- 10 Ağustos 2009
- 26.131
- 18.284
- 823
- Konu Sahibi ArmutTatlisi
-
Ravzanura hak vermiyor degilim...
Tabiki münevver böyle bir seyi hak etmedi...tabiki hepimiz cok üzülüyoruz...
Ve tabiki Cem suclu...
Ama birde söyle düsünün...
Hani eski emniyet müdürü "Kizlarina sahip ciksalardi" demisdi ya...
söyle bir düsünürseniz cokda haksiz sayilmaz...
Münevver o zamanlar 16 yasindaydi...
TV lerde yayinlanan resimlere bi bakin...
16 yasindaki bir kizin ne isi var sarmas dolas2 ton makyaj
acik elbisler bir erkekle eglencelerde bilmem nerelerde...
Bir Baba buna göz göre göre nasil izin verir ?
Bir Baba bu resimlerin medyada yayinlanmasina nasil izin verir?
16 yasindaki bir genc kizin hatta cocuk bile denilebilir...ne isi var bir erkegin evinde?
Belkide cok gerikafaliyim...ama benim düsüncem böyle...
Münevverede Cemede cok yazik oldu
valla şaşırıyorum ya
neredeyse kız tahrik etmiş denicek.. ceme dışardan bakılırsa iyi bi ailesi olan iyi eğitim almış belkide güvenilir bi tip (yani belki dışarıdan öyle görünüyodu), kızın ailesi kızlarının erkek arkadaşını tanıyor kızlarının nerede kiminle olduğunu biliyor daha ne yapsınlar.. kızlarını kısıtlasalar gizli yapar bu böyle.. adamın alnında ben katilim yazmıyodu ya
yani diyelimki kız sokak kızı bu katilin yaptıklarını hafifletirmi ya..
siz kızınızı pamuklara sararsınız bi dk boş bırakmadığınızı düşünürsünüz ama ama hiç ummadığınız birisi ummadığınız bi anda bunu yapabilir kızınıza.. o zaman ne bahaneler sunulur peki
birini öldürmekten hatta doğramaktan bahsediyoruz bunun hafifletici bahaneleri olabilirmi ya
Allahım korusun inşallah ama benim kızımın başına böyle birşey gelse yemin ediyorum öldürürüm o çocuğu ben.Hiç acımadan, hiç tereddüt etmeden hemde. Benim kızımın küçük yaşına rağen makyaj yapması, çeşit çeşit giyinmesi, gece gezmelerine gitmesi hiç ama hiç kimseyi ilgilendirmez. Ki bu yüzden öldürülmesi de asla katil için hafifletici birşey olamaz.
Er yada geç muhakkak canına kıyardım yavrumun katilinin.
babası hapiste annesi yurtdışındaymış hangi ailesi teslim etti acaba......?
gazetelerde 18 yaşın altında old. söyleniyorrr....?
kesin bunun altından bişeyler çıkacak vardır bi planları yoksa kolay kolay teslim olmazdı.
adalet yerini bulur inşş
allah bizi böle insanlardan korusun.
sanada katılıyorumm azracımmmm....
DedİĞİm gİbİ eĞer anlık İse nİye İŞkence yapıyorsun planlayıp aynı gÜn cİnayetten saatle Önce testere almaya gİdİyorsunnn....
Bence mÜnevver bunların bİr sırrını bİlİyordu ve susturdularrr
ben buraya konu acan arkadasada bisey diyecem yakalandi degil teslim oldu ayni hatayi bizde yapiyoz .....
bilmiyorum ama ben cocugada uzuldumm bu durumlara gelmeyi istemezdi oda yazik hayati kaydi .
munevvere gelecek olursak tabiki oda hak etmedi boyle biseyi állah rahmet eylesin demekten baska bisey gelmiyo elimizden.ama sahsen ben bir erkek arkadasimdanda aylik bin euroda almazdim yanii munevverde az degilmiss cokk kaptirmis kendini zenginligeee...
sanırım danışıklı dövüş, polisle aile arasında bi anlaşma varsa tutuksuz bile yargılanabilirmiş, 17 yaşında olması, ifadede anlık bişeydi, planlı değildi demesi, hepsi alacağı cezayı azaltıyor, bellli ki avukatlarla konuşulmuş, uzun uzun düşünülmüş, yasadaki açıklar kullanılmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?