Ben evimin kapılarını Amerikan beyaz kapı yapmayı düşünüyorum.Koyu renk çelik kapı çok mu uyumsuz oda kapıları ile? Ya da Daire kapısını ne renk almalı??
selamlar
bende yaptırıyorum çelik kapı evin içineki kapılar beyaz olacağından iç tarafı beyaz dışardan görünümü koyu renk olacak. bu şekilde yaptırabilirsiniz sizde. ille tek renk olması gerekmiyor 2 renklide yaptırabilirsiniz.
Çok teşekkürler enan bu hiç aklıma gelmemişti..Hakikaten iyi bir fikir:))
binadaki herkesinkoyu renk çelik kapısı olduğu için beyaz yaptırırsam sırıtır diye düşünüyordum..2 renk bunu engellemiş olur..
Sen kapını hangi 2 renk yaptıracaksın??Bütün kapıcılar yapar mı acaba bu şekilde??
Çok teşekkürler enan bu hiç aklıma gelmemişti..Hakikaten iyi bir fikir:))
binadaki herkesinkoyu renk çelik kapısı olduğu için beyaz yaptırırsam sırıtır diye düşünüyordum..2 renk bunu engellemiş olur..
Sen kapını hangi 2 renk yaptıracaksın??Bütün kapıcılar yapar mı acaba bu şekilde??
yardımcı olabildiğime sevindim. :sm_cool:2 sene önce görümcem yaptırmıştı iç rengi kayın dış rengi venge bende dış rengini kayın iç rengini beyaz istiyorum. bence yaparlar bir sorun araştırın derim. a.s
arkadaşlar ben çelik kapımı beyaz yaptım çok güzel oldu..çok memnun kaldım..ama şu anda iç kapılarımın rengi kahverengi ve sırıttı..o yüzden bence de aynı renkte olmalı ikisi de..bende yaza dogru iç kapılarımı değiştirmeyi düşünüyorumkaydirigubbakcemile5
arkadaşlar ben çelik kapımı beyaz yaptım çok güzel oldu..çok memnun kaldım..ama şu anda iç kapılarımın rengi kahverengi ve sırıttı..o yüzden bence de aynı renkte olmalı ikisi de..bende yaza dogru iç kapılarımı değiştirmeyi düşünüyorumkaydirigubbakcemile5
evin giriş kapısı diger oda kapılarıyla aynı olmak zorunda deil hatta farklı renk olması evin girişini simgeler..onun için fazla dert etme cnmm kapının saglam olması daha önemli:)
Ben de aynı görüşteyim. Tüm kapıların aynı rente olması gerekmez. Benim iç kapılarım kırık beyaz renkte, daire kapısı koyu ceviz gibi bişey, aparatları saten rengi çok şık duruyo.Hiç bir aykırılık ta yok doğrusu.:1no2: Nem'in dediği gibi girişi simgeliyor. :1rolleyes:
Merhabalar , piyasada 300 den başlayıp 2200 TL ye kadar çelik kapılar..Ama çok iyi araştırarak almak lazım..Çelik kapı aldım , evim güvenli diye düşünürken tamamen korumasız bir kapıda almış olabiliriz..Ben deco kapı ile görüştüm çok ilgililer ve her detayı anlatıyorlar ve bence piyasadaki en iyi kapıyı yapıyorlar ama diğerlerine göre maliyeti çok daha fazla..Bende henüz almadım bakalım kaliteli ama biraz daha uygun bir kapı bulabilecek miyim şakkıdı
evin giriş kapısı diger oda kapılarıyla aynı olmak zorunda deil hatta farklı renk olması evin girişini simgeler..onun için fazla dert etme cnmm kapının saglam olması daha önemli:)
Elbette , güvenlik birinci koşul olmalı ama istiyorum ki evimde de bir bütünlük olsun..Şimdilik iki renk yaptırmayı düşünüyorum ama daha onu yapabilecek bir yer bulamadım (
Ben de aynı görüşteyim. Tüm kapıların aynı rente olması gerekmez. Benim iç kapılarım kırık beyaz renkte, daire kapısı koyu ceviz gibi bişey, aparatları saten rengi çok şık duruyo.Hiç bir aykırılık ta yok doğrusu.:1no2: Nem'in dediği gibi girişi simgeliyor. :1rolleyes: