• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çekişmeli Boşanma

Kadını hiç kimse si yok gibi düşünün bir nevi öyle çünkü.
Avukat tutmaya yetecek parası da yok. Kadın istiyor ki anlaşalım hiç bir şey istemem oda evden bir kaç parça alsın eşya kendi ne yetecek o gitsin benim kimsem yok param yok ev bulamam diyor.

Adamın üzerine sadece araba ve arsa var demişsiniz. Yani şu an oturdukları ev kira.
Adam gitse, evi kadına bıraksa ne anlamı var ki. Kadın kirayı ödeyebilecek mi?

Adamın üzerine sadece araba ve arsa var demişsiniz. Yani şu an oturdukları ev kira.
Adam gitse, evi kadına bıraksa ne anlamı var ki. Kadın kirayı ödeyebilecek mi?
Şuan ki evin kirası uygun ki ev bulmak öle kolay değil bulunduğu yer küçük bir yer eşyaları taşıması kolay değil.

Anlaşmalı boşanma protokolünü internetten hazırlayan bir site var 89 tl ücret alıyor. İsterseniz kendiniz de örneklere uygun olarak bilgisayarda hazırlayabilir, imzalatabilirsiniz. Ya da adliye önünde daktilo ile bekleyen arzuhalciler oluyor onlar da uygun bir ücret karşılığı yazar demek istedim. Avukat ücreti vermeden anlaşmalı boşanmak isterse böyle olabiiir.

Baro'nun kadın hakları merkezine ve adli yardım bürosuna başvururlarsa ücretsiz bir şekilde avukat desteği alabilirler

Back