Istanbulda 300-400e ozel yurt cok zor en az 700den asagi bulunmaz.Bu kalacak yer isi sorun malesef buyuk sehirlerde.Ben devletin genel yurtlarini tavsiye etmiyorum.6-8 kisilik tikis tikis odalarda kalmak cok zor olur diye dusunuyorum.Devletin yuksek ucretli diye tabir edilen yurtlari var ozelden farki olmayan ve cok uygun fiyatlarda ama o da torpil istiyor.Cemaat ev ve yurtlarina gelince ilk sene cevre edinmen acisindan en mantikli yerler aslinda ama orada da tahammul sinirini zorlayacak seyler olmasi cok mumkun.Genelde giris cikis saatleri cok erken olur hava kararinca yurtta olursun.Bence bu secim senin kisiligine ve isteklerine bagli yani cok gezerim tozarim havalarinda degilsen cemaar daha uygun olur ilk sene icin sonrasinda kendine bir rota cizersin zaten.Ama daha ozgurluk duskunu kimse bana karismasin kalabalik odalarda da kalirim dersen devlet yurdu.Karar senin.Varsa bir arkadasin danis konus o ne yapacak sor tanidik her zaman iyi olur yeni bir sehirde.
Ben de öyle düşünüyorum da bilemiyorum yine de :26: şu devletin yarı özeli kafama yattı da torpil gerekiomuş demek kii :26: