Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok teşekkürler enan bu hiç aklıma gelmemişti..Hakikaten iyi bir fikir:))
binadaki herkesinkoyu renk çelik kapısı olduğu için beyaz yaptırırsam sırıtır diye düşünüyordum..2 renk bunu engellemiş olur..
Sen kapını hangi 2 renk yaptıracaksın??Bütün kapıcılar yapar mı acaba bu şekilde??
Çok teşekkürler..Haftasonu araştırayım bakalım..Herşey gönlümüzce olur inşallah
arkadaşlar ben çelik kapımı beyaz yaptım çok güzel oldu..çok memnun kaldım..ama şu anda iç kapılarımın rengi kahverengi ve sırıttı..o yüzden bence de aynı renkte olmalı ikisi de..bende yaza dogru iç kapılarımı değiştirmeyi düşünüyorumkaydirigubbakcemile5
maliyeti hakkında bilgisi olan var mı??
Bende yaptıracağımdaCADIARZU
evin giriş kapısı diger oda kapılarıyla aynı olmak zorunda deil hatta farklı renk olması evin girişini simgeler..onun için fazla dert etme cnmm kapının saglam olması daha önemli:)
Ben de aynı görüşteyim. Tüm kapıların aynı rente olması gerekmez. Benim iç kapılarım kırık beyaz renkte, daire kapısı koyu ceviz gibi bişey, aparatları saten rengi çok şık duruyo.Hiç bir aykırılık ta yok doğrusu.:1no2: Nem'in dediği gibi girişi simgeliyor. :1rolleyes: