- 25 Ocak 2019
- 395
- 139
- 18
- 30
- Konu Sahibi PortakalSevgisi
-
Yok yani kızın atılganlığını düşünün , ne büyük cesaret bense benden hoşlanan adama belli edemiyordum beler önerirsin ?Çekingen olmak yerine göre iyidir ama verdiğiniz örnekteki gibi olmak istiyorsanız hiç olmayın daha iyi
Yok yani kızın atılganlığını düşünün , ne büyük cesaret bense benden hoşlanan adama belli edemiyordum beler önerirsin ?
İşte ben gülümsemek yerine çocuğu görünce yerime geçip kulaklığı takıp çalıştımBen de çekingen bir insanımdır çoğu konuda ama misal bir defa yapınca aşıyorsun önemli olan birinciyi yapabilmek hoşlandığın kişi nerede mesela aynı işyerinde misiniz devamlı konuşmak için bahane bulabilirsin sana baktığında hafif gülümseyebilirsin misal
Tatlım sen hayırdır ? Yine kadınlar sokmaya başlamış, Türkiye’de vs İngiltere’deki durumları yazdım sen niye gelip konuyu çarpıtıp soktun ? Bunu yapan kadınların çoğunun anne babası kızlarını sallamadığı için oluyor burada seni kastettim. İngilterede kötü insanla karşılaşmadım diyorum hemen herkes kötü ühühü diye çarpıtıp fesat yorum yapıyorsunuz. Senin gibi yorum yapan olmadı ingilterede mesela kız arkadaşlarla aynı konuyu konuşurken. Onun için istersen konularımdan naş. Reelde görüşmek istersen beklerimben sizin diğer konularınızı da biliyorum ve en acil tarafından psikolojik destek almanız gerektiğini düşünüyorum.
sürekli kendinizi insanlarla kıyaslamayın ve sürekli olarak "herkes kötü, ühühü herkes benim ayağımı kaydırmak istiyor, kızlar çok fingirdek (bu sizin söyleminiz)" diye sızlanmayın.
sıradan bir insansınız ve kimsenin kimsenin ayağını kaydırmaya çalışacağını düşünmüyorum normal şartlarda. vardır elbet bir hatanız. veya siz de o insanların iyiliğini istemiyorsunuzdur onlar da sizinkini istemiyordur. her şey karşılıklı.
koskoca mühendissiniz, bilkent mezunusunuz, okulda bize dersler hariç en iyi verilen şey özgüven değil miydi? anlam veremiyorum böyle konular açmanıza. burda bile kadının davranışından anlam çıkarmışsınız. kendinize tek bir soru sorun "acaba bu beni ilgilendiriyor mu?"
Bunu yapan kadınların çoğunun anne babası kızlarını sallamadığı için oluyor burada seni kastettim.
Arkadaşlar merhaba, ben bazı konularda çekingen kalıyorum da yeni yeni aşabiliyorum sanırım ama sizin de yorumlarınızı merak ediyorum. İş yerinde vs isteklerimi dile getirebiliyorum ama daha önceki konularıma da bakarsanız özellikle erkeklerle olan ilişkilerde çekingen kalıyorum. Diğer kızlarda bu konularda aşırı atılgan yetiştirilmiş ona da şaşırıyorum. Şimdi bugün mesela iş yerinde bir kız arkadaşımız var, bu kız arkadaşın başka yerde sevgilisi olmasına rağmen bizim bölümdeki arkadaşa kalpli bir şeyler çizip yollamış eliyle yazıp, mailine de teşekkürler Süpermen sen olmasan yapamazdım diye yazmış biz şok... Bu şirketin adını söylemek istemiyorum da neresi olduğunu duysanız şaşırırsınız çünkü haddinden fazla resmî bir yerneyse esas sorum ben benden hoşlanan biri varken bile iş yerinde çocuğa gerçekten gerekli sinyalleri gönderemiyordum, diğer vatandaşlarda atılgan olup elinde biri varken başkasına yürüyor onlar kadar olmasa da en azından neler yapmamı önerirsiniz ?
Tatlım sen hayırdır ? Yine kadınlar sokmaya başlamış, Türkiye’de vs İngiltere’deki durumları yazdım sen niye gelip konuyu çarpıtıp soktun ? Bunu yapan kadınların çoğunun anne babası kızlarını sallamadığı için oluyor burada seni kastettim. İngilterede kötü insanla karşılaşmadım diyorum hemen herkes kötü ühühü diye çarpıtıp fesat yorum yapıyorsunuz. Senin gibi yorum yapan olmadı ingilterede mesela kız arkadaşlarla aynı konuyu konuşurken. Onun için istersen konularımdan naş. Reelde görüşmek istersen beklerim
Sizin kalbiniz kotü , cekingen olmaya devam edin demek ki konussaniz zehir sacacaksiniz etrafaTatlım sen hayırdır ? Yine kadınlar sokmaya başlamış, Türkiye’de vs İngiltere’deki durumları yazdım sen niye gelip konuyu çarpıtıp soktun ? Bunu yapan kadınların çoğunun anne babası kızlarını sallamadığı için oluyor burada seni kastettim. İngilterede kötü insanla karşılaşmadım diyorum hemen herkes kötü ühühü diye çarpıtıp fesat yorum yapıyorsunuz. Senin gibi yorum yapan olmadı ingilterede mesela kız arkadaşlarla aynı konuyu konuşurken. Onun için istersen konularımdan naş. Reelde görüşmek istersen beklerim
Allah Allah. siz ozel hayatlari takip bu denli edeceginize kendi ozel hayatinizla mesgul olun. belki ayrildi sevgilisinden, belki ayrilmayi bekliyo ya da mail attgi kisiyle arasnda samimiyet var. neyi nerden bilebilirsiniz. hemen etiket hemen yargilama. sanirim yargisi bol ortamlarda buyuyenlerde bu ozellik kalitsal. siz de yargilanacaginizi dusunmekten kendiniz gibi davranamiyorsunuz. sorununuz bu.Arkadaşlar merhaba, ben bazı konularda çekingen kalıyorum da yeni yeni aşabiliyorum sanırım ama sizin de yorumlarınızı merak ediyorum. İş yerinde vs isteklerimi dile getirebiliyorum ama daha önceki konularıma da bakarsanız özellikle erkeklerle olan ilişkilerde çekingen kalıyorum. Diğer kızlarda bu konularda aşırı atılgan yetiştirilmiş ona da şaşırıyorum. Şimdi bugün mesela iş yerinde bir kız arkadaşımız var, bu kız arkadaşın başka yerde sevgilisi olmasına rağmen bizim bölümdeki arkadaşa kalpli bir şeyler çizip yollamış eliyle yazıp, mailine de teşekkürler Süpermen sen olmasan yapamazdım diye yazmış biz şok... Bu şirketin adını söylemek istemiyorum da neresi olduğunu duysanız şaşırırsınız çünkü haddinden fazla resmî bir yerneyse esas sorum ben benden hoşlanan biri varken bile iş yerinde çocuğa gerçekten gerekli sinyalleri gönderemiyordum, diğer vatandaşlarda atılgan olup elinde biri varken başkasına yürüyor onlar kadar olmasa da en azından neler yapmamı önerirsiniz ?
Hayır bi de sürekli beğenmediği yorumları yapanlara reel'de buluşmayı teklif ediyor. Reelde buluşup ne yapacaksa, saç baş dalacak galiba, "çok naif çekingen" arkadaşımız.Sizin kalbiniz kotü , cekingen olmaya devam edin demek ki konussaniz zehir sacacaksiniz etrafa
Pesss yillardir o kadar konu o kadar yorum gordum boyle kotusunu gormedim
Zehir akiyor resmen icinizden
Hayır bi de sürekli beğenmediği yorumları yapanlara reel'de buluşmayı teklif ediyor. Reelde buluşup ne yapacaksa, saç baş dalacak galiba, "çok naif çekingen" arkadaşımız.
alaka? sen reelde gorusmeye niye heveslendin. sen bnce cekingen kal. atilgan halin bu halini aratacak kesin.Reelde görüşmek istersen beklerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?