- 10 Aralık 2022
- 2.692
- 1.409
-
- Konu Sahibi Coksukurbugunume
Ay Allah razı olsun ya çok korktum annemlere sordum bilgileri yok. Kayınvalideme soramadım ne olduğunu bilmediğim için laf arasında söyleyeyim madem artikNegatif varlıklardan korunma amaçlı serpilir, sıkıntı yok.
Aşkım sıkıntı kimin serptiğiNegatif varlıklardan korunma amaçlı serpilir, sıkıntı yok.
Yok, valla ne yalan söyleyeyim ilk önce öyle düşündüm ev sıfır yeni evde fare mi olur dedim korktumda ama baktık çörek otu.O çörek otu değil de haşere pisliği olabilir mi?
Çörekotunu kimin serptiği mühim olmaz, tabi ki gerçekten çörekotu ise.Aşkım sıkıntı kimin serptiği
Elime aldım baktım çörek otu. Başka ne olabilir ki hiç duydunuz mu başka bir secenekÇörekotunu kimin serptiği mühim olmaz, tabi ki gerçekten çörekotu ise.
Birde iç camasiri çekmecemde.Merhaba, yatak odamizda dolabın içindeki bana ait olan iç camasiri çekmecemde çörek otu buldum bir tutam serpilmiş.
Çok korktum olduğu gibi aldım temizledim çöpe attım. Yaşayan var mı ya da bilgisi olan?
Alıp kokladınız mı ezip? Ben haşere pisliği derken ciddiydim. Hamam böceği gibi böcekler de sanırım ona benzer pislik çıkarıyor.Elime aldım baktım çörek otu. Başka ne olabilir ki hiç duydunuz mu başka bir secenek
Evet tek tek baktık hani kırılıyor ya çörek otu nasıl anlatayım bilemedim tırnağımda ortasını kırdım emin olmak için baktımAlıp kokladınız mı ezip? Ben haşere pisliği derken ciddiydim. Hamam böceği gibi böcekler de sanırım ona benzer pislik çıkarıyor.
İnanmayın lütfen böyle şeylere. İster iyi ister kötü niyetle biri serpmiş diyelim, yaşadığınız hiçbir şeyin otla çöple ilgisi yok. Hamile kalsaydınız da onunla ilgisi olmayacaktı. Atmışsınız gitmiş işte.Birde iç camasiri çekmecemde.
Acaba dedim gelin mevlidi yapmıştım ondan sonra çıktı zaten o zaman çocuk olsun diye mi koyan oldu.
Sonrasında kimyasal gebelik geçirdim testler olduk eşimin sperm yavaşlığı olduğunu öğrendik 2 aşılama yapıldı olmadı 2 kere tüp bebek yapıldı olmadı.
Derken bu konu geldi aklıma; ben kötüye yormadım belki berekettir belki çocuk için yaptılar diye düşündüm ama böyle çocuk işi olmayınca da Allah korusun büyü mü diye düşündüm
Çok mu önemli şu an bu!? Ülkeden bi haber misiniz çörek otu derdiniz bu kadar mı mühimMerhaba, yatak odamizda dolabın içindeki bana ait olan iç camasiri çekmecemde çörek otu buldum bir tutam serpilmiş.
Çok korktum olduğu gibi aldım temizledim çöpe attım. Yaşayan var mı ya da bilgisi olan?
Hoş geldin duyar kasici. Acaba bu duyarin kadar bir faydan oldu mu milletine. Bir elin verdiğini diğeri bilmemeliden yola çıkarak normalde söylemem ama sizin bu saçma çıkışınız için söyleyeyim. Maddi desteğimi yaptım onun yanında şimdi kurumuma gidiyorum kolilerimizi hepimiz hazırladık tirlara yükleyeceğiz.Çok mu önemli şu an bu!? Ülkeden bi haber misiniz çörek otu derdiniz bu kadar mı mühim
Hoş geldin duyar kasici. Acaba bu duyarin kadar bir faydan oldu mu milletine. Bir elin verdiğini diğeri bilmemeliden yola çıkarak normalde söylemem ama sizin bu saçma çıkışınız için söyleyeyim. Maddi desteğimi yaptım onun yanında şimdi kurumuma gidiyorum kolilerimizi hepimiz hazırladık tirlara yükleyeceğiz.
Namazlarimi kıldım dualarımı ettim deprem olduğu günden beri neredeyse hatim ettim depremde kalan vatandaşlarımız için.
saymaya yoruldum duyarci kardeşim.
Biliyorsan cevapla bilmiyorsan oku gec
Çocukla imtihan oluyorum gözlerin kör mu? Neye bağlayayım belki bundandır dedim medet umdum buraya bilen var mı diye yazıyorum. Valla ne insansın ya
Hoşgeldiniz duyar 2.Kimse size yaptığınız iyilikleri sormamış ki ne alaka.
size tavsiyem aklın ve bilimin ışığında hareket edin. saçma sapan şeylere inanmayın.
Deprem bölgesinde anasız babasız kalan bir sürü bebek var. Koruyucu aile olmayı düşünür müsünüz?
Öyle şeylere inanmayın.Hoşgeldiniz duyar 2.
Manasız bir duyar kastigi icin depremi konu ettiği icin bende açıklama yapmak zorunda kaldım.
Çocuk konusunu dillendirme sebebim ise korktum bu iç camasirlarimjn olduğu yerdeki çörek otlarından dedim.
İç camasiri çekmecesinde bulmaktan korktum hani çocuk olmasın diye mi yapıldı acaba kötü bir şey diye.
Anladınız mı gerçekten yoksa boşu boşuna vakit mi kaybediyorum size anlatmak icin?
Yaw he he en faydalı sizsiniz. Yaptığın iyiliğini soran olmadı sana. Çok şükür elimden geleni değil daha fazlasını yaptım yapıyorum da sen merak etme hiç. He çörek otu büyüsü yapmışlar çocuğu olmasın diyeHoş geldin duyar kasici. Acaba bu duyarin kadar bir faydan oldu mu milletine. Bir elin verdiğini diğeri bilmemeliden yola çıkarak normalde söylemem ama sizin bu saçma çıkışınız için söyleyeyim. Maddi desteğimi yaptım onun yanında şimdi kurumuma gidiyorum kolilerimizi hepimiz hazırladık tirlara yükleyeceğiz.
Namazlarimi kıldım dualarımı ettim deprem olduğu günden beri neredeyse hatim ettim depremde kalan vatandaşlarımız için.
saymaya yoruldum duyarci kardeşim.
Biliyorsan cevapla bilmiyorsan oku gec
Çocukla imtihan oluyorum gözlerin kör mu? Neye bağlayayım belki bundandır dedim medet umdum buraya bilen var mı diye yazıyorum. Valla ne insansın ya
Bugün bana da biri linç yapmaya kalktı ama burada başka konularda konu açan bir sürü insan var yani anlamiyorum insanları ben yani siz hepiniz dört gündür yemeden içmeden duruyor musunuz bende gebeligimle alakalı bir soru sordum acayip acayip cevap lar aldım neyse rabbim hepimizin yardımcısı olsunHoşgeldiniz duyar 2.
Manasız bir duyar kastigi icin depremi konu ettiği icin bende açıklama yapmak zorunda kaldım.
Çocuk konusunu dillendirme sebebim ise korktum bu iç camasirlarimjn olduğu yerdeki çörek otlarından dedim.
İç camasiri çekmecesinde bulmaktan korktum hani çocuk olmasın diye mi yapıldı acaba kötü bir şey diye.
Anladınız mı gerçekten yoksa boşu boşuna vakit mi kaybediyorum size anlatmak icin?
Evet gördüm bende başka bir soruya yazdıkları şeyleri. Neden kaos yaratmak ister ki bu insanlar. Bu sayfanın kuruluş amacı bu değil mi zaten? Tabii ki soracağız. Dua edeceğiz maddi manevi destek olacağız kardeşlerimize ama bır yandan hayatta akıyor kimse bize çalışma çocuk bakma yemek yapma demiyor hayat akarken bunlarda hayatın içinde maalesefBugün bana da biri linç yapmaya kalktı ama burada başka konularda konu açan bir sürü insan var yani anlamiyorum insanları ben yani siz hepiniz dört gündür yemeden içmeden duruyor musunuz bende gebeligimle alakalı bir soru sordum acayip acayip cevap lar aldım neyse rabbim hepimizin yardımcısı olsun