- Konu Sahibi ArmutTatlisi
-
babası cem e duygusal notlar yazıp yollamış
ya arkadaşlar bu anlaşmalı bi teslim
şimdide ruhsal durumu bozuk diyolar, cezai ehliyeti yok denip bırakılmaz inşallah
Allahım korusun inşallah ama benim kızımın başına böyle birşey gelse yemin ediyorum öldürürüm o çocuğu ben.Hiç acımadan, hiç tereddüt etmeden hemde. Benim kızımın küçük yaşına rağen makyaj yapması, çeşit çeşit giyinmesi, gece gezmelerine gitmesi hiç ama hiç kimseyi ilgilendirmez. Ki bu yüzden öldürülmesi de asla katil için hafifletici birşey olamaz.
Er yada geç muhakkak canına kıyardım yavrumun katilinin.
Açık elbise derken bikini falanmı giyip dışarı çıkıyormuş!
Erkek arkadaşı ile dışarı çıkmış nasıl bunu bukadar banelleştiriyosunuz ki
İlginç ya böylede düşünen insanlar varmış..
Birde bu durum var ama medyanın takip ettiği bir cinayetti bu
Öyle kolay kurtulamaz bence...
18 yaşın altındaymış..Cezasını hafifletmek için falan birşeyler yapabilirler ama
Sanmıyorumki az bir ceza ile kurtulsun..
birde geri kalan aileyi düşünün
bundan sonra ki hayatlarında acaba hiç içlerinden gelerek gülebilip eğnecekler mi
yada yıllar sonra da olsa sokakta tanınacaklar
isim soy isim belli bi hastanede sırada bile bekleyemezler
herkesin bakışı yorumu olcaktr
ve hayatları boyunca unutamıcakları bir
KIYAMET YARASI oldu onlara
bebek benim yegenimm ...hee cemmm benim kardesim ayrica tövbe yarabbimm ben ne dedimkiiyanlış hatırlamıyorsam o sizdiniz. cemi yine korumuştunuz. bir topikte daha.
sanırım bir tanışıklık var. belli ediyorsunuz kendinizi. bu mesaja diyecek birşeyim yok.
ha bu arada avatarda bir bebek resmi var.sizin galiba....
o yüzden fazla büyük konuşmayın tamam mı..
zenginliğe kaptırdı ya. parçalanarak ölmeyi hakketti gencecik kız. selam söyleyin garipoğlu ailesine. bir iletişiminiz var bence.....
bebek benim yegenimm ...hee cemmm benim kardesim ayrica tövbe yarabbimm ben ne dedimkii
BENIM DEDIGIM IKI GENCIN HAYATI KARARDI BU YANI SIZ NEYI SAVUNUYOSUNUZ KARARMADI MI HAYTTLARII :HEE BU ARADA BEN BASKA TOPIKTE CEM ILE ILGILI HICBIRSEY YAZMADIM HAFIZANIZA BU KADAR GUVENMEYIN
ağzını öpemyanlış hatırlamıyorsam o sizdiniz. cemi yine korumuştunuz. bir topikte daha.
sanırım bir tanışıklık var. belli ediyorsunuz kendinizi. bu mesaja diyecek birşeyim yok.
ha bu arada avatarda bir bebek resmi var.sizin galiba....
o yüzden fazla büyük konuşmayın tamam mı..
zenginliğe kaptırdı ya. parçalanarak ölmeyi hakketti gencecik kız. selam söyleyin garipoğlu ailesine. bir iletişiminiz var bence.....
bn karabulut ailesi için demiştimaman ne olacak sanki böylesi bu denli koruyarak saklıyorsa bazı şeyleri
onlarda yüz kızartıcak suç olsa ne olacak yine hiç umursamadan gezerler tozarlar
merak etme o zengin cemiyettekiler bile o aileye geçmiş olsun taziyesine giderler
para herşeyi yaptırır.
birde demiş ya yurtdışında değildim istanbulda gezdim diye..buna ne demeliakannehir
Ben o yüzden öldürüldü diye birseymi dedim?
Yada haketti felanmi dedim? Tabiki hayir...
Benim belirtmek istedigim ve cok sasirdigim...19-20 yaslarinda degil...
16 yasindaki bir cocugun tekrar söylüyorum cocugun ! bu kadar serbest birakilmasi...
Ya söyle bir düsünüyorumda ben 16 yasindayken daha sokakda
arkadaslarimla oyun oynuyordum...
Ha baska aileler 16 yasindaki cocuklarini eglencelere bilmem nelere
ve makyaj yapmalarina izin veriyorlarsa o onlarin rahatligi...banane...
Ben vermem...
Ceme gelince...tabiki bende sürüm sürüm sürünmesinden istiyorum...
Ömür boyu cikmasin yattigi yerde insallah...
bebek benim yegenimm ...hee cemmm benim kardesim ayrica tövbe yarabbimm ben ne dedimkii
BENIM DEDIGIM IKI GENCIN HAYATI KARARDI BU YANI SIZ NEYI SAVUNUYOSUNUZ KARARMADI MI HAYTTLARII :HEE BU ARADA BEN BASKA TOPIKTE CEM ILE ILGILI HICBIRSEY YAZMADIM HAFIZANIZA BU KADAR GUVENMEYIN
ağzını öpem
bn karabulut ailesi için demiştim
aam tabii aynı şey garipoğlu ailesi içinde geçerli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?