Cem Garipoğlu Yakalandı...!!!!!!!!

babası cem e duygusal notlar yazıp yollamış
ya arkadaşlar bu anlaşmalı bi teslim
şimdide ruhsal durumu bozuk diyolar, cezai ehliyeti yok denip bırakılmaz inşallah

Birde bu durum var ama medyanın takip ettiği bir cinayetti bu
Öyle kolay kurtulamaz bence...
18 yaşın altındaymış..Cezasını hafifletmek için falan birşeyler yapabilirler ama
Sanmıyorumki az bir ceza ile kurtulsun..

adamı polis bile almadı ya, cemin avukatı görürdü, anlaşma olduğu besbelli işte

Kızlar zaten 1 haftadır yazılıp söyleniyordu.Cem'in doğum günü yaklaşıyor,18'ine basacak diye;ama ailesi 18'ine basmadan teslim etmeyi düşünüyormuş.Çünkü hala çocukmuş!!!!! Nasıl bir çocuksa bu şaşıyorum yani....Yani ben şaşırmadım teslim edildiğine Cem'in...

çember daralıyor, çember daralıyor, yakalanma tarihi belli vs.. o sırada pazarlık ve ikna turları vardı işte bence

Son düzenleme:

Ben o yüzden öldürüldü diye birseymi dedim?
Yada haketti felanmi dedim? Tabiki hayir...

Benim belirtmek istedigim ve cok sasirdigim...19-20 yaslarinda degil...
16 yasindaki bir cocugun tekrar söylüyorum cocugun ! bu kadar serbest birakilmasi...
Ya söyle bir düsünüyorumda ben 16 yasindayken daha sokakda
arkadaslarimla oyun oynuyordum...

Ha baska aileler 16 yasindaki cocuklarini eglencelere bilmem nelere
ve makyaj yapmalarina izin veriyorlarsa o onlarin rahatligi...banane...
Ben vermem...

Ceme gelince...tabiki bende sürüm sürüm sürünmesinden istiyorum...
Ömür boyu cikmasin yattigi yerde insallah...

Teslim olmasa zaten yakalanacağı yoktu. Nihayet ki teslim oldu.
Şimdi bu kadar canice bir cinayeti işledikten sonra birde çocuk mahkemesinde yargılanacak nasıl bir çocuk zihniyetiyse bu. Temennim o ki inşallah müebbet yesin.

Ayrıca bütün her şey bir yana da benim bir tek aklıma, hayalime sığdıramadığım bir şey var Süreyya KARABULUT' un kaç aydır evladımı tek kişi öldürmüş olamaz ailesi de işin içinde diye bas bas bağırdıktan sonra Hayyam KARABULUT' tan kalkıpta 3 milyon euro isteyebilmesi neymiş efendim kan parasııııı.
Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu hiç anlamış değilim hiç. Bu nasıl bir acıdır!!!
An-la-ya-mı-yo-rummmm....

valla canım diğer avukların söyeldiğine göre olay anlattığı gibiyse mahmkeme buna ikna olursa 12 yılmış zaten, diğer hafifletici nedenleride katarsan bilmiyorum ya bence 5-6 yılla bile kurtulabilir

aman ne olacak sanki böylesi bu denli koruyarak saklıyorsa bazı şeyleri
onlarda yüz kızartıcak suç olsa ne olacak yine hiç umursamadan gezerler tozarlar
merak etme o zengin cemiyettekiler bile o aileye geçmiş olsun taziyesine giderler
para herşeyi yaptırır.

bebek benim yegenimm ...hee cemmm benim kardesim ayrica tövbe yarabbimm ben ne dedimkii
BENIM DEDIGIM IKI GENCIN HAYATI KARARDI BU YANI SIZ NEYI SAVUNUYOSUNUZ KARARMADI MI HAYTTLARII :HEE BU ARADA BEN BASKA TOPIKTE CEM ILE ILGILI HICBIRSEY YAZMADIM HAFIZANIZA BU KADAR GUVENMEYIN

taabii iki gencin hayatı mahvooldu. yazık ceme. selam söyleyin bence..... tanıyorsunuz . ben bunu düşünüyorum. fikrimi değiştiremezsiniz..
hafızama güvenirim bu arada...

Son düzenleyen: Moderatör:
bu ülkede paran varsa herşeyı yaptırabilirsin
7 ay değil 7 sene bile saklanırsın kımsede bulamaz

çok yazık

ağzını öpem
bn karabulut ailesi için demiştim
aam tabii aynı şey garipoğlu ailesi içinde geçerli

cemin hayatının karardığını düşünmüyorum 5-6 yıl yatar hayatına devam eder, babası holding sahibi bi çocugun hayatı ne kadar kararabilir ki
en fazla yurtdışında keyfini sürer, belki türkiyede duramaz bi süre sonra unutulur gider zaten

bu ülkede herşey unutulur yıllarca herşey unutulmadımı, şimdi emniyetten çıkıyomuş tv veriyo

Makyaj yapması yada Üstüne giydiği kıyafet ile hak ettiğini savunduğunuz çıkıyordu cümlelerinizden...

O yüzdende tepki verdim..
Zira hiç kimse bunu caniliği hak etmez...
Erkek arkadaşından ailesinin haberi varmış
Kime ne oluyor anlamıyorumki..

Katil içinde söylediklerinize katılıyorum...Ömür boyu yatırmazlar içerde ama
inşallah dediğiniz gibi olur.

Ravzanurcum, güzel kardeşim, kararan Münevverin hayatıdır.Cem'e asla ve asla yazık olmadı, hatta bin beter olsun inşallah. Ayrıca Müvennerde az değilmiş demeni üzülerek okudum inanki.:çok üzgünüm:

Suçu işlediği andan itibaren istanbulda bir evde muhtemelen hiç biryere çkmadan yaşadı. Orada muhtemelen ailesi tarafından korundu ve saklandı. hiç bir yere çıkmadığı için görülmedi .Ama yardım yapıldı..Baba tutuklandı.Çocuğun yurt dışına kaçırılma, olayın unutulma ihtimali kalmadı . çocuğun yaşı 18 e yaklaştı. 18 inden sonra hem soruştuma hem yargılama daha farklı olacak bu nedenle en uygun zamanda teslim edilmek zorunda kalındı...
Aile , herşeyi düşünüp planladılar ve teslim ettiler . bu arada emniyet bence elinden geleni yapmıştır.Ben kötü düşünmek istemiyorum
ailede yakalanmasından sa teslim olmasını tercih etmiştir Çünkü hafifletici sebepler belli
Çocuk,
Teslim oldu
Kıskançlık nedeniyle işledi
Pişman.
vs vs,
Avukatlar tüm senaryoyu önceden yazmıştırMerak etmeyin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…