Cem Garipoğlu Yakalandı...!!!!!!!!

kızımın dahi dikkatini çekmiş anne dedi merdivenlari inerken sanki hiç birşey olamış gibi

suratında ifade ya dedim bende yakışıklığına kanma her erkeğin içinde bir cinayetçi

yatar, kimseye güvenme dedim

genç kız çocuk annesi olunca insan diken üstünde oluyor

birde geri kalan aileyi düşünün
bundan sonra ki hayatlarında acaba hiç içlerinden gelerek gülebilip eğnecekler mi
yada yıllar sonra da olsa sokakta tanınacaklar
isim soy isim belli bi hastanede sırada bile bekleyemezler
herkesin bakışı yorumu olcaktr
ve hayatları boyunca unutamıcakları bir
KIYAMET YARASI oldu onlara

Allahım korusun inşallah ama benim kızımın başına böyle birşey gelse yemin ediyorum öldürürüm o çocuğu ben.Hiç acımadan, hiç tereddüt etmeden hemde. Benim kızımın küçük yaşına rağen makyaj yapması, çeşit çeşit giyinmesi, gece gezmelerine gitmesi hiç ama hiç kimseyi ilgilendirmez. Ki bu yüzden öldürülmesi de asla katil için hafifletici birşey olamaz.

Er yada geç muhakkak canına kıyardım yavrumun katilinin.

Açık elbise derken bikini falanmı giyip dışarı çıkıyormuş!
Erkek arkadaşı ile dışarı çıkmış nasıl bunu bukadar banelleştiriyosunuz ki
İlginç ya böylede düşünen insanlar varmış..

Kesinlikle katılıyorum canım...

Münevver'in kardeşi birçok TV kanalına Cem'i tanıyorum demişti.Yani ailesi de Cem'i biliyordu.Kim bilebilirdi ki Cem'in Münevver'i öldürebileceğini.Hatta Cem'in ailesi bile bilemezdi.Belki Cem bile....

Sebep kıskançlıkmış.Ne olursa olsun bir canı almaya neden midir bu??

Ayrıca ailesi de bunca aydır biliyordu yerini,yurdunu.Hep şaşırttılar bizleri,polisi...Cem ile birlikte onlarında yargılanması lazım.Çünkü kırmızı bülten ile aranan birine yardım ettiler...

Münevver ilk defa bugün rahat olacak mezarında....

sanada katılıyorumm azracımmmm....

DedıĞım gıbı eĞer anlık ıse nıye ıŞkence yapıyorsun planlayıp aynı gÜn cınayetten saatle Önce testere almaya gıdıyorsunnn....

Bence mÜnevver bunların bır sırrını bılıyordu ve susturdularrr

doğru söze ne denir.yok kız şöyle giyiniyormuş,yok şöyle makyaj yapıyormuş,yok geziyrmuş:1no2:

babası cem e duygusal notlar yazıp yollamış
ya arkadaşlar bu anlaşmalı bi teslim
şimdide ruhsal durumu bozuk diyolar, cezai ehliyeti yok denip bırakılmaz inşallah

ooo para olduktan sonraaaa
akrabası var dedesi var amcası var dayıları var illa anne babaya gerek yok

evet neslişim o dediğin de olabilir

işkencenn bölesini bn anca YABANCI filmlerde izlerdiiim

aile sıkıştırldı, saklıyorsanız teslim edin size şu şu imkanlar sağlancak dendi pazarlık yapıldı
bu da yasal bi,şeymiş yani illegal bi durumda değil böyle pazarlık yasalara uygunmuş

evet bencede pazarlık yapıldı ve ilk yakalandı haberi çıktığında yakalanmıştı bence

Rabbım kımsenın basına boyle felaket vermesın...

Bu olaydan alacagımız sonuc ..

kız olsun erkek olsun cocuklarımıza her an sahıp cıkmalıyız..

Sureklı takıp etmelıyız...
Munevver ın annesı kadar kımse uzulemez.Ama Cem ın annesıde ne kadar uzgun..

Cem adaletın elınde..Hak ettıgı cezayı alacak..

Bızımde cocuklarımız yarın obur gun suc işlemıyecegını hıc kımse bılemez..
Her an takıp etmelıyız..

Rabbım boyle acıları kımseye vermesın..
Dılerım kımse oldurulmesın...

yanlış hatırlamıyorsam o sizdiniz. cemi yine korumuştunuz. bir topikte daha.
sanırım bir tanışıklık var. belli ediyorsunuz kendinizi. bu mesaja diyecek birşeyim yok.
ha bu arada avatarda bir bebek resmi var.sizin galiba....
o yüzden fazla büyük konuşmayın tamam mı..
zenginliğe kaptırdı ya. parçalanarak ölmeyi hakketti gencecik kız. selam söyleyin garipoğlu ailesine. bir iletişiminiz var bence.....

ne kadar saçma yok açık ğiyiniyormuş yok bilmeme neymiş ozaman bütün modern ğiyimliler o şekilde öldürülsün hatta katiline hafifletici sebep olsun varmı ya
peki eskişehirrdede öldürüldü kafası kesik bi kadın bulundu oda gayet mütasıpmış buna nedersiniz

tutuksuz nasıl yargılanabilir ki ??? adam 1.dereceden sanık, katil yani
iyi halden serbet bıraksınlar oldu olacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…