Cem Garipoğlu Yakalandı...!!!!!!!!

evinden burnunu bile çıkarmadığı söyleniyor, mağra adamına dönmüş zaten herşeyi netten medyadan takip ediyormuş
kk yı bile okumuş olabilir

16 yaşında makyaj yapmaya başladım. demekki başıma bir şey gelse haketmiş denecekti. vah ki vah....

herşey danışıklı dövüş, buradan gitmedi tabiki o gece yakalandı dedikleri gibi,
zaman istedi aile emniyetten, habercileri de yanıltmak için yurt dışı masalı uydurdular
cinayete kılıf bulacaklar ya sus payı da 700bin dolar verildi e şimdi yaşıda 18 gelmeden
bahaneside hazır daha ne olsun..

emniyet müdürünün işi katili yakalamak, kurbanı yargılamak değil bide kızlarına sahip çıksalarmış hey allahım ya ve burdada bu düşünce destekleniyor inanamıyorum
e böyle söyleyen bi emniyet müdürüyle ilgili insanın aklına başka şeyler gelmiyo değil hakkında söylenenlere inanmamak içten değil yani

Herkesi okuyamadım ama bu arkadaşlara katılıyorum

Ravzanurcum, güzel kardeşim, kararan Münevverin hayatıdır.Cem'e asla ve asla yazık olmadı, hatta bin beter olsun inşallah. Ayrıca Müvennerde az değilmiş demeni üzülerek okudum inanki.:çok üzgünüm:
CANIM BEN CEMIN ABLASI OLARAK KONUSUYORUM; tanistirim bastan
ben kesinlile ceme hak vermem aklimin ucundan bile gecemez..bunu normal bir insanda benim boyle dusunmicemi ANLAR.tamam cikar cikmaz yer yemez ama vicdani onun yakasini birakmaz guzelimyaa ben kac aylardir gece yatmadan dusunuyodumda cem bu kahirla olur zatenn..

saçlarını kestirmişte sakallarını unutmuş pislik
saç traşı gayet iyi
babasına üzülmüşmüş vahhh vaaahhh
kızın canına kıyarken üzülmedin hiç
çok pis küfür edesim var susayım en iyisi
gebersin köpek

çok da bu konuda birbirimizin düşüncelerini tartışmayalım bence..aklın yolu bir..
konuya odaklanalım daha heyecanlı

allahtan emniyet müdürü değişti canım
ay habire konuşup duruyoz başımıza bişey gelmesin kızlar ya
akannehir

gebersin, çürüsün kalsın bi tanhada

Ayrıca ben Cemin ablasıyım filan, hoş değil dalga geçmen.

cocuk demeyın arkadaslar kazık kadar herif
sakal var sadece ellerı bakımlıymıs
sac trası duzgunmus
ayrıca kılo almıs
ıyı beslenmş anlayacagınız

Allah belasını en ağırından versin su sartlarda dıybilecegımız bırsey yok
malesef adaletede cok guvenıyorum diyemeyecegım

ınanın ben resimlerine ve görüntüsüne bakınca korktum,ürktüm....

Aylardır Bahçelievler'de karanlık,ışık almayan bir yerde tutuluyormuş....Ailesi teslim etmiş.Ailesi peki kim???

Annesi yurtdışında,babası hapiste...Geriye aylardır ben Cem ile irtibat kurmuyorum diyen amcası kalıyor....

"keşke ben ölseydim" demiş bunu verip duruyolar ne bekliyolar ki "vah garip" dememizi mi, peeh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…