- 27 Mart 2017
- 9.508
- 48.083
- 548
- Konu Sahibi PortakalSevgisi
Arkadaşlar konu sahibinin açtığı konuların ilk mesajlarını okudum.Neden birden herkes saldırıya geçti?Çoğu tespiti doğru ancak bunu tüm ülkedeki insanlar için genelleme yapması yanlış.Evet iş yerinde fesat dedikoducu çıkarcı tipler var çünkü iş ortamı rekabet ortamı ve sen insanlara masumane olarak içini bile açsan bu fırsatçı tipler gün geliyor sana karşı kullanıyor.Çünkü önce herkes kendini düşünüyor.Çünkü konu sahibinin önceki konularında dediği gibi insanlar başkasının başarısından mutsuz oluyor başarısızlığına acısına içten içe seviniyor maalesef gerçekler böyle.O yüzden konu sahibine ta vsiyem kural 1 :İş arkadaşından dost olmaz.Kural 2:İş arkadaşından sevgili olmaz(mümkünse olmasın).Kural 3:Arkadaşlarınla kız olsun erkek olsun iyi geçin illa erkek arkadaşlarınla arayı iyi tutman gerekmiyor kız arkadaşlarına da iyi davran cinsiyetçilik yapma çekingen olmanın nedeni bence erkekleri potansiyel sevgili adayı olarak görmen bence bu yaklaşımın yanlış.
saldırıya geçen yorum yapanlar mı konu sahibinin kendisi mi?
ben de yurt dışında yaşıyorum ama nedense hiçbir zaman "türkiyedeki kadınlar kıskanç, burdakiler değil" gibi bir serzenişim olmadı. çünkü ben kimseye o gözle bakmadım ki.
konu sahibinin ilk mesajlarını değil diğer yazdıklarını okusaydınız keşke. flört edebilen kadınlar hakkında "fingirdek kadınlar bile evleniyor, benim hesabım bile ödenmiyor" dediği mesajlarına istinaden insanlar onun sürekli kadınları eleştirmesini, yargılamasını garipsiyor.
iki satırlık mesaja bile benim annemi babamı ortaya atabiliyor, kendi annesi buluştuğu çocuk hesabı ödemeyince "hesap bile ödememiş bizim ailemize uygun değil" diyen cinstendi. biz eski mesajlarını hatırladığımız için yazıyoruz. genel anlamda bence yetişme tarzında sorun var ve bunu çözmeye çalışmıyor da sanki sorunlu olan başka insanlarmış gibi düşünüyor. bunu söyleyince de reelde görüşmek istiyor, şaka gibi.
sizi alıntılayıp yazmış oldum ama mesajın geneli sizden bağımsızdı bu arada.
Son düzenleme: