cekirdegime yorum yapar mısınız :)

Ay benim eşimde çekirdekçi.

Adam her akşam bir kase ya da iki kase çekirdek yer.
Ama adam fit.
Düzenli spor yapıyor,çekirdek harici yemesi düzenli ve hareketli o yüzden olabilir.

Ama ben bir avuç yesem kilo değilde anında sivilce yapıyor.
Yemiyorum.
Sen de yeme pek :(

Inan ramazana kadar damaklarim yara olana kadar yerdim, ramazanda susarim diye biraktim, hemen akabinde de diyete basladim ve sevdigim cok seyi terkettim, az tuketmeyi tercih etmedim zira bazen ayari kacirabiliyoruz, her markete gittigimde gozum o cekirdeklere ilisiyor ama size tavsiye ettigim yontemi uyguluyorum, sepete atmiyorum :) benim 4-5 kilo fazlam vardi ve kisa surede iyi yol katettim, cekirdek kilo verme hizini dusurur bence, cikolata vs degil ki bi raddeye kadar yiyelim, bir basladim mi tabagi bitirmeyeni dovuyorlar :KK70:
Of bence de ya. Bende inan çok zor şekilde kilo verdim aksi gibi troid var bende. Çok zor oluyor yani. Ama su an da mesela gidip gelip bisey yiyorum . Acaba istahimi nasıl kesebilirim

Ay benim eşimde çekirdekçi.

Adam her akşam bir kase ya da iki kase çekirdek yer.
Ama adam fit.
Düzenli spor yapıyor,çekirdek harici yemesi düzenli ve hareketli o yüzden olabilir.

Ama ben bir avuç yesem kilo değilde anında sivilce yapıyor.
Yemiyorum.
Sen de yeme pek :KK43:
Sivilce de hepsinden beter ya. Çok çektim bende. Allah bi daha yaşatmasın. Hala da yaşıyorum

Aah demetevlerdeki kuruyemişçilerin sattığı taze kokulu kokulu çekirdekleri özledim şimdi.

Peymanın tadımın yüzüne bakılır mı ya o çekirdeklerden sonra

Arkadaşlar harbi beni bilen bilir . Sıkıntılarım var daha da bu iyi günlerim. Ama bari bunlara kafa yoruyum dedim ya. Bide harbiden tuzlu çekirdek aşırı bağımlılık yapıyor. İnan yemeyen bilmez
Bi ara arkadaşlar çekirdekli bi diyet yapmışlardı , full çekirdek yiyorlardı

Back
X