- 26 Kasım 2015
- 1.005
- 802
Durumumu bilen bilir. Esim anlasmali bosanmayi kabul etmiycegini cekismeliyede davalarina gelmeyip en az uc yil kadar bosanma olmaz ben seviyorum sevdigim kadindan vazgecmiycem tarzi konusuyo ne yaptiysam anlasmaliya ikna edemedim.Yipranmak istemedigimi ve cirkinlesmeden bitmesi gerektigini soyledim.Ben kimseyi suclamak istemiyodum.Normalde anlasmalida ben ne nafaka ne altin talep ediyordum. Simdi cekismelide talep edicegimi soyledim vazgecmesi icin ama isi yok zaten oyle bisey olmaz sanirim.Vicdanim ayri zaten artik onu dinlememeye calisiyo gec kaldigini dusunuyorum.Degistim diyor inanamiyorum. Seviyorum diyo guvenemiyorum. Belki hersey guzel olabilirdi ama ben artik bu secenegi sanirim dusunmek istemiyorum.
Simdi ne olucak. Dedigi gibi taraflardan biri gelmezse bu kadar uzar mi? 28 olan yasim 3 yil surse 31 olucak. Zaten pskilojim iyi degil anksiyete ilaci kullaniyorum onun yuzunden simdi napcagimi bilmiyorum avukatla da gorusmeye gidicem bu hafta.Deneyimli olan arkadaslar cekismeli dava hakkinda bilgi verir misiniz? Yani cekismelinin sonlanmasi icin asil gerekceler nedir?
Simdi ne olucak. Dedigi gibi taraflardan biri gelmezse bu kadar uzar mi? 28 olan yasim 3 yil surse 31 olucak. Zaten pskilojim iyi degil anksiyete ilaci kullaniyorum onun yuzunden simdi napcagimi bilmiyorum avukatla da gorusmeye gidicem bu hafta.Deneyimli olan arkadaslar cekismeli dava hakkinda bilgi verir misiniz? Yani cekismelinin sonlanmasi icin asil gerekceler nedir?