Çekmecede çörek otu çıktı

En faydalı benim demedim ama evet insanlara sizden çok daha faydam var. Her şeyi geçtim manevi olarak. Sizi daha önce başka bir soruda da yakaladım yine böyle can sıkıcı şeyler yazmıştınız milleti sadece rahatsız ediyor yazdıklarınız. Sana ne bilgin yoksa cevap verme bilgin varsa insan gibi cevap ver.
Duyar kasici görevini edindiğin için böyle ters cevaplar almak zorundasın.
Ay ne kadar kalbin kotu ya birde büyü yapmışlar demiş. Allah’a havale ediyorum kalbinin ekmeğini ye

Şikayet edin. O zaman hesapları kapatılıyor. Bu sitenin amacı soru sormak cevap almak birbirimize destek olmak ben şikayet ettim öyle şeyler yazanları

Merhaba, yatak odamizda dolabın içindeki bana ait olan iç camasiri çekmecemde çörek otu buldum bir tutam serpilmiş.
Çok korktum olduğu gibi aldım temizledim çöpe attım. Yaşayan var mı ya da bilgisi o
Erkek tarafı benim nişan bohçamı hazırlarken içine nazar ve bereket için serpiştirmişlerdi. Evlendik hala hurçları,bohçaları karıştırırken, havlulara liflere bakarken hala içinden düşü veriyorlar sizede yapıldıysa farkında olmadan düşmüş olabilir.

Allah razı olsun korkmuştum biraz çok güzel açıklamışsınız sağ olun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…