- 10 Mart 2025
- 10
- 2
- 1
- 31
- Konu Sahibi ayselgun35
-
Bu erkeklerden nefret ediyorum insanlarin hayatlarina girip altus edip ailesinin lafiyla gencecik hayatlari sonduruyorlar ya allahindan bulsun ama ben senin yerinde olsam tazminatimi nafakami alirim cocugun yok zaten iyikide olmamis bence bu adam seni cocukla bile birakabilirdi ama ev konusunda bisey diyemiyorum yani cocugun olsa derimki kesinlikle cikma kendi ayaklarin uzerindede duruyorsun bence hayatina bakmalisinMerhaba herkese. Ben bursada yaşayan 32 yaşında bir kadınım. Kendi mesleğim var. Eşim yaklaşık 1 yıl önce bir anda evi terketti ailesi de destekledi ne arayıp ne sordular sonrasında. Çok anlık bir sinirle yapılmış bir hareketti ortada bir sebep yoktu aslında ama sonrasında durum aileler de işin içine girince büyüdü ve maalesef boşanma aşamasına geldik. Eşim bu süreçte çok kötü davrandı resmen tanıyamadım onu. Anlaşmalı boşanma için şartlarımı kabul etmedi param yok benim dedi ve çekişmeli boşanma davası açtı. Oturduğumuz ev ailesine ait biz evlenirken bizim için alınmıştı. Ailesinin maddi durumu oldukça iyi. Ben şuan birlikte oturduğumuz evde yaşamaya devam ediyorum. Avukatım maddi tazminat manevi tazminat ve nafaka talep etti. Aynı zamanda evin dava sürecinde bana özgüllenmesini talep etti. Çocuğum yok. Asgariücret düzeyinde gelirim var. Dava dilekçesinde bana kötü davranıyor anlaşamıyoruz falan demiş başka da diyecek bir şeyi yok zaten. Kanıtlayacak hiçbir şeyi de yok. Belki kavga anında yazdığım 2-3 mesaj vardır herkeste olabilecek türden başka da hiçbir şey yok elinde. Bir kusurum da yok zaten. Şimdi bu evin özgüllenmesi için nelere bakıyolar o ailesiyle yaşıyor ben müşterek konutta oturuyorum bu talep kabul edilir mi daha önce yaşayanlar var mı?
Bi yandan da o kadar boşu boşuna geldik ki bu noktaya çok üzülüyorum o kadar çok sevmiştim ki onu çok özlüyorum kalbimde bir sızı olarak kaldı. Bi yandan boşu boşuna benim hayatımı mahvetti gencecik yaşımda aylarca ağladım ben ne yaptım bunu hakedecek diye. Evden çıkıp gidip onlara bırakmak istemiyorum hakkım var benim de orda hiçbir suçum yokken sırf ailesinin dolduruşlarıyla bu noktaya geldim. Çok kafam karışık dava nasıl ilerler ne karar çıkar düşünüyorum sürekli bir çıkış
Maddi manevi tazminat, nafaka, üstüne birde evden hak talebi. Bazen erkeklere acıyorum vallahi.Merhaba herkese. Ben bursada yaşayan 32 yaşında bir kadınım. Kendi mesleğim var. Eşim yaklaşık 1 yıl önce bir anda evi terketti ailesi de destekledi ne arayıp ne sordular sonrasında. Çok anlık bir sinirle yapılmış bir hareketti ortada bir sebep yoktu aslında ama sonrasında durum aileler de işin içine girince büyüdü ve maalesef boşanma aşamasına geldik. Eşim bu süreçte çok kötü davrandı resmen tanıyamadım onu. Anlaşmalı boşanma için şartlarımı kabul etmedi param yok benim dedi ve çekişmeli boşanma davası açtı. Oturduğumuz ev ailesine ait biz evlenirken bizim için alınmıştı. Ailesinin maddi durumu oldukça iyi. Ben şuan birlikte oturduğumuz evde yaşamaya devam ediyorum. Avukatım maddi tazminat manevi tazminat ve nafaka talep etti. Aynı zamanda evin dava sürecinde bana özgüllenmesini talep etti. Çocuğum yok. Asgariücret düzeyinde gelirim var. Dava dilekçesinde bana kötü davranıyor anlaşamıyoruz falan demiş başka da diyecek bir şeyi yok zaten. Kanıtlayacak hiçbir şeyi de yok. Belki kavga anında yazdığım 2-3 mesaj vardır herkeste olabilecek türden başka da hiçbir şey yok elinde. Bir kusurum da yok zaten. Şimdi bu evin özgüllenmesi için nelere bakıyolar o ailesiyle yaşıyor ben müşterek konutta oturuyorum bu talep kabul edilir mi daha önce yaşayanlar var mı?
Bi yandan da o kadar boşu boşuna geldik ki bu noktaya çok üzülüyorum o kadar çok sevmiştim ki onu çok özlüyorum kalbimde bir sızı olarak kaldı. Bi yandan boşu boşuna benim hayatımı mahvetti gencecik yaşımda aylarca ağladım ben ne yaptım bunu hakedecek diye. Son zamanlarda instagramdan sürekli özlediğine, gelmek istediğine ama imkansız olduğuna vs vs gibi paylaşımlar yapmaya başlamış. Ama asla iletişime geçmiyor hiçbir şekilde. Madem istemiyorsun neden böyle paylaşımlar yaparsın ki. Evden çıkıp gidip onlara bırakmak istemiyorum hakkım var benim de orda hiçbir suçum yokken sırf ailesinin dolduruşlarıyla bu noktaya geldim. Çok kafam karışık dava nasıl ilerler ne karar çıkar düşünüyorum sürekli bir çıkış yolu bulmalıyım
Zaten takıları genelde mahkeme veriyor tazminat olarak. Ama ev biraz aşırıya kaçmak olmuş.Ailesi de destek oldu ben de bütün düğün ve nişan takılarımın hepsini verdim ev için
hiçbir kusurunuz yokken bir anda ailesi ve kendi canı öyle istedi diye terkedilip sonra üstüne erkeklere mi acıdınız ?Maddi manevi tazminat, nafaka, üstüne birde evden hak talebi. Bazen erkeklere acıyorum vallahi.
Tamam bu durumda altinlarinizin ederi kadarAilesi de destek oldu ben de bütün düğün ve nişan takılarımın hepsini verdim ev için
Suçsuz olduğunuzu iddia ediyorsunuz. Biz bunu bilemeyiz.hiçbir kusurunuz yokken bir anda ailesi ve kendi canı öyle istedi diye terkedilip sonra üstüne erkeklere mi acıdınız ?
Suçsuz olduğunuzu iddia ediyorsunuz. Biz bunu bilemeyiz.
Terk edildiğiniz için. Nafaka, maddi ve manevi tazminatta istemişsiniz.
Ama iş ev boyutuna gelince evet, ben acıdım eşinize.
benzer durumu yaşamamanız dileğiyle :)Suçsuz olduğunuzu iddia ediyorsunuz. Biz bunu bilemeyiz.
Terk edildiğiniz için. Nafaka, maddi ve manevi tazminatta istemişsiniz.
Ama iş ev boyutuna gelince evet, ben acıdım eşinize.
Zaten MADDİ MANEVİ TAZMİNAT VE NAFAKA istemiş hanımefedi.Adam öylece çıkmış gitmiş , ne evlilik tanımış ne sorumluluk. Kenara çöp gibi atılan konu sahibesi ama acınacak durumda olan nasıl koca oluyor??? İnsanları savurmak hayatalarını berbat etmek bedavaya değil tabi bir b.k yediyse tazminatını getirip verecek. Para konu sahibesinni çektiklerine derman olur mu orası muamma.
maalesef yaşamayan anlayamıyor gençliğim gitti hiçbir suçum yokken kullanıp attı resmen kalakaldım üstüne bir de ne onurum kaldı ne gururum çöp muamelesi yaptılar resmen ama hala eşinize acıdım yazanlar var. kadın kadının düşmanı maalesef bazen.Adam öylece çıkmış gitmiş , ne evlilik tanımış ne sorumluluk. Kenara çöp gibi atılan konu sahibesi ama acınacak durumda olan nasıl koca oluyor??? İnsanları savurmak hayatalarını berbat etmek bedavaya değil tabi bir b.k yediyse tazminatını getirip verecek. Para konu sahibesinni çektiklerine derman olur mu orası muamma.
Herkesin başına gelebilir. Ama başıma gelirse, kimsenin malına çökmem. Hakkım olanı mahkeme zaten verir. İki bilezik verdim diye bu ev benim diyecek kadar şuurumu kaybetmedim.benzer durumu yaşamamanız dileğiyle :)
kendini bir restorantta asgari ücretle çalışan göstermiş. arabasını malını da başından beri hep babasının üstüne yapmış. yani ne tazminat ne nafaka maalesef alamayacağım. Kaynanamın evini düşünmek yerine benim kendi geleceğimi garanti altına alacağım tabilki bu nasıl bir yaklaşımdır hayret doğrusu. nafaka tazminat hiçbir şey verme evi ben alayım kendime bir gelecek kurayım anlaşalım ayrılalım dedim kabul etmedi daha ne yapmam gerekiyordu benimZaten MADDİ MANEVİ TAZMİNAT VE NAFAKA istemiş hanımefedi.
Kaynanasının evine göz dikmek nedir. Bunun neyini savunuyorsunuz ?
Zaten MADDİ MANEVİ TAZMİNAT VE NAFAKA istemiş hanımefedi.
Kaynanasının evine göz dikmek nedir. Bunun neyini savunuyorsunuz ?
Bu şekilde bahsettiğiniz kişiyi, hala sevdiğinizi özlediğinizi söyleyennde sizsiniz ?kendini bir restorantta asgari ücretle çalışan göstermiş. arabasını malını da başından beri hep babasının üstüne yapmış. yani ne tazminat ne nafaka maalesef alamayacağım. Kaynanamın evini düşünmek yerine benim kendi geleceğimi garanti altına alacağım tabilki bu nasıl bir yaklaşımdır hayret doğrusu
hanımefendi tabiki duygularımı yönetmekte güçlük çektiğim anlar oluyor tabiki de olacak bu bir yas süreci indiğim de olacak çıktığım da olacak. Bütün yaklaşımınız tamamen olumsuz neredeyse giidip ne güzel ortada bırakmışsın eline sağlık diyeceksiniz.Bu şekilde bahsettiğiniz kişiyi, hala sevdiğinizi özlediğinizi söyleyennde sizsiniz ?
Karar verin dostunuz mu düşmanınız mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?