsiniz. Çünkü kendisi çemçük yani :) bir konuşma şekli var Allah sizi inandırsın böyle ağzını gere gere bildiğiniz şey gibi konuşuyor tövbe yarabbim gülesim falan geliyor yanında. Kendini o kadar beğenmiş ki bir laf söylesem kendiyle alakası bile olmayan hemen kendi üzerine çekiyor. Yani bu sırf benim söylediğim bir şeyle alakalı da değil. kim ne derse desin sanki herkes onu konuşuyormuş gibi davranıyor.Örnek veriyorum ; patronlarımızdan biri yeni gelen birine laf söylediğinde hemen yok aslında o sana değil de bana dedi bana direk diyemedi diyor. tabi bu en küçük örnek. Önce başka bir pozisyondaydı sonra yükseldi fakat öyle aman aman bir pozisyonda değil ama bayağı bir zaman sonra 8 yıl gibi bir zamandan bahsediyorum. Şimdi bir havalar bir artistlikler mümkün değil kelimelerle anlatamam ben ondaki havayı uçuşta mübarek ve çok laf taşıyor. bir gurupları var ben ve 2 arkadaşım daha katılmıyoruz onlara mümkün olduğu kadar uzak duruyoruz. o kadar seviyesizler ki birbirlerinin yüzlerine gülüp arkalarından atıyorlar ve biz ne kadar konuşmasak da gelip bu çemçük bizimle dedikodu yapmaya çalışıyor, arada bize küsüp tavır alıp kendi kendine sonra tekrar konuşuyor ben anlayamadım bu kadını. Bir de evli bir çocuk annesi, hayatımda görmediğim hareketler gördüm kendisinden. acayip biri şimdi bu tarz insanlarla muhattap olmamam gerektiğini biliyorum. ama artık bu kadının kimsenin kendisiyle ilgilenmediğini hareketlerinin çok yapmacık olduğunu anlaması lazım diye düşünüyorum.paylaşmak istedim sadece hani bu tarz insanlar karşısında sizler ne yapıyorsunuz.? Buna benzer daha kaç insan var çalıştığım şirkette hepsi ayrı komedi.

Zaten ne olduklarını çözmüşsünüz,uzak durun işinize bakın..Bunu neden dert ediyorsunuz ki...Ayrıca allahın yarattığı kuluna çemçük demeyeydiniz iyiydi..Bizde çenesi uzuna çemçik derlerde sanırım sizde ondan bu tabiri kullandınız...

Sizde şu an onunla aynı şeyi yapıyorsunuz. Bana o yükseldiği için çekemiyormuşsunuz gibi geldi nedense.
çekememekle alakası yok benim bulunduğum yerden indi zaten bunun onun yükselmesiyle alakası da yok ben de isterim herkes yükselsin daha iyi yerlere gelsin diye ama sonradan görme gibi davranıpda kendini küçük düşürmenin bir manası yok.

Neden anlaşamadığınız insanla görüşüyorsunuz ki.Tavırlarını beğenmiyorsan konuşma.Sanki sen arkadaşlarınla onun dedikodusunu yapmıyorsun..Yapmıyor musun?

çemçük ne demek? anlamı ne yani? sırf başlıkta görüp o neymişki diye okudum ama bi sonuca varamadım. olayda, her kadın bol iş az yerde olan şey: gruplaşma. bu lisede de böyleydi üniversitede de iş hayatındada. o kadınada sorsak sizin hakkınızda bunları söyler. iki tarafta haksız iki tarafta haklı gereksiz bir durum.

Bizler ne yapıyoruz biliyor musun?Senin gibi cirkin üsluplu insanlara lakaplar takan insanlardan uzak duruyoruz.Sormussun ya sizler ne yapıyorsunuz diye.

Sizde şu an onunla aynı şeyi yapıyorsunuz. Bana o yükseldiği için çekemiyormuşsunuz gibi geldi nedense.

2 sayfada sadece bu mesaja cevap vermeniz bile çekemediğinizin kanıtı...
İş yerinde de bu kadar kolay yem olmuyorsunuzdur umarım

Kafana göre konu silemezsin bu bir ceza sebebi hemen sikayet ediyorum arkadaslar k.i.b lerseniz sevinirim.konu acmadan önce bir düsün lütfen böyle hakaret icerikli konusmalar yapmazsan böyle tepki görmezsin konunu da silmek zorunda kalmazsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…