- 14 Ağustos 2009
- 53.296
- 42.833
- 898
- Konu Sahibi ArmutTatlisi
-
Allahım korusun inşallah ama benim kızımın başına böyle birşey gelse yemin ediyorum öldürürüm o çocuğu ben.Hiç acımadan, hiç tereddüt etmeden hemde. Benim kızımın küçük yaşına rağen makyaj yapması, çeşit çeşit giyinmesi, gece gezmelerine gitmesi hiç ama hiç kimseyi ilgilendirmez. Ki bu yüzden öldürülmesi de asla katil için hafifletici birşey olamaz.
Er yada geç muhakkak canına kıyardım yavrumun katilinin.
Açık elbise derken bikini falanmı giyip dışarı çıkıyormuş!
Erkek arkadaşı ile dışarı çıkmış nasıl bunu bukadar banelleştiriyosunuz ki
İlginç ya böylede düşünen insanlar varmış..
Kesinlikle katılıyorum canım...
Münevver'in kardeşi birçok TV kanalına Cem'i tanıyorum demişti.Yani ailesi de Cem'i biliyordu.Kim bilebilirdi ki Cem'in Münevver'i öldürebileceğini.Hatta Cem'in ailesi bile bilemezdi.Belki Cem bile....
Sebep kıskançlıkmış.Ne olursa olsun bir canı almaya neden midir bu??
Ayrıca ailesi de bunca aydır biliyordu yerini,yurdunu.Hep şaşırttılar bizleri,polisi...Cem ile birlikte onlarında yargılanması lazım.Çünkü kırmızı bülten ile aranan birine yardım ettiler...
Münevver ilk defa bugün rahat olacak mezarında....
sanada katılıyorumm azracımmmm....
DedİĞİm gİbİ eĞer anlık İse nİye İŞkence yapıyorsun planlayıp aynı gÜn cİnayetten saatle Önce testere almaya gİdİyorsunnn....
Bence mÜnevver bunların bİr sırrını bİlİyordu ve susturdularrr
evinden burnunu bile çıkarmadığı söyleniyor, mağra adamına dönmüş zaten herşeyi netten medyadan takip ediyormuş
kk yı bile okumuş olabilir
CANIM BEN CEMIN ABLASI OLARAK KONUSUYORUM; tanistirim bastanRavzanurcum, güzel kardeşim, kararan Münevverin hayatıdır.Cem'e asla ve asla yazık olmadı, hatta bin beter olsun inşallah. Ayrıca Müvennerde az değilmiş demeni üzülerek okudum inanki.:çok üzgünüm:
:roflol::roflol:akannehir bizide kesermi acepevinden burnunu bile çıkarmadığı söyleniyor, mağra adamına dönmüş zaten herşeyi netten medyadan takip ediyormuş
kk yı bile okumuş olabilir
emniyet müdürünün işi katili yakalamak, kurbanı yargılamak değil bide kızlarına sahip çıksalarmış hey allahım ya ve burdada bu düşünce destekleniyor inanamıyorum
e böyle söyleyen bi emniyet müdürüyle ilgili insanın aklına başka şeyler gelmiyo değil hakkında söylenenlere inanmamak içten değil yani
CANIM BEN CEMIN ABLASI OLARAK KONUSUYORUM; tanistirim bastan
ben kesinlile ceme hak vermem aklimin ucundan bile gecemez..bunu normal bir insanda benim boyle dusunmicemi ANLAR.tamam cikar cikmaz yer yemez ama vicdani onun yakasini birakmaz guzelimyaa ben kac aylardir gece yatmadan dusunuyodumda cem bu kahirla olur zatenn..
ravzannurmusun ne karın ağrısısın gerizekalı karı münevver de azdeğilmiş de nedemek oluyo
senin gibi zavallı yobazlar işte türkiyeyi bu hale soktu
canim gebersin tabikii. ayrica kardesiyim dedimyaa arkadas beni oyle lanse etti buraya o yuzden yazdimm ..allah korusun oyle ben ona nazaran yazmistim .gebersin, çürüsün kalsın bi tanhada
Ayrıca ben Cemin ablasıyım filan, hoş değil dalga geçmen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?