Yaw he he en faydalı sizsiniz. Yaptığın iyiliğini soran olmadı sana. Çok şükür elimden geleni değil daha fazlasını yaptım yapıyorum da sen merak etme hiç. He çörek otu büyüsü yapmışlar çocuğu olmasın diye
En faydalı benim demedim ama evet insanlara sizden çok daha faydam var. Her şeyi geçtim manevi olarak. Sizi daha önce başka bir soruda da yakaladım yine böyle can sıkıcı şeyler yazmıştınız milleti sadece rahatsız ediyor yazdıklarınız. Sana ne bilgin yoksa cevap verme bilgin varsa insan gibi cevap ver.
Duyar kasici görevini edindiğin için böyle ters cevaplar almak zorundasın.
Ay ne kadar kalbin kotu ya birde büyü yapmışlar demiş. Allah’a havale ediyorum kalbinin ekmeğini ye
Bugün bana da biri linç yapmaya kalktı ama burada başka konularda konu açan bir sürü insan var yani anlamiyorum insanları ben yani siz hepiniz dört gündür yemeden içmeden duruyor musunuz bende gebeligimle alakalı bir soru sordum acayip acayip cevap lar aldım neyse rabbim hepimizin yardımcısı olsun
Merhaba, yatak odamizda dolabın içindeki bana ait olan iç camasiri çekmecemde çörek otu buldum bir tutam serpilmiş.
Çok korktum olduğu gibi aldım temizledim çöpe attım. Yaşayan var mı ya da bilgisi o
Erkek tarafı benim nişan bohçamı hazırlarken içine nazar ve bereket için serpiştirmişlerdi. Evlendik hala hurçları,bohçaları karıştırırken, havlulara liflere bakarken hala içinden düşü veriyorlar sizede yapıldıysa farkında olmadan düşmüş olabilir.
Erkek tarafı benim nişan bohçamı hazırlarken içine nazar ve bereket için serpiştirmişlerdi. Evlendik hala hurçları,bohçaları karıştırırken, havlulara liflere bakarken hala içinden düşü veriyorlar sizede yapıldıysa farkında olmadan düşmüş olabilir.