- 19 Şubat 2025
- 10
- 3
- 1
- Konu Sahibi Gozlerindekiay
Merhaba erkek arkadaşımla 1 ay sonra nişanlanacağız bu yüzden cinsellik vs ile ilgili her şeyi konuştuk. Zaten temel şeyleri sevgili olduğumuz sırada konuşmuştuk. Kendisi inancı ve tercihi sebebiyle daha önce biriyle birlikte olmamış biz de bunu ilişkimizde sürdürdük. Ben daha önce çok kısa süren (1 ay) 1 evlilik yaptım bunu biliyor fakat evlilik öncesinde evlendiğim şahısla cinsel ilişki yaşadığımı bilmiyor. Belki hata ettim ama dillendirmek istemedim, sakladım.
Benim çekindiğim nokta ister istemez ben ilişki anlamında tecrübeliyim tabii ki niyetim onu kandırmak falan değil ama bildiğim için utanıyorum, istekli gözükmem vs yanlışmış gibi geliyor. Sizinle paylaşıp düşüncelerinizi öğrenmek istedim. Kendimi yeterince suçluyorum zaten, bazen onu hak etmediğimi bile düşünüyorum ne yapmalıyım fazla düşünmemeli miyim yoksa evlendikten bir süre temkinli mi olmalıyım ama temkinli olursam da bu kez onu kandırmaya devam etmiş olmaz mıyım
Benim çekindiğim nokta ister istemez ben ilişki anlamında tecrübeliyim tabii ki niyetim onu kandırmak falan değil ama bildiğim için utanıyorum, istekli gözükmem vs yanlışmış gibi geliyor. Sizinle paylaşıp düşüncelerinizi öğrenmek istedim. Kendimi yeterince suçluyorum zaten, bazen onu hak etmediğimi bile düşünüyorum ne yapmalıyım fazla düşünmemeli miyim yoksa evlendikten bir süre temkinli mi olmalıyım ama temkinli olursam da bu kez onu kandırmaya devam etmiş olmaz mıyım