• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çekingen olmak nasıl aşılır ?

Arkadaşlar konu sahibinin açtığı konuların ilk mesajlarını okudum.Neden birden herkes saldırıya geçti?Çoğu tespiti doğru ancak bunu tüm ülkedeki insanlar için genelleme yapması yanlış.Evet iş yerinde fesat dedikoducu çıkarcı tipler var çünkü iş ortamı rekabet ortamı ve sen insanlara masumane olarak içini bile açsan bu fırsatçı tipler gün geliyor sana karşı kullanıyor.Çünkü önce herkes kendini düşünüyor.Çünkü konu sahibinin önceki konularında dediği gibi insanlar başkasının başarısından mutsuz oluyor başarısızlığına acısına içten içe seviniyor maalesef gerçekler böyle.O yüzden konu sahibine ta vsiyem kural 1 :İş arkadaşından dost olmaz.Kural 2:İş arkadaşından sevgili olmaz(mümkünse olmasın).Kural 3:Arkadaşlarınla kız olsun erkek olsun iyi geçin illa erkek arkadaşlarınla arayı iyi tutman gerekmiyor kız arkadaşlarına da iyi davran cinsiyetçilik yapma çekingen olmanın nedeni bence erkekleri potansiyel sevgili adayı olarak görmen bence bu yaklaşımın yanlış.

saldırıya geçen yorum yapanlar mı konu sahibinin kendisi mi?

ben de yurt dışında yaşıyorum ama nedense hiçbir zaman "türkiyedeki kadınlar kıskanç, burdakiler değil" gibi bir serzenişim olmadı. çünkü ben kimseye o gözle bakmadım ki.

konu sahibinin ilk mesajlarını değil diğer yazdıklarını okusaydınız keşke. flört edebilen kadınlar hakkında "fingirdek kadınlar bile evleniyor, benim hesabım bile ödenmiyor" dediği mesajlarına istinaden insanlar onun sürekli kadınları eleştirmesini, yargılamasını garipsiyor.

iki satırlık mesaja bile benim annemi babamı ortaya atabiliyor, kendi annesi buluştuğu çocuk hesabı ödemeyince "hesap bile ödememiş bizim ailemize uygun değil" diyen cinstendi. biz eski mesajlarını hatırladığımız için yazıyoruz. genel anlamda bence yetişme tarzında sorun var ve bunu çözmeye çalışmıyor da sanki sorunlu olan başka insanlarmış gibi düşünüyor. bunu söyleyince de reelde görüşmek istiyor, şaka gibi.

sizi alıntılayıp yazmış oldum ama mesajın geneli sizden bağımsızdı bu arada.

Son düzenleme:
Hayır bi de sürekli beğenmediği yorumları yapanlara reel'de buluşmayı teklif ediyor. Reelde buluşup ne yapacaksa, saç baş dalacak galiba, "çok naif çekingen" arkadaşımız.
Tam basit mahalle agzi , hic boyle cirkefini de gormemistik burada , inanilir gibi degil

saldırıya geçen yorum yapanlar mı konu sahibinin kendisi mi?

ben de yurt dışında yaşıyorum ama nedense hiçbir zaman "türkiyedeki kadınlar kıskanç, burdakiler değil" gibi bir serzenişim olmadı. çünkü ben kimseye o gözle bakmadım ki.

konu sahibinin ilk mesajlarını değil diğer yazdıklarını okusaydınız keşke. flört edebilen kadınlar hakkında "fingirdek kadınlar bile evleniyor, benim hesabım bile ödenmiyor" dediği mesajlarına istinaden insanlar onun sürekli kadınları eleştirmesini, yargılamasını garipsiyor.

iki satırlık mesaja bile benim annemi babamı ortaya atabiliyor, kendi annesi buluştuğu çocuk hesabı ödemeyince "hesap bile ödememiş bizim ailemize uygun değil" diyen cinstendi. biz eski mesajlarını hatırladığımız için yazıyoruz. genel anlamda bence yetişme tarzında sorun var ve bunu çözmeye çalışmıyor da sanki sorunlu olan başka insanlarmış gibi düşünüyor. bunu söyleyince de reelde görüşmek istiyor, türkiyeye gelir gelmez yazacağım konu sahibine, çıksın anlatsın derdini karşımda.

sizi alıntılayıp yazmış oldum ama mesajın geneli sizden bağımsızdı bu arada.

Ben sizi tanimam etmem dolayisi ile anne babanizi yani ailenizi de bilmem. Konu sahibi demek ki siki takipciniz :KK70: kendi ifade sekli ilr acep bir kiskanclik mi var :KK70::KK70::KK70:
Bazi insanlar neden bu kadar komik olur acepp

Ben sizi tanimam etmem dolayisi ile anne babanizi yani ailenizi de bilmem. Konu sahibi demek ki siki takipciniz :KK70: kendi ifade sekli ilr acep bir kiskanclik mi var :KK70::KK70::KK70:
Bazi insanlar neden bu kadar komik olur acepp

ya ben yazsam daha neler yazacağım da değmeyecek biliyorum. annem ve babamla ne alakası var konunun açıkla dedim açıklamadı da. annem bana "hesabını erkeklere ödet" demediği için mi beni sallamamış oldu yani?

cidden burada her gün daha fazla şaşırıyorum ne kadar farklı hayatlar var. :D

Arkadaşlar merhaba, ben bazı konularda çekingen kalıyorum da yeni yeni aşabiliyorum sanırım ama sizin de yorumlarınızı merak ediyorum. İş yerinde vs isteklerimi dile getirebiliyorum ama daha önceki konularıma da bakarsanız özellikle erkeklerle olan ilişkilerde çekingen kalıyorum. Diğer kızlarda bu konularda aşırı atılgan yetiştirilmiş ona da şaşırıyorum. Şimdi bugün mesela iş yerinde bir kız arkadaşımız var, bu kız arkadaşın başka yerde sevgilisi olmasına rağmen bizim bölümdeki arkadaşa kalpli bir şeyler çizip yollamış eliyle yazıp, mailine de teşekkürler Süpermen sen olmasan yapamazdım diye yazmış biz şok... Bu şirketin adını söylemek istemiyorum da neresi olduğunu duysanız şaşırırsınız çünkü haddinden fazla resmî bir yer ☺️ neyse esas sorum ben benden hoşlanan biri varken bile iş yerinde çocuğa gerçekten gerekli sinyalleri gönderemiyordum, diğer vatandaşlarda atılgan olup elinde biri varken başkasına yürüyor onlar kadar olmasa da en azından neler yapmamı önerirsiniz ?
Yazılan mesaj hiç te karşı tarafa yürüyormuş gibi bir izlenim yaratmadı bende gayet normal ve içten yazılmış dostça bir mesaj..sizin içiniz fesat biraz galiba?
Birde şu "aşırı atilganliktan"kastiniz bu ise sizde ki sorun çekingenlik değil,diğer kadınları önüne gelene atlayan basit ve aile terbiyesi almamış gibi görmeniz.
Sorun onlarda değil yani sorun sizde..

Arkadaşlar konu sahibinin açtığı konuların ilk mesajlarını okudum.Neden birden herkes saldırıya geçti?Çoğu tespiti doğru ancak bunu tüm ülkedeki insanlar için genelleme yapması yanlış.Evet iş yerinde fesat dedikoducu çıkarcı tipler var çünkü iş ortamı rekabet ortamı ve sen insanlara masumane olarak içini bile açsan bu fırsatçı tipler gün geliyor sana karşı kullanıyor.Çünkü önce herkes kendini düşünüyor.Çünkü konu sahibinin önceki konularında dediği gibi insanlar başkasının başarısından mutsuz oluyor başarısızlığına acısına içten içe seviniyor maalesef gerçekler böyle.O yüzden konu sahibine ta vsiyem kural 1 :İş arkadaşından dost olmaz.Kural 2:İş arkadaşından sevgili olmaz(mümkünse olmasın).Kural 3:Arkadaşlarınla kız olsun erkek olsun iyi geçin illa erkek arkadaşlarınla arayı iyi tutman gerekmiyor kız arkadaşlarına da iyi davran cinsiyetçilik yapma çekingen olmanın nedeni bence erkekleri potansiyel sevgili adayı olarak görmen bence bu yaklaşımın yanlış.

Aradaki yorumlari cok cirkin , uslubu berbat , kiskanc ve kompleksli bir insan , bu yuzden herkes tepki gosteriyor

ya ben yazsam daha neler yazacağım da değmeyecek biliyorum. annem ve babamla ne alakası var konunun açıkla dedim açıklamadı da. annem bana "hesabını erkeklere ödet" demediği için mi beni sallamamış oldu yani?

cidden burada her gün daha fazla şaşırıyorum ne kadar farklı hayatlar var. :KK70:
Sana özel bir durum değil Sassy. Aklınca herkesi eksik gördüğü yerden vuruyor. Senin annen baban ilgisiz olduğu için bayana sarıyorsun, başka bir üye işsiz olduğu için :KK70: ailede sayılmayanlar çocuklar, işsiz kadınlar hep böyle. Açtığı konular facia zaten.
Birazdan beni de reelee çağıracak; sen gidince haber ver, bari seninle de tanışmış oluruz :KK48:

Son düzenleme:
Bende deli cesareti vardır pat çat giderim ben :D

Şöyle düşünüyorum:
Şimdi ben çekinsem işler uzayacak da uzayacak.
Ben bu adamı istiyor muyum?
İstiyorum.
Çekingen olup şansı kaçırmak mı yoksa adım atıp denemek mi?
İnsan denemediği şeyden pişman olur.

Bir de en kötü ne olabilir yani, en fazla sana ilgim yok falan der
Sen de bye dersin

Ki şimdiye kadar hiçbir erkeğin reddini yemedim :D

cidden burada her gün daha fazla şaşırıyorum ne kadar farklı hayatlar var. :KK70:

Sizlik bir durum yok konu sahibi cok enteresan! Baska bir konuda insanlarin ona koca bulmadigini ve mutlulugunu istemediklerini dile getirdi bunu elestirdim diye kiskanc fesat oldum :KK70: sonrasinda cok negatif oldugu soylendi cevap yine kiskanc ve fesatti :deli: bir ara frenler hic tutmadi Turk insani, koca bulanlarin fingirdek oldugunu iddia etti :deli:
Ben heyecanla yeni konuyu bekliyorum mesela :KK53:

Back